Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to był ukryty fotoradar, normalnie się uśmiechamy :evil_lol:

lśniąca sierść ;) cieniuje, daje ras ciemną raz jaśniejszą kreskę ołówkiem, bawię się światłem i cieniem i tak wychodzi później ;)

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm tata wyszedł taki skupiony :evil_lol:
Późno mu mandat przynieśli bo miesiąc po zrobieniu zdjęcia ;)
Pan policjant bał się mojego pitbulla :diabloti: zasłaniał się swoją teczką, tak jakby mu ona coś dała, gdyby Moli na prawdę była agresywna :diabloti::evil_lol:

No to idź ćwiczyć ;)

Posted

[quote name='anmi0']czemu rozwaloną co się stało?
ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll:[/quote]

co rozwalone? zgubiłam się :evil_lol:

ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, niech ręka cię tak boli że nie będziesz mogła złapać za nic :diabloti:

Posted

[quote name='anmi0']czemu rozwaloną co się stało?
ahh co do rysowania to mi do tego atapu jeszcze dużo brakuje:roll:[/quote]
no tak, ja zawsze coś sobie robie i mam to głęboko a ludzi się przejmują :evil_lol::evil_lol: mam poobdzierane stopy od tańca, ale w lewej to sobie taką robiłam ambitną dziurkę na 2cm : P plajster mi tego nie zasłania i w bandażu łażę.

[quote name='smallpati']hmm tata wyszedł taki skupiony :evil_lol:
Późno mu mandat przynieśli bo miesiąc po zrobieniu zdjęcia ;)
Pan policjant bał się mojego pitbulla :diabloti: zasłaniał się swoją teczką, tak jakby mu ona coś dała, gdyby Moli na prawdę była agresywna :diabloti::evil_lol:

No to idź ćwiczyć ;)[/quote]
To późno. Mój dziadek ostatnio mandat dostał, to dopiero komedia była :evil_lol::evil_lol:

nie mam co ćwiczyć, układ już bezmyślnie robię, gorzej z przejściami. Ale mamy jeszcze wcześniej 3 pokazy i trening, więc coś się wykombinuje : P
[quote name='smallpati']co rozwalone? zgubiłam się :evil_lol:
[/quote]
LOST:cool1: :evil_lol::evil_lol:

Posted

aaaaa noga twoja rozwalona :P
skąd ja to znam :roll: taniec jest kontuzyjny nie wiesz :shake: ja zazwyczaj sobie wykręcałam kostki, albo przez kiki wiecznie kolana mnie bolały, już nie wspomnę o podeptanych palcach, jak uczyłam innych partnerów tańczyć :evil_lol: no ale za to ta przyjemność tańczenia :loveu:

łoo ja pamiętam jak do jednego układu ćwiczyłyśmy cały miesiąc po kilka godzin w tygodniu, bleeee już mi się rzygać chciało tymi krokami, ale za to później szło nam automatycznie :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']aaaaa noga twoja rozwalona :P
skąd ja to znam :roll: taniec jest kontuzyjny nie wiesz :shake: ja zazwyczaj sobie wykręcałam kostki, albo przez kiki wiecznie kolana mnie bolały, już nie wspomnę o podeptanych palcach, jak uczyłam innych partnerów tańczyć :evil_lol: no ale za to ta przyjemność tańczenia :loveu:

łoo ja pamiętam jak do jednego układu ćwiczyłyśmy cały miesiąc po kilka godzin w tygodniu, bleeee już mi się rzygać chciało tymi krokami, ale za to później szło nam automatycznie :evil_lol:[/quote]
teraz już wiem :evil_lol::evil_lol: nie wiem jakim cudem ja jeszcze nogi żadnej nie miałam skręconej, złamanej czy co tam jeszcze być może. Ale za to wszechobecne bąble i obtarcia... Uznałam, że w tym roku klapeczki to tylko na plażę i po ogrodzie :evil_lol::evil_lol: bo to wstyd :cool1:

A z deptaniem to nie u mnie :evil_lol: zaliczyłam tylko parę lotów przez czyjeś nogi, bo jak się tańczy to nie patrzy się w ziemie, tylko na widownię. Zgubione buty, ściągnięte spodnie :evil_lol::evil_lol: i takie tam. Uroki tańczenia w formacji ; ) My też już rzygamy, Beatka jak może nam te zajęcia uatrakcyjnia :evil_lol: dzisiaj było już tylko 20 osób z... 40 :multi:

