betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']zdarzają się też i takie przypadki :evil_lol: Dla mnie ten konkurs, tzn wybieranie miss przez 2 osoby to niesprawiedliwe, bo w głosach wyszło że np. Moli i Vega (emadzilka) mają po tyle samo głosów i stały na 1 miejscu, a Vega w ogóle nie wygrała żadnego miejsca, Luna która wygrała miała mało głosów od dogomaniaków :roll: to niesprawiedliwe, po prostu miss wygrał pies który się podobał jury, na to wychodzi że to nie miss dogomanii a miss szpilki i zaby88 (chyba nie pomyliłam nicku). Nie wypowiadam się lepiej na ten temat już :shake:[/QUOTE] oj tam small i tak masz rysunek Moli :P Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='joanika']Witajcie w ten piękny [U]wolny dzień[/U] :multi: Hmmm to co że Moli nie zajęła 1 miejsca jak masz tutaj "oglądalność" to po co Ci jakieśtam konkursy miss :p Ja ostatnio sobie kupiłam bardzo fajny tusz - Miss Sporty Studio Lash z plastikową szczoteczką za śmieszne pieniadze bo aż 12zł. Tinka a jest możliwość żebyś w wolnej chwili mi też jakis fajny banerek zrobiła:cool3: bo ja się męcze z wstawianiem zdjęć tzn ze sklejaniem zdjęć w jedno :shake:[/quote] hehe dla mnie to ona zawsze jest numer 1 :loveu: no to rzeczywiście dużo dałaś za tusz :evil_lol: dlaczego moje ulubione tusze kosztują ok 40 zł :angryy: [quote name='betty_labrador']czesc :multi: heloł :multi: witaj :multi: hejjjjj :loveu: :*[/quote] hej :multi: joł :multi: siema :multi: [quote name='betty_labrador']oj tam small i tak masz rysunek Moli :P[/quote] Nie chodzi mi o to że Moli nie wygrała pierwszego miejsca, tylko o to że to niesprawiedliwe dla np. Vegi która miała tyle głosów co Moli. To miała być miss dogomanii a wybrano te psy które się podobają szpilce i żaba88 (jego to w ogóle nie kojarzę i pierwszy raz o nim słyszałam, skąd on się urwał?) To nie jest fair dla mnie i tyle. I tak mam nagrody jakie są przyznawane 1 miejscu :loveu: (dzięki Bet) ale to nie o to chodzi, ciekawe jak się teraz czują inni :roll: Jak się czuje emadziolek? Jej pies nie wygrał (a powinien bo tak wychodziło z głosów) tylko dlatego że szpilka nie przepada za astami? Aaa nie chce mi się o tym pisać nawet :shake: [quote name='Tinka:)']a może i jest :cool3: na razie mam jeszcze 2 bannerki i dokończenie rysunku. ja też mam tusz z miss sporty, nawet nie wiem jaki, za 9zł:evil_lol: gorszy kupiłam za 20 a z lepszej firmy podobno był:razz: mam go pół roku i czas na nowy, tylko z funduszami kiepsko:cool1:[/quote] to pracuj pracuj, bo ja jeszcze czekam na baner :evil_lol: ja mam tusze z loreala i maxfactora (czy jak się o pisze) uwielbiam je :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati'] to pracuj pracuj, bo ja jeszcze czekam na baner :evil_lol: ja mam tusze z loreala i maxfactora (czy jak się o pisze) uwielbiam je :loveu:[/quote] nie wychodzi mi ten Twój :placz: zrobiłam, ale wstyd go pokazywać :angryy: Quote
PositiveThought Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 czeeść :loveu: ja trzymam tusze w lazience, a u mnie wilgotno , i wszystkie się psuuuja :cool1: ja już się pogodziłam z tym, że zazwyczaj na dogo nie jest sprawiedliwie... i to w różnych tematach. Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']nie wychodzi mi ten Twój :placz: zrobiłam, ale wstyd go pokazywać :angryy:[/quote] no to jak to :mad: dla mnie taki najbrzydszy zrobiłaś, staraj się noo :evil_lol::eviltong: [quote name='PositiveThought']czeeść :loveu: ja trzymam tusze w lazience, a u mnie wilgotno , i wszystkie się psuuuja :cool1: ja już się pogodziłam z tym, że zazwyczaj na dogo nie jest sprawiedliwie... i to w różnych tematach.