Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gops']no prawdziwy pitbull z Molindy :evil_lol: fotki piekne :loveu:[/quote]

no masz szczęście że nas odwiedziłaś w końcu bo już chciałam na ciebie nasłać mojego pita :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']nie mów 2 razy bo jeszcze kiedyś się obudzę bez ręki :diabloti:

Dziwne że ona tak ujadała na tego Onka bo ona za zwyczaj nie szczeka na psy, ale że ten był za siatką to trzeba było go jeszcze bardziej wku***, żeby mieć większa satysfakcje :diabloti: no ja nie wiem po kim to ona ma :eviltong:

ten aparat to złom juz jest, nic w nim nie ma :roll: ale jak mi siostra zabierze 2 to robię tym chociaż go nie znoszę, wole telefonem robić, tylko tam mam mało pamięci[/QUOTE]

sie przejmujesz... przyszyjesz... : P

mój też tak : P im pies za siatką mniejszy i bardziej szczeka, tym większe prawdopodobieństwo że on też będzie. Na psy na wolności nie szczeka, ba, on prawie wogle nie szczeka : P

ja mówiłam o aparacie w telefonie : P kup kartę dop niego, nie są drogie ; )

Posted

yhy o telefonie :) Ja jestem zadowolona z tego telefonu, fajne zdjęcia robi. Nie chce w niego kasy lądować bo za niedługo znając siebie zmienię go na inny bo ja lubię zmieniać telefony, robie to co pół roku, co rok :diabloti:

te psy nasze to mają nasrane pod dachówką :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']yhy o telefonie :) Ja jestem zadowolona z tego telefonu, fajne zdjęcia robi. Nie chce w niego kasy lądować bo za niedługo znając siebie zmienię go na inny bo ja lubię zmieniać telefony, robie to co pół roku, co rok :diabloti:

te psy nasze to mają nasrane pod dachówką :evil_lol:[/QUOTE]

ale we wszystkich telefonach praktycznie teraz karty są taki same ; )
ja też tak zmieniam : P ale ten telefon lubię, gdyby nie skrajne rozwalenie mogłabym go mieć i mieć : P teraz np ja nie mam zasięgu, brat ma wszytskie kreski : P dp tego brak kawałka obudowy, niedziałające podświetlenie klawiatury, aparat działający jak ma kaprys i takie tam : P

Posted

[quote name='smallpati']no masz szczęście że nas odwiedziłaś w końcu bo już chciałam na ciebie nasłać mojego pita :diabloti:[/quote]

no kurcze dlatego tak szybko przylecialam wiedzialam ze mnie Molinda bedziesz straszyc :evil_lol:

a co do telefonow to mam dwa jeden taki lepszy ze wszystkim dobra kamerka i wogole a drugi to taka zwykla nokia 3200 ktora nosze na spacery i do szkoly bo nawet jak zepsuje to mi nie szkoda :evil_lol: kupilam ja za 150 zl a teraz moze 20 bym dostala w takim stanie :diabloti:

Posted

nie wszędzie są takie same, ja mam nokie moja siostra ma sonego i LG, LG i nokia mają tą samą kartę a sony już inną :roll:
Też jestem jak na razie zadowolona z telefonu, nawet bardzo :) ale na obecna chwile nakręciłam się na LG shine :loveu: bo siostra sobie kupiła i mi się też zachciało :eviltong:
a ty jaki masz?

Posted

a ja przeciwnie mam już dosc swojego telefonu, dziad jeden:evil_lol::eviltong:
a z kotkiem mojej cioci było to samo tyle, że na odwrót był Kubuś, Kubuś a za pól roku Kubus lezy w koszyku z małymi kociaczkami:evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']nie wszędzie są takie same, ja mam nokie moja siostra ma sonego i LG, LG i nokia mają tą samą kartę a sony już inną :roll:
Też jestem jak na razie zadowolona z telefonu, nawet bardzo :) ale na obecna chwile nakręciłam się na LG shine :loveu: bo siostra sobie kupiła i mi się też zachciało :eviltong:
a ty jaki masz?[/QUOTE]

też mam 5300 : P

sony ile ma lat? : P

shine może jest i fajny, ale same lg mnie wkurzają bezmyślnym oprogramowaniem

Posted

[quote name='smallpati']sony ma rok ;)

Lg są ogólnie słabe, ale mi nie potrzebny tel który będzie na lata, bo i tak często zmieniam telefony :)
jaka masz kartę pamięci do noki? ja mam 512[/QUOTE]

ja aktualnie 256 i mi starcza : P
wystarczy w programie do nokii skonwertować muzykę i wchodzi(u mnie) tyle co na 1gb, muzyki mam niewiele bo większość na mp3 to i zdjęcia się mieszczą.