Posted

[quote name='Tinka:)']teraz już wiem :evil_lol::evil_lol: nie wiem jakim cudem ja jeszcze nogi żadnej nie miałam skręconej, złamanej czy co tam jeszcze być może. Ale za to wszechobecne bąble i obtarcia... Uznałam, że w tym roku klapeczki to tylko na plażę i po ogrodzie :evil_lol::evil_lol: bo to wstyd :cool1:

A z deptaniem to nie u mnie :evil_lol: zaliczyłam tylko parę lotów przez czyjeś nogi, bo jak się tańczy to nie patrzy się w ziemie, tylko na widownię. Zgubione buty, ściągnięte spodnie :evil_lol::evil_lol: i takie tam. Uroki tańczenia w formacji ; ) My też już rzygamy, Beatka jak może nam te zajęcia uatrakcyjnia :evil_lol: dzisiaj było już tylko 20 osób z... 40 :multi:[/quote]

ja nic złamanego ani skręconego na szczęście nie miałam, ale zwichniętą kostkę i owszem, potłuczone żebra :roll: i lekkie wstrząśnienie mózgu ale to po zabawie w dirty dancing z Tz :evil_lol:

No ja inny styl to i inne kontuzje ;) ale masażystę fajnego mieliśmy na sali za to :diabloti::loveu:
to fajnie, im mniej tym lepiej :eviltong:

[quote name='betty_labrador']czeloł :* my dear :D

super ze doszla juz Molinda do Ciebie i podziwiam kolejny piekny rysunek tygrysia :loveu:[/quote]

hello my honey

Molinda wisi już na ścianie w antyramie :multi:
a ja kiedy będę podziwiać całą Kome?

P.S skończyłam kolejnego psa, ale wkleje dopiero w czwartek :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']ja nic złamanego ani skręconego na szczęście nie miałam, ale zwichniętą kostkę i owszem, potłuczone żebra :roll: i lekkie wstrząśnienie mózgu ale to po zabawie w dirty dancing z Tz :evil_lol:

No ja inny styl to i inne kontuzje ;) ale masażystę fajnego mieliśmy na sali za to :diabloti::loveu:
to fajnie, im mniej tym lepiej :eviltong:[/quote]
wstrząśnięcie mózgu to i ja miałam :evil_lol: ale to dlatego, że po stole latałam : P

masażystę? : O :cool1:

a mąż mojej trenerki ze swoją grupą(CTgroup) będzie promował w Polsce japoński film o BBoyingu:cool3: dodatkowo w piątek jada na casting do mam talent czy coś takiego : P

Posted

[quote name='Tinka:)']wstrząśnięcie mózgu to i ja miałam :evil_lol: ale to dlatego, że po stole latałam : P

masażystę? : O :cool1:

a mąż mojej trenerki ze swoją grupą(CTgroup) będzie promował w Polsce japoński film o BBoyingu:cool3: dodatkowo w piątek jada na casting do mam talent czy coś takiego : P[/quote]

heh ja chyba miałam bo bawiliśmy się w dirty D :evil_lol: a konkretnie w ten skok co swazye później trzymał grey nad sobą, no i ja też tak chciałam tylko że byliśmy lekko zakropieni no i się nam przewróciło trochę i przywaliłam łbem w lód :roll:

masażystą był nasz przystojny kolega :loveu:

no to nieźle się bawią :evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg[/URL] [URL]http://images34.fotosik.pl/273/4f60015ca181927fmed.jpg[/URL]
:-o Piękne, piękne i jeszcze raz piękne. :cool3: :loveu: :p[/quote]

dziękuje ;)

Posted

[url]http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg[/url]

Nie wiedziałam, że Ty taka utalentowana jesteś :loveu::loveu: :cool3:

Posted

posty się przewracają :roll:

Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']żesz ty :angryy:[/quote]

ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol:

[quote name='Cheritka'][CENTER][SIZE=4][COLOR=navy]No to masz fajnie[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=navy]i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]a dla mnie karty telefoniczne,[/SIZE]
[SIZE=4]bo zbieram[/SIZE] :oops:[/CENTER]
[/quote]

fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll:

karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']posty się przewracają :roll:

Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:[/quote]
żesz ty :angryy:

Posted

[quote name='smallpati']posty się przewracają :roll:

Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:[/quote]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=navy]No to masz fajnie[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=navy]i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]a dla mnie karty telefoniczne,[/SIZE]
[SIZE=4]bo zbieram[/SIZE] :oops:[/CENTER]