Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mam prośbę- kliknij dwa razy na godzinę na pasku zadań, wejdź w ostatnią zakładkę i aktualizuj czas. ja to ciągle robię ale nie pomaga... nie czuję wibry :placz: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz co ty powinnaś się leczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: te twoje pomysły mnie po prostu dobiją, mam cały monitor spluty, Moli też została ośliniona :evil_lol::evil_lol: albo to ja mam nadmiar śliny i powinnam się leczyć ;p Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz co ty powinnaś się leczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: te twoje pomysły mnie po prostu dobiją, mam cały monitor spluty, Moli też została ośliniona :evil_lol::evil_lol: albo to ja mam nadmiar śliny i powinnam się leczyć ;p[/quote] ale że co?:cool1: już to kiedyś pisałam, ale wychodzi na to że w każdym przypadku jest z którąś z nas coś nie tak : P Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 hehe :evil_lol: my po prostu nie możemy pisać do siebie, bo zgłupiejemy do reszty, o ile to możliwe :eviltong: Quote
BBeta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']Zapraszamy nad jeziorko z Gingerką :loveu:[/QUOTE] A mnie nie zaprosiłaś :obrazic: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='BBeta']A mnie nie zaprosiłaś :obrazic:[/quote] wszystkich zapraszam ;) Tobie wyślę zaproszenie z przeprosinami na papierze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 demoralizuję ci galerię xD cho na gg bo nas za nienormalne uznają : P Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']demoralizuję ci galerię xD cho na gg bo nas za nienormalne uznają : P[/quote] pójdziem później bo ide sucz wyprać bo śmierdzi :razz: wytarzała się pierdoła w jakimś śledziu bo ktoś pod blokiem wyrzucił :angryy: fuuu lecę bo już mój nos nie wytrzymuje Quote
Anka_ZG Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [URL]http://images27.fotosik.pl/203/d7d55804e7d25da9.jpg[/URL] Hej:) Ale ślicznie razem wyglądacie:loveu::loveu: I to wasze lazurowe wybrzeże.....śliczne:loveu: mówisz brudac z Moli??Ale jaki szczęśliwy brudas, że może sie popluskać:multi::multi: Tyle pieknych zdjęc, że nie wiadomo które cytować;) A moge z ciekawości spytać ile masz lat??;);)dobranocka;) Quote
BBeta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']wszystkich zapraszam ;) Tobie wyślę zaproszenie z przeprosinami na papierze :evil_lol:[/QUOTE] No mam nadzieje, dorzuć jeszcze kwiaty i czekoladki :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 brudas śmierdzący śledziem, taka dama to z niej jest :mad: hmm mój wiek to już prawie podeszły :eviltong: a tak serio to mam 20 (rocznikowo) [quote]No mam nadzieje, dorzuć jeszcze kwiaty i czekoladki :diabloti:[/quote]a co tak słabo się cenisz :evil_lol:, myślałam że z łańcuszkiem dla ciebie i obrożą dla Kaji przeprosinową będę musiała wpaść :P Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']pójdziem później bo ide sucz wyprać bo śmierdzi :razz: wytarzała się pierdoła w jakimś śledziu bo ktoś pod blokiem wyrzucił :angryy: fuuu lecę bo już mój nos nie wytrzymuje[/quote] lubi wyrafinowane pierfumy :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']lubi wyrafinowane pierfumy :evil_lol::evil_lol:[/quote] ja za raz ją wyrafinuje :evil_lol::evil_lol: nie zagadywać bo zaraz padnę od tego gazu :mad: Quote
BBeta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati'](...) i obrożą dla Kaji przeprosinową będę musiała wpaść :P[/QUOTE] Wole te szelki ze skrzydełkami :diabloti: I różdżke, będę mieć w domu wróżke :loveu: :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='BBeta']Wole te szelki ze skrzydełkami :diabloti: I różdżke, będę mieć w domu wróżke :loveu: :cool3:[/quote] ja też chcę, ja też :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
joanika Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']brudas śmierdzący śledziem, taka dama to z niej jest :mad:[/quote] Bo śledzie to Chanel'e :evil_lol: Quote
BBeta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']ja też chcę, ja też :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Kolejka, byłam pierwsza :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='BBeta']Kolejka, byłam pierwsza :diabloti:[/quote] a ja druga i co z tego ; p na Gramcia mniejszy rozmiar i tańsze! :evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Od razu mniejszy... Wystarczy dobrze ścisnąć :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='BBeta']Od razu mniejszy... Wystarczy dobrze ścisnąć :diabloti:[/quote] mojego nawet ściskać nie trzeba :evil_lol::evil_lol: (i nie byłoby co bo mu żebra wystają) Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Szybka jestem co :diabloti: Musiałam szybko bo Molinda była obrażona, nie dośc że ją obudziłam to jeszcze do wanny wstawiła :diabloti: A tak serio to ją na szybko okapałam ale za to jutro 3h czesania będzie, bo jej się nawbijało dziadostwa do sierści, bo dziś łaziła po trawskach wysokich nieskoszonych no i będzie jutro cierpieć :evil_lol: [quote name='BBeta']Wole te szelki ze skrzydełkami :diabloti: I różdżke, będę mieć w domu wróżke :loveu: :cool3:[/quote] hehe :evil_lol::evil_lol: ee to jak ty będziesz mieć wróżkę to co ja będę mieć? [quote name='Tinka:)']ja też chcę, ja też :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie ma :diabloti: nie zasłużyłaś :eviltong: [quote name='joanika']Bo śledzie to Chanel'e :evil_lol:[/quote] eee ja nie śmierdzę śledziami chyba :diabloti: kto wie jak się chanelem fukam :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']ale, one nie chce mi dać... : ([/quote] i bardzo dobrze :P [CENTER][B]macie jeszcze 2 (Olkowe) pustaki :evil_lol: [IMG]http://images26.fotosik.pl/205/83bbc2d04d7a5bc8med.jpg[/IMG] tak się śmieje moja dziewczyna :loveu: [IMG]http://images27.fotosik.pl/204/2ba438c5b95b36b2med.jpg[/IMG] [/B] [/CENTER] Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']i bardzo dobrze :P [/quote] :placz::placz::placz: ide się powiesic, zaraz wracam.:grab::evil_lol: dobranoc:sleeping:;) Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 branoc też idziem z Molą zaraz ;) ale najpierw macie to :p [CENTER][B]wlezlem wszędzie [IMG]http://images34.fotosik.pl/235/6eb7ee734d5c72femed.jpg[/IMG] taki syfiasty pyszczor mi daje buziaki :evil_lol: [IMG]http://images33.fotosik.pl/235/ac75790b93f5dbc9med.jpg[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
Recommended Posts