betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 czesc!! small kazala mi Was pozegnac!! bo wczoraj dogo nie dzialalo a ona wczoraj juz jechala :( Quote
Anka_ZG Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hej:) wiem ze sie spoznilam, juz jej nie ma:( [URL]http://images27.fotosik.pl/245/37a6d6a088559315med.jpg[/URL] ale Moli slodka, dawno nie widzialam tego pychola:) Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [I]Pati wracaj szybko:mad:[/I] [I]A ile Moli ma teraz lat?[/I] Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :lol: Ale Wam się galeria rozrosła :multi: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [CENTER][SIZE=4]WITAJCIE :loveu::multi: [SIZE=2]Właśnie wróciłam do domku, mam parę dobrych i złych wiadomości ;) Po pierwsze MOLI JEST GRUBA :crazyeye: tata ją utuczył i będziemy się odchudzać :evil_lol: Po 2 jadę do Dani jeszcze na miesiąc bo jest dużo pracy, w Pl będę 2 tygodnie tylko :placz: Po kolejne :P przyszły mi paczki z allegro dla Molci Po raz następny. Moja siostra będzie miała dzidziusia a ja już jestem zamówiona na role chrzestnej(dzieciak ma 12 tygodni :P) resztę wam później opowiem bo jest 2;45 i jestem padnięta po długiej drodze [/SIZE][/SIZE][/CENTER] [quote name='Anka_ZG']hej:) wiem ze sie spoznilam, juz jej nie ma:( [URL]http://images27.fotosik.pl/245/37a6d6a088559315med.jpg[/URL] ale Moli slodka, dawno nie widzialam tego pychola:)[/quote] jadę za niedługo po nowy aparat to i będzie dużo nowych zdjęć, ale najpierw odchudzę i ogolę Moli żeby jakoś wyglądała [quote name='betty_labrador']czesc!! small kazala mi Was pozegnac!! bo wczoraj dogo nie dzialalo a ona wczoraj juz jechala :([/quote] dzięki Beti heh [quote name='infers1995']Ona już pojechała:shake::placz:[/quote] [quote name='betty_labrador']opuscila nas :placz:[/quote] [quote name='Mi.'][I]Pati wracaj szybko:mad:[/I] [I]A ile Moli ma teraz lat?[/I][/quote] ale już wróciłam Moli ma niecałe 2 lata (a skąd to pytanie?) [quote name='Cheritka']:lol: Ale Wam się galeria rozrosła :multi:[/quote] ostatnio ma porządny zastój :mad: Quote
Illusion Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witamy! :multi: A jaki to aparat chcesz kupić? :cool3: Quote
infers Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witaj! Nareszcie wróciłaś:multi::multi::multi: Co dla Moli przyszło? Ty też będzieśz musiała odchudzać sowjego psa:eviltong::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Aparat, chce Nikona D80 ;) czekam aż mi sklepy pootwierają jutro rano i biegnę na zakupy :evil_lol: już bym dziś biegła ale wymyślili że w niedziele sklepy są zamknięte :mad: Nawet mi nie mów, Moli jest grubaaaaa i wygląda jak świnka :angryy: tragedia, już od rana ją męczę i robimy biegi terenowe, teraz śpi bo jest padnięta. W ogóle nie ma kondycji :placz: ale bez obaw, 2 tyg i będzie taka jak przedtem :cool3::evil_lol: Molci przyszła torba na rower o taka [URL="http://allegro.pl/item398075679_hit_na_lato_trixie_torba_na_rower_40x27x25cm_ss.html"]KLIK[/URL] identyfikatory sztuk 2 , obroża hoc femine - rogza ;) piłka, ja jej przywiozłam zabawki jeszcze :evil_lol: i coś jeszcze ale nie pamiętam :roll: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 cze : P ta to tylko o zakupach, dżiz....:evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Cześc dupo :evil_lol: Oj tam o zakupach :cool3: zarobiłam pieniążki to wydać je trzeba teraz :diabloti: zablokowali mi konto na allegro :evil_lol: bo nie zapłaciłam rachunku, aż 10 zł :razz: teraz zanim mi odblokują, zanim zapałce to troszkę minie :angryy: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='smallpati']Cześc dupo :evil_lol: Oj tam o zakupach :cool3: zarobiłam pieniążki to wydać je trzeba teraz :diabloti: zablokowali mi konto na allegro :evil_lol: bo nie zapłaciłam rachunku, aż 10 zł :razz: teraz zanim mi odblokują, zanim zapałce to troszkę minie :angryy:[/quote] haaaha dobrze ci tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 co dobrze :angryy::angryy: zła jestem bo już bym pozamawiała pierdoły a tu nie mogę:placz: mam nowe buty :loveu: adidasy, czarno złote nike :multi::loveu: o takie [IMG]http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/12232a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0[/IMG] Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nie lubię takich butów:shake: ciasne, małe, błeee:razz::diabloti: i ze złotem na dodatek:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 A tam :evil_lol: śliczne są, takie eleganckie (jak na adidasy) :eviltong: nie chciałam takich szerokich "trampkowatych" bo takie już mam :loveu: biało różowe adidasa, a teraz chciała takie bardziej elegackie co by mi pasowały do marynarek ;) Quote