Posted

mi brakuje miejsca. Mam mnóstwo piosenek, zdjec i teledysków na telefonie, teledyski dużo zjadają ale lubię miec te moje ulubione i czasami pooglądać sobie :)
ja mam czarna a ty?

Posted

[quote name='smallpati']mi brakuje miejsca. Mam mnóstwo piosenek, zdjec i teledysków na telefonie, teledyski dużo zjadają ale lubię miec te moje ulubione i czasami pooglądać sobie :)
ja mam czarna a ty?[/QUOTE]

ja nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś teledysk widziałam : P

mam o takom [url]http://www.howardchui.com/gallery/albums/userpics/10001/normal_inhand~3.jpg[/url] tyle że bez obudowy z lewej strony przy tej małej klawiaturce : P

Posted

o ty psujo :evil_lol:
ja mam całą czarną z tapetą dolce gabbana :eviltong:

tu jest dużo fajnych rzeczy do noki(teledyski,tapet,dźwięki, tematy) , darmowe tylko usb musisz mieć [URL="http://www.zedge.net/"]KLIK,[/URL]

Posted

ale ja nie lubię teledysków : P może nie tyle co nie lubię, tylko wolę obejrzeć film czy jakiś program ciekawy niż to : P teledyski to opstateczność, zaraz po odlotowych agentkach xDDD

ale dzięki za link! będę w domu to coś ściągnę : >

Posted

ja też ale na film nie mam miejsca w telefonie :evil_lol: ale czasami lubię sobie obejrzeć scenkę z step up 2 :loveu: no i wtedy włączam telefon :diabloti:

to zobacz sobie na np. tapety może ci się spodobają, a jest ich mnóstwo :p

Posted

[quote name='smallpati']ja też ale na film nie mam miejsca w telefonie :evil_lol: ale czasami lubię sobie obejrzeć scenkę z step up 2 :loveu: no i wtedy włączam telefon :diabloti:

to zobacz sobie na np. tapety może ci się spodobają, a jest ich mnóstwo :p[/QUOTE]
ja mówię o telewizji :P

w domu jak nie zapomnę : P bo ten komp mnie przeraża.

Posted

a wy dalej o fonach :razz: ja mam malo pamieci w noki ale w se mam sporo ale mam pelno mp3 i czasami siedzac przed kompem zamiast winampa puszczam telefon :eviltong:

Posted

[quote name='gops']a wy dalej o fonach :razz: ja mam malo pamieci w noki ale w se mam sporo ale mam pelno mp3 i czasami siedzac przed kompem zamiast winampa puszczam telefon :eviltong:[/quote]
mój po 5min takiego puszczania by się rozładował : P

Posted

[quote name='gops']a wy dalej o fonach :razz: ja mam malo pamieci w noki ale w se mam sporo ale mam pelno mp3 i czasami siedzac przed kompem zamiast winampa puszczam telefon :eviltong:[/quote]

też tak robie :)

[QUOTE]mój po 5min takiego puszczania by się rozładował : P[/QUOTE]

ee no moja nokia pada dopiero po 12h słuchania muzyki

[quote name='Cheritka']Moli coraz bardziej mi sie podoba,
i gratulacje dla fryzjera :multi:[/quote]

No mam nadzieje że się podoba ;)

A fryzjerem jestem ja :evil_lol: dziękuje :p

Posted

[CENTER][B]akrobacje kotki z jajkami :evil_lol:

[IMG]http://images25.fotosik.pl/205/2079d800416a967fmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/238/1b12802da12494a6med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/238/8a6167ba52d4fa88med.jpg[/IMG]