[/quote] ello Tusz to ja zawsze w torebce mam :evil_lol: nie zdąży mi się popsuć bo ja szybko je zużywam :diabloti: Fakt, rok czasu ponad na dogo jestem i jeszcze nie przywykłam że jest niesprawiedliwe :shake: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']no to jak to :mad: dla mnie taki najbrzydszy zrobiłaś, staraj się noo :evil_lol::eviltong: [/quote] juuutroo :diabloti: ten dla Luny mi się straszliwie podoba :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']juuutroo :diabloti: ten dla Luny mi się straszliwie podoba :loveu::loveu:[/quote] mi też się podoba. Jakie jutro :mad: czuje się taka, taka, :placz: taka mało ważna dla ciebie :cry: koniec naszego związku :pissed: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']mi też się podoba. Jakie jutro :mad: czuje się taka, taka, :placz: taka mało ważna dla ciebie :cry: koniec naszego związku :pissed:[/quote] w końcu... :roll: :evil_lol::evil_lol: [quote name='BBeta']Biedna, pokrzywdzona small :glaszcze: :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='BBeta']Biedna, pokrzywdzona small :glaszcze: :diabloti:[/quote] no wiesz co :mad::evil_lol: ja tu mam chwile uniesienia i wyznaje wszystkim to co mi na sercu leży a ty się śmiejesz :obrazic: Quote
BBeta Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']Fakt, rok czasu ponad na dogo jestem i jeszcze nie przywykłam że jest niesprawiedliwe :shake:[/QUOTE] Biedna, pokrzywdzona small :glaszcze: :diabloti: Quote
joanika Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']Fakt, rok czasu ponad na dogo jestem i jeszcze nie przywykłam że jest niesprawiedliwe :shake:[/quote] A ja głupia myślałam że na dogo to wszyscy jedna wielka, zgodna rodzinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jak to z rodziną bywa... najlepiej na zdjęciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='joanika']A ja głupia myślałam że na dogo to wszyscy jedna wielka, zgodna rodzinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jak to z rodziną bywa... najlepiej na zdjęciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Noo nie wiem, ja bym nie chciała być na jednym zdjęciu z [B]BBetą[/B] :evil_lol: bo ona taka chudzinka że ja przy niej wyglądałabym jak 120 kg żywej wagi :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='PositiveThought']a ja przy Was jak krasnal :evil_lol: (półtora metra...)[/quote] ja jak przerośnięty krasnal (157) z nadwagą i brakiem sztucznych rzęs :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 a ja przy Was jak krasnal :evil_lol: (półtora metra...) Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']ja jak przerośnięty krasnal (157) z nadwagą i brakiem sztucznych rzęs :evil_lol:[/quote] a ja mam prawie 170... :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']a ja mam prawie 170... :evil_lol:[/quote] prawie... :diabloti: prawie robi wielką różnice :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 kompleksy :evil_lol: a mi rzęsy wypadają... Quote
BBeta Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']ja jak przerośnięty krasnal (157) [B]z nadwagą[/B] i brakiem sztucznych rzęs :evil_lol:[/QUOTE] I to jaką :shake: Za niedługo będzie Cie łatwiej przeskoczyć niż obejść :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='PositiveThought']kompleksy :evil_lol: a mi rzęsy wypadają...[/quote] kup sztuczne i przyklej :diabloti: ja już mam ale przez tipsy nie mogę przykleić :evil_lol: [quote name='BBeta']I to jaką :shake: Za niedługo będzie Cie łatwiej przeskoczyć niż obejść :diabloti:[/quote] Moli i Tz już stwierdzili że lepiej przeskoczyć (w wersji Tz'a przeturlać się) niż obejść :diabloti::evil_lol: Błagam :cry: nie rób już zdjęć swojego ciała bo wpadam w kompleksy :niewiem: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']168:p dokładnie- ja bym się wstydziła pokazywać :shake::diabloti:[/quote] to tylko 2 cm więcej ode mnie :diabloti: (8cm to moje obcasy :evil_lol:) Ja już się nie pokazuje nikomu za dnia, wychodzę tylko w nocy żeby ludzi nie straszyć, pomyśleli by że z zoo uciekł hipcio :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']prawie... :diabloti: prawie robi wielką różnice :evil_lol:[/quote] 168:p [quote name='BBeta']I to jaką :shake: Za niedługo będzie Cie łatwiej przeskoczyć niż obejść :diabloti:[/quote] dokładnie- ja bym się wstydziła pokazywać :shake::diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']to tylko 2 cm więcej ode mnie :diabloti: (8cm to moje obcasy :evil_lol:) Ja już się nie pokazuje nikomu za dnia, wychodzę tylko w nocy żeby ludzi nie straszyć, pomyśleli by że z zoo uciekł hipcio :eviltong:[/quote] TWÓJ post przeskoczył! : O z obcasami się nie wypowiadam bo nie mam:cool1: pati hipopoootam :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 small bys sie wstydzila pokazytwac w dzien nawet na dogo! to tak razi :diabloti: ja mam wrazenie ze tu cale stado hipciów wyłazi i konsumuje :evil_lol: :eviltong: a jak sie juz tak chwalicie ja mam 173,5 cm :P przy wadze- wole sie nie wypowiadac :diabloti: small a jakie majty nosisz? :diabloti: ja Ci juz powiedzialam :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati'] Nie chodzi mi o to że Moli nie wygrała pierwszego miejsca, tylko o to że to niesprawiedliwe dla np. Vegi która miała tyle głosów co Moli. To miała być miss dogomanii a wybrano te psy które się podobają szpilce i żaba88 (jego to w ogóle nie kojarzę i pierwszy raz o nim słyszałam, skąd on się urwał?) To nie jest fair dla mnie i tyle. I tak mam nagrody jakie są przyznawane 1 miejscu :loveu: (dzięki Bet) ale to nie o to chodzi, ciekawe jak się teraz czują inni :roll: Jak się czuje emadziolek? Jej pies nie wygrał (a powinien bo tak wychodziło z głosów) tylko dlatego że szpilka nie przepada za astami? Aaa nie chce mi się o tym pisać nawet :shake: [/QUOTE] no tak w sumie racja, ze troche taka niesprawiedliwosc. Moze poprostu powinno byc wiecej Jurorów. I tak nigdy sie nie dogodzi kazdemu, kazdy bedzie niezadowolony, a tez nie wszystko jest z drugiej strony obiektywnie ocenianie... wiec tak troche wiadomo ze nie wszystko bedzie tak jak powinno byc :shake: ale co zrobic- wiesz na swiecie jest jeszcze wieksza niesprawiedliwosc- poza tym ta bezsilnosc wobec tego wszystkiego, wobec tego motłochu :shake: Quote
NightQueen Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Tinka:)']TWÓJ post przeskoczył! : O z obcasami się nie wypowiadam bo nie mam:cool1: pati hipopoootam :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie masz :crazyeye: żartujesz :evil_lol: to moje ulubione buty sportowe :eviltong: [quote name='betty_labrador']small bys sie wstydzila pokazytwac w dzien nawet na dogo! to tak razi :diabloti: ja mam wrazenie ze tu cale stado hipciów wyłazi i konsumuje :evil_lol: :eviltong: a jak sie już tak chwalicie ja mam 173,5 cm :P przy wadze- wole sie nie wypowiadać :diabloti: small a jakie majty nosisz? :diabloti: ja Ci juz powiedzialam :cool3:[/quote] przepraszam, zachowuje sie jak zwykły , pospolity hipcio, więcej nie będę :oops: już nigdy się nie pojawie na dogo :diabloti: majty nosze oczywiście że męskie :eviltong: w rozmiarze XXXL bo tylko do tych wchodzę :evil_lol: [quote name='betty_labrador']no tak w sumie racja, ze troche taka niesprawiedliwosc. Moze poprostu powinno byc wiecej Jurorów. I tak nigdy sie nie dogodzi kazdemu, kazdy bedzie niezadowolony, a tez nie wszystko jest z drugiej strony obiektywnie ocenianie... wiec tak troche wiadomo ze nie wszystko bedzie tak jak powinno byc :shake: ale co zrobic- wiesz na swiecie jest jeszcze wieksza niesprawiedliwosc- poza tym ta bezsilnosc wobec tego wszystkiego, wobec tego motłochu :shake:[/quote] lepiej by było żeby pozostało na tym jak głosowali, żeby nie wybierali jurorzy tylko ludzie. No ale nie mój konkurs nie moja sprawa. Za rok się porządny i sprawiedliwszy zorganizuje :evil_lol: [SIZE=5]O 10:00 Moli ma sterylizacje :roll: Trzymajcie kciuki [/SIZE] Quote
Recommended Posts