Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej:) wiem ze sie spoznilam, juz jej nie ma:(
[URL]http://images27.fotosik.pl/245/37a6d6a088559315med.jpg[/URL] ale Moli slodka, dawno nie widzialam tego pychola:)

• 4 weeks later...
Posted

[CENTER][SIZE=4]WITAJCIE :loveu::multi:
[SIZE=2]Właśnie wróciłam do domku, mam parę dobrych i złych wiadomości ;)
Po pierwsze MOLI JEST GRUBA :crazyeye: tata ją utuczył i będziemy się odchudzać :evil_lol:
Po 2 jadę do Dani jeszcze na miesiąc bo jest dużo pracy, w Pl będę 2 tygodnie tylko :placz:
Po kolejne :P przyszły mi paczki z allegro dla Molci
Po raz następny. Moja siostra będzie miała dzidziusia a ja już jestem zamówiona na role chrzestnej(dzieciak ma 12 tygodni :P)
resztę wam później opowiem bo jest 2;45 i jestem padnięta po długiej drodze
[/SIZE][/SIZE][/CENTER]

[quote name='Anka_ZG']hej:) wiem ze sie spoznilam, juz jej nie ma:(
[URL]http://images27.fotosik.pl/245/37a6d6a088559315med.jpg[/URL] ale Moli slodka, dawno nie widzialam tego pychola:)[/quote]

jadę za niedługo po nowy aparat to i będzie dużo nowych zdjęć, ale najpierw odchudzę i ogolę Moli żeby jakoś wyglądała

[quote name='betty_labrador']czesc!!

small kazala mi Was pozegnac!! bo wczoraj dogo nie dzialalo a ona wczoraj juz jechala :([/quote]

dzięki Beti heh

[quote name='infers1995']Ona już pojechała:shake::placz:[/quote]

[quote name='betty_labrador']opuscila nas :placz:[/quote]

[quote name='Mi.'][I]Pati wracaj szybko:mad:[/I]

[I]A ile Moli ma teraz lat?[/I][/quote]

ale już wróciłam

Moli ma niecałe 2 lata (a skąd to pytanie?)

[quote name='Cheritka']:lol:
Ale Wam się galeria rozrosła :multi:[/quote]

ostatnio ma porządny zastój :mad:

Posted

Aparat, chce Nikona D80 ;) czekam aż mi sklepy pootwierają jutro rano i biegnę na zakupy :evil_lol: już bym dziś biegła ale wymyślili że w niedziele sklepy są zamknięte :mad:

Nawet mi nie mów, Moli jest grubaaaaa i wygląda jak świnka :angryy: tragedia, już od rana ją męczę i robimy biegi terenowe, teraz śpi bo jest padnięta. W ogóle nie ma kondycji :placz: ale bez obaw, 2 tyg i będzie taka jak przedtem :cool3::evil_lol:

Molci przyszła torba na rower o taka [URL="http://allegro.pl/item398075679_hit_na_lato_trixie_torba_na_rower_40x27x25cm_ss.html"]KLIK[/URL]
identyfikatory sztuk 2 , obroża hoc femine - rogza ;)
piłka, ja jej przywiozłam zabawki jeszcze :evil_lol: i coś jeszcze ale nie pamiętam :roll:

Posted

Cześc dupo :evil_lol:
Oj tam o zakupach :cool3: zarobiłam pieniążki to wydać je trzeba teraz :diabloti:
zablokowali mi konto na allegro :evil_lol: bo nie zapłaciłam rachunku, aż 10 zł :razz: teraz zanim mi odblokują, zanim zapałce to troszkę minie :angryy:

Posted

[quote name='smallpati']Cześc dupo :evil_lol:
Oj tam o zakupach :cool3: zarobiłam pieniążki to wydać je trzeba teraz :diabloti:
zablokowali mi konto na allegro :evil_lol: bo nie zapłaciłam rachunku, aż 10 zł :razz: teraz zanim mi odblokują, zanim zapałce to troszkę minie :angryy:[/quote]
haaaha dobrze ci tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

co dobrze :angryy::angryy: zła jestem bo już bym pozamawiała pierdoły a tu nie mogę:placz:

mam nowe buty :loveu: adidasy, czarno złote nike :multi::loveu:

o takie

[IMG]http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/12232a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0[/IMG]