infers Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Też se muszę takie buty sprawić, a z różowym nie było?:diabloti: Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 buty swietne są.:loveu: ale zdjec nie widze.:angryy: ekhm!:diabloti: zapraszamy do nas.;) Quote
Tepes Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [COLOR=Blue]No moja droga buty są super!!:);D[/COLOR] Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='smallpati']A tam :evil_lol: śliczne są, takie eleganckie (jak na adidasy) :eviltong: nie chciałam takich szerokich "trampkowatych" bo takie już mam :loveu: biało różowe adidasa, a teraz chciała takie bardziej elegackie co by mi pasowały do marynarek ;)[/quote] łiii słitaśny rushofy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [quote name='infers1995']Też se muszę takie buty sprawić, a z różowym nie było?:diabloti:[/quote] na pewno było, psheciesh rushofe słitaśne:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Cześć :P wiesz co Ci powiem, że ja we wrześniu wbijam tam na te Twoje Brzeszcze :evil_lol: :cool3: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='infers1995']Też se muszę takie buty sprawić, a z różowym nie było?:diabloti:[/quote] niestety nie :diabloti: tylko takie, takie z białymi wstawkami i białe z czarnym ;) a i do tego są damskie, no chyba że lubisz w kobiecych ciuszkach chodzić :evil_lol: [quote name='Sallcia']buty swietne są.:loveu: ale zdjec nie widze.:angryy: ekhm!:diabloti: zapraszamy do nas.;)[/quote] dziękuje też mi się podobają :) zdjęć hmm nie ma i nie będzie dopóki nie kupie aparatu, co proste nie będzie bo nie mogę znaleźć porządnego sklepu fotograficznego w okolicy :angryy: ale kiedyś będą na pewno jakieś zdjęcia :) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No moja droga buty są super!!:);D[/COLOR][/quote] dziękuje :) właściwie to prezent od mamusi :loveu: uff jak dobrze że mamy ten sam gust hehe :evil_lol: [quote name='Tinka:)']łiii słitaśny rushofy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: na pewno było, psheciesh rushofe słitaśne:loveu:[/quote] te nie są słitaśne właśnie :eviltong: a dziwne to bo moja mamcia lubi różowy kolor więc się dziwie że kupiła czarne ale podobają mi sie [quote name='basia bonnie']Cześć :P wiesz co Ci powiem, że ja we wrześniu wbijam tam na te Twoje Brzeszcze :evil_lol: :cool3:[/quote] Ooo a kagżesz to :P Czyżbyś mnie chciała odwiedzić :evil_lol: będzie problem bo ja we wrześniu w Dani będę znów po co do mojej wiochy przyjeżdżasz? :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [COLOR=Blue]Noo to prezent super!!:)[/COLOR] Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='smallpati'] Ooo a kagżesz to :P [B]Czyżbyś mnie chciała odwiedzić[/B] :evil_lol: będzie problem bo ja we wrześniu w Dani będę znów po co do mojej wiochy przyjeżdżasz? :evil_lol:[/quote] [B]o niczym innym nie marze:evil_lol: [/B] na całonocny rock festiwal:eviltong: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Noo to prezent super!!:)[/COLOR][/quote] mamusia mnie chyba kocha :evil_lol: [quote name='basia bonnie'][B]o niczym innym nie marze:evil_lol: [/B] na całonocny rock festiwal:eviltong:[/quote] no ja wiem że to twoje skryte marzenie, ale spokojnie ja wszystko wiem :eviltong: uu to nie dla mnie już takie imprezy :evil_lol: zamawiam Moli żarcie dietetyczne właśnie :eviltong: będziemy się odchudzać intensywnie, kupuje jej Royala 14kg :evil_lol::evil_lol: Aaa i zamówiłam maszynkę do golenia nową :loveu: Quote
Recommended Posts