NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 to był ukryty fotoradar, normalnie się uśmiechamy :evil_lol: lśniąca sierść ;) cieniuje, daje ras ciemną raz jaśniejszą kreskę ołówkiem, bawię się światłem i cieniem i tak wychodzi później ;) Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czemu rozwaloną co się stało? ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć mandaciorze : P ładnie tata wyszedł? :evil_lol: w tym tygodniu mam 3 pokazy i turniej... do tego rozwaloną nogę : P Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 hmm tata wyszedł taki skupiony :evil_lol: Późno mu mandat przynieśli bo miesiąc po zrobieniu zdjęcia ;) Pan policjant bał się mojego pitbulla :diabloti: zasłaniał się swoją teczką, tak jakby mu ona coś dała, gdyby Moli na prawdę była agresywna :diabloti::evil_lol: No to idź ćwiczyć ;) Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='anmi0']czemu rozwaloną co się stało? ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll:[/quote] co rozwalone? zgubiłam się :evil_lol: ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, niech ręka cię tak boli że nie będziesz mogła złapać za nic :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='anmi0']czemu rozwaloną co się stało? ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll:[/quote] no tak, ja zawsze coś sobie robie i mam to głęboko a ludzi się przejmują :evil_lol::evil_lol: mam poobdzierane stopy od tańca, ale w lewej to sobie taką robiłam ambitną dziurkę na 2cm : P plajster mi tego nie zasłania i w bandażu łażę. [quote name='smallpati']hmm tata wyszedł taki skupiony :evil_lol: Późno mu mandat przynieśli bo miesiąc po zrobieniu zdjęcia ;) Pan policjant bał się mojego pitbulla :diabloti: zasłaniał się swoją teczką, tak jakby mu ona coś dała, gdyby Moli na prawdę była agresywna :diabloti::evil_lol: No to idź ćwiczyć ;)[/quote] To późno. Mój dziadek ostatnio mandat dostał, to dopiero komedia była :evil_lol::evil_lol: nie mam co ćwiczyć, układ już bezmyślnie robię, gorzej z przejściami. Ale mamy jeszcze wcześniej 3 pokazy i trening, więc coś się wykombinuje : P [quote name='smallpati']co rozwalone? zgubiłam się :evil_lol: [/quote] LOST:cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 aaaaa noga twoja rozwalona :P skąd ja to znam :roll: taniec jest kontuzyjny nie wiesz :shake: ja zazwyczaj sobie wykręcałam kostki, albo przez kiki wiecznie kolana mnie bolały, już nie wspomnę o podeptanych palcach, jak uczyłam innych partnerów tańczyć :evil_lol: no ale za to ta przyjemność tańczenia :loveu: łoo ja pamiętam jak do jednego układu ćwiczyłyśmy cały miesiąc po kilka godzin w tygodniu, bleeee już mi się rzygać chciało tymi krokami, ale za to później szło nam automatycznie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='smallpati']aaaaa noga twoja rozwalona :P skąd ja to znam :roll: taniec jest kontuzyjny nie wiesz :shake: ja zazwyczaj sobie wykręcałam kostki, albo przez kiki wiecznie kolana mnie bolały, już nie wspomnę o podeptanych palcach, jak uczyłam innych partnerów tańczyć :evil_lol: no ale za to ta przyjemność tańczenia :loveu: łoo ja pamiętam jak do jednego układu ćwiczyłyśmy cały miesiąc po kilka godzin w tygodniu, bleeee już mi się rzygać chciało tymi krokami, ale za to później szło nam automatycznie :evil_lol:[/quote] teraz już wiem :evil_lol::evil_lol: nie wiem jakim cudem ja jeszcze nogi żadnej nie miałam skręconej, złamanej czy co tam jeszcze być może. Ale za to wszechobecne bąble i obtarcia... Uznałam, że w tym roku klapeczki to tylko na plażę i po ogrodzie :evil_lol::evil_lol: bo to wstyd :cool1: A z deptaniem to nie u mnie :evil_lol: zaliczyłam tylko parę lotów przez czyjeś nogi, bo jak się tańczy to nie patrzy się w ziemie, tylko na widownię. Zgubione buty, ściągnięte spodnie :evil_lol::evil_lol: i takie tam. Uroki tańczenia w formacji ; ) My też już rzygamy, Beatka jak może nam te zajęcia uatrakcyjnia :evil_lol: dzisiaj było już tylko 20 osób z... 40 :multi: Quote
betty_labrador Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czeloł :* my dear :D super ze doszla juz Molinda do Ciebie i podziwiam kolejny piekny rysunek tygrysia :loveu: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Tinka:)']teraz już wiem :evil_lol::evil_lol: nie wiem jakim cudem ja jeszcze nogi żadnej nie miałam skręconej, złamanej czy co tam jeszcze być może. Ale za to wszechobecne bąble i obtarcia... Uznałam, że w tym roku klapeczki to tylko na plażę i po ogrodzie :evil_lol::evil_lol: bo to wstyd :cool1: A z deptaniem to nie u mnie :evil_lol: zaliczyłam tylko parę lotów przez czyjeś nogi, bo jak się tańczy to nie patrzy się w ziemie, tylko na widownię. Zgubione buty, ściągnięte spodnie :evil_lol::evil_lol: i takie tam. Uroki tańczenia w formacji ; ) My też już rzygamy, Beatka jak może nam te zajęcia uatrakcyjnia :evil_lol: dzisiaj było już tylko 20 osób z... 40 :multi:[/quote] ja nic złamanego ani skręconego na szczęście nie miałam, ale zwichniętą kostkę i owszem, potłuczone żebra :roll: i lekkie wstrząśnienie mózgu ale to po zabawie w dirty dancing z Tz :evil_lol: No ja inny styl to i inne kontuzje ;) ale masażystę fajnego mieliśmy na sali za to :diabloti::loveu: to fajnie, im mniej tym lepiej :eviltong: [quote name='betty_labrador']czeloł :* my dear :D super ze doszla juz Molinda do Ciebie i podziwiam kolejny piekny rysunek tygrysia :loveu:[/quote] hello my honey Molinda wisi już na ścianie w antyramie :multi: a ja kiedy będę podziwiać całą Kome? P.S skończyłam kolejnego psa, ale wkleje dopiero w czwartek :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='smallpati']ja nic złamanego ani skręconego na szczęście nie miałam, ale zwichniętą kostkę i owszem, potłuczone żebra :roll: i lekkie wstrząśnienie mózgu ale to po zabawie w dirty dancing z Tz :evil_lol: No ja inny styl to i inne kontuzje ;) ale masażystę fajnego mieliśmy na sali za to :diabloti::loveu: to fajnie, im mniej tym lepiej :eviltong:[/quote] wstrząśnięcie mózgu to i ja miałam :evil_lol: ale to dlatego, że po stole latałam : P masażystę? : O :cool1: a mąż mojej trenerki ze swoją grupą(CTgroup) będzie promował w Polsce japoński film o BBoyingu:cool3: dodatkowo w piątek jada na casting do mam talent czy coś takiego : P Quote
Asia & Ginger Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [URL]http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg[/URL] [URL]http://images34.fotosik.pl/273/4f60015ca181927fmed.jpg[/URL] :-o Piękne, piękne i jeszcze raz piękne. :cool3: :loveu: :p Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']wstrząśnięcie mózgu to i ja miałam :evil_lol: ale to dlatego, że po stole latałam : P masażystę? : O :cool1: a mąż mojej trenerki ze swoją grupą(CTgroup) będzie promował w Polsce japoński film o BBoyingu:cool3: dodatkowo w piątek jada na casting do mam talent czy coś takiego : P[/quote] heh ja chyba miałam bo bawiliśmy się w dirty D :evil_lol: a konkretnie w ten skok co swazye później trzymał grey nad sobą, no i ja też tak chciałam tylko że byliśmy lekko zakropieni no i się nam przewróciło trochę i przywaliłam łbem w lód :roll: masażystą był nasz przystojny kolega :loveu: no to nieźle się bawią :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg[/URL] [URL]http://images34.fotosik.pl/273/4f60015ca181927fmed.jpg[/URL] :-o Piękne, piękne i jeszcze raz piękne. :cool3: :loveu: :p[/quote] dziękuje ;) Quote
BBeta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg[/url] Nie wiedziałam, że Ty taka utalentowana jesteś :loveu::loveu: :cool3: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Bbeta bo nie jestem utalentowana,tylko czasami uda mi się coś narysować :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 to nei skromność ;) to prawda :eviltong::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 kocham jak się posty przewracają :mad: Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jestes uzdolniona i nie podniecaj sie ze swoja skromnoscia smallutku :P Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 heloł jakbyś przychodziła regularnie to byś nie musiała nadrabiać tyle na raz :evil_lol::eviltong: Quote
gops Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hej :) fotki obejzane piekne :loveu: nadrobilam kilka stron :razz: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 posty się przewracają :roll: Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']żesz ty :angryy:[/quote] ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol: [quote name='Cheritka'][CENTER][SIZE=4][COLOR=navy]No to masz fajnie[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=navy]i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]a dla mnie karty telefoniczne,[/SIZE] [SIZE=4]bo zbieram[/SIZE] :oops:[/CENTER] [/quote] fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll: karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']posty się przewracają :roll: Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:[/quote] żesz ty :angryy: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 posty znów poskakały :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Cheritka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']posty się przewracają :roll: Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:[/quote] [CENTER][SIZE=4][COLOR=navy]No to masz fajnie[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=navy]i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]a dla mnie karty telefoniczne,[/SIZE] [SIZE=4]bo zbieram[/SIZE] :oops:[/CENTER] Quote
Recommended Posts