Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']zastanawiam sie czy moge zropbic mu allegro skoro on jest pod opieka schroniska Medor. Czy mam prosic ich o pozwolenie...?[/quote]
teoretycznie nie musisz, ale...jesli im by sie to nie spodobalo a sie jakims cudem o tym dowiedza to moze byc zle dla psiaka...wiec lepiej [pogadaj z kims o tym:p

Guest Elżbieta481
Posted

A czy schronisko miałoby pretensje,bo przyszło mi do głowy by zainteresowac losem psiaka forum beagli..Co prawda Gucio nie jest beaglema,lecz ma cos w sobie z tej rasy..
Ela

Posted

Myślę że nawet nie musi o tym wiedzieć. Po prostu szukasz domu dla psa i jak znajdziesz to się go wyadoptuje i tyle. Przecież tutaj też chyba nie pytaliśmy się schroniska o pozwolenie założenia tego wątku.

Posted

[quote name='waldi481']A czy schronisko miałoby pretensje,bo przyszło mi do głowy by zainteresowac losem psiaka forum beagli..Co prawda Gucio nie jest beaglema,lecz ma cos w sobie z tej rasy..
Ela[/quote]
tak naprawde wszystko zalezy od schroniska i od ludzi tam pracujących, schronisko schronisku nie rowne:shake:

Posted

niki ja juz go dawno umiesciłam na beaglach... ale nie było żadnej reakcji :oops:
Jutro robie mu allegro, co tam...

Pies dręczony latami zasługuje chyba na mprawdziwy dom

Posted

[quote name='iwop']niki ja juz go dawno umiesciłam na beaglach... ale nie było żadnej reakcji :oops:

Pies dręczony latami zasługuje chyba na mprawdziwy dom[/quote]
zasluguje jak najbardziej!! i trzeba szukac dla niego pomocy wszelkimi sposobami, jak to komus nie pasuje to ja moge sobie z tym kims pogadac:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='iwop']niki ja juz go dawno umiesciłam na beaglach... ale nie było żadnej reakcji :oops:

Pies dręczony latami zasługuje chyba na mprawdziwy dom[/quote]
DZięki za Allegro. Ja też umieściłam na beaglach, nikt się nie zainteresował. :-(

Guest Elżbieta481
Posted

Miły Boże,a co to za przerażające zdjęcie Eunice???????????????????????
Walldek

Guest Elżbieta481
Posted

Eunice,proszę.Przeciez wiem o doświadczeniach na małpkach,ale to zdjęcie jest straszne....:-( :angryy: :-(
Jestem zły i zdruzgotany..
Waldek