Posted

A tam :evil_lol: śliczne są, takie eleganckie (jak na adidasy) :eviltong:
nie chciałam takich szerokich "trampkowatych" bo takie już mam :loveu: biało różowe adidasa, a teraz chciała takie bardziej elegackie co by mi pasowały do marynarek ;)

Posted

[quote name='smallpati']A tam :evil_lol: śliczne są, takie eleganckie (jak na adidasy) :eviltong:
nie chciałam takich szerokich "trampkowatych" bo takie już mam :loveu: biało różowe adidasa, a teraz chciała takie bardziej elegackie co by mi pasowały do marynarek ;)[/quote]
łiii słitaśny rushofy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:evil_lol:
[quote name='infers1995']Też se muszę takie buty sprawić, a z różowym nie było?:diabloti:[/quote]
na pewno było, psheciesh rushofe słitaśne:loveu:

Posted

[quote name='infers1995']Też se muszę takie buty sprawić, a z różowym nie było?:diabloti:[/quote]

niestety nie :diabloti: tylko takie, takie z białymi wstawkami i białe z czarnym ;) a i do tego są damskie, no chyba że lubisz w kobiecych ciuszkach chodzić :evil_lol:

[quote name='Sallcia']buty swietne są.:loveu: ale zdjec nie widze.:angryy:
ekhm!:diabloti:

zapraszamy do nas.;)[/quote]

dziękuje też mi się podobają :)
zdjęć hmm nie ma i nie będzie dopóki nie kupie aparatu, co proste nie będzie bo nie mogę znaleźć porządnego sklepu fotograficznego w okolicy :angryy: ale kiedyś będą na pewno jakieś zdjęcia :)

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No moja droga buty są super!!:);D[/COLOR][/quote]

dziękuje :) właściwie to prezent od mamusi :loveu:
uff jak dobrze że mamy ten sam gust hehe :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']łiii słitaśny rushofy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:evil_lol:

na pewno było, psheciesh rushofe słitaśne:loveu:[/quote]

te nie są słitaśne właśnie :eviltong: a dziwne to bo moja mamcia lubi różowy kolor więc się dziwie że kupiła czarne ale podobają mi sie

[quote name='basia bonnie']Cześć :P
wiesz co Ci powiem, że ja we wrześniu wbijam tam na te Twoje Brzeszcze :evil_lol: :cool3:[/quote]

Ooo a kagżesz to :P Czyżbyś mnie chciała odwiedzić :evil_lol: będzie problem bo ja we wrześniu w Dani będę znów
po co do mojej wiochy przyjeżdżasz? :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']

Ooo a kagżesz to :P [B]Czyżbyś mnie chciała odwiedzić[/B] :evil_lol: będzie problem bo ja we wrześniu w Dani będę znów
po co do mojej wiochy przyjeżdżasz? :evil_lol:[/quote]
[B]o niczym innym nie marze:evil_lol: [/B]
na całonocny rock festiwal:eviltong:

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Noo to prezent super!!:)[/COLOR][/quote]

mamusia mnie chyba kocha :evil_lol:

[quote name='basia bonnie'][B]o niczym innym nie marze:evil_lol: [/B]
na całonocny rock festiwal:eviltong:[/quote]

no ja wiem że to twoje skryte marzenie, ale spokojnie ja wszystko wiem :eviltong:
uu to nie dla mnie już takie imprezy :evil_lol:

zamawiam Moli żarcie dietetyczne właśnie :eviltong: będziemy się odchudzać intensywnie, kupuje jej Royala 14kg :evil_lol::evil_lol:
Aaa i zamówiłam maszynkę do golenia nową :loveu: