NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']super foty:D:D a ty tez zeszłas do tego jeziorka??? bosko molinda wyglada:)[/quote] no coś ty :) taka zimna woda, ja nie mam sierści przecież :evil_lol: [CENTER][IMG]http://images31.fotosik.pl/235/50325b9678ab4b5dmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images25.fotosik.pl/203/ab5a78828530d3acmed.jpg[/IMG] [B]tu widać dobrze jaka czysta woda tam jest :loveu: [IMG]http://images33.fotosik.pl/235/564bf6f48c194636med.jpg[/IMG] jak w Alpach :P (ale wymyślam z tymi krajami:P) [IMG]http://images24.fotosik.pl/205/7d31f21fd502425dmed.jpg[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [CENTER][B]Moja Alpinistka :loveu: [IMG]http://images34.fotosik.pl/235/af209561b5446e50.jpg[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
Mudik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jeżu gdzie Ty taką czystą wode znalazłaś???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Mudik']Jeżu gdzie Ty taką czystą wode znalazłaś???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] hehe czyściutka nie :evil_lol: To w Krakowie jest :loveu: Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ale krajobraz piekny :loveu: z molinda to juz wogole :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 hehe krajobraz cudowny naprawdę :) na żywo po prostu raj na ziemi :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ale masz ślicznego Molika :) To chyba domena suczek o tym imieniu xD Moja koleżanka też ma sunię co się zwie Moli, ale to psina w typie pudla. A jak szeleczki ładnie się prezentują :cool1: Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 no ja znam tylko Twoja Molinde ;) ale znam dwie Molle :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 je nie znam innej Moli :) ale skoro tak mówisz to może Molindy są takie pierdoły :evil_lol: Twoja sunia natomiast przypomina mi pewnego psa z następnego bloku, rozmiarami też będzie jak twoja sunia :) P.S masz za duży baner, moderatorzy ci go usuną Quote
Tepes Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [COLOR=Blue]Witam po raz 1:) Masz cudną suńcię:loveu: [/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam po raz 1:) Masz cudną suńcię:loveu: [/COLOR][/quote] WITAMY :multi::multi: miłośniczkę Krugera :evil_lol: i zapraszamy ponownie ;) Quote
Tepes Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [COLOR=Blue]Wpadać będę na pewno:) No tak miłośniczka Kruegera i wszystkich psiaków:loveu: [/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 zapraszamy :) oglądałam Krugera tylko zazwyczaj mam przy nim ataki śmiechu i nigdy nie doglądam do końca :evil_lol: ale ja na horrorach się śmieje więcej niż na komediach :eviltong: najśmieszniejszy horror jaki widziałam to był ring ;) Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']zapraszamy :) oglądałam Krugera tylko zazwyczaj mam przy nim ataki śmiechu i nigdy nie doglądam do końca :evil_lol: ale ja na horrorach się śmieje więcej niż na komediach :eviltong: najśmieszniejszy horror jaki widziałam to był ring ;)[/quote] ja też :evil_lol: szczególnie w wersji japońskiej- te ich reakcje, jesu, komedia :evil_lol::evil_lol: Quote
joanika Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cóż za śliczna Moli :loveu: tyle gadamy o małych psach i obrożach a ja fotki dopiero teraz oglądam :roll: Alpinistka z niej niezła i jaki sprzęcior alpinistyczny ma (szele) :evil_lol: Gdzie w Krakowie takie widoczki cudowne są? Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='aleb']Moli jest taka fotogeniczna :loveu:[/quote] a o mnie to już nic nie powiesz :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tinka:)']ja też :evil_lol: szczególnie w wersji japońskiej- te ich reakcje, jesu, komedia :evil_lol::evil_lol:[/quote] nooo ja to się tyle zawsze uśmieje :eviltong: Skąd oni te scenariusze biorą :evil_lol: [quote name='joanika']Cóż za śliczna Moli :loveu: tyle gadamy o małych psach i obrożach a ja fotki dopiero teraz oglądam :roll: Alpinistka z niej niezła i jaki sprzęcior alpinistyczny ma (szele) :evil_lol: Gdzie w Krakowie takie widoczki cudowne są?[/quote] heh Witamy :) sprzęcioru to ona ma mnóstwo :P aż za dużo, ale wciąż coś zamawiam :eviltong: To jeziorko jest nie daleko dzielnicy RUCZAJ :) trudno znaleźć ale jakoś tam dotarłam ;) Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati'] nooo ja to się tyle zawsze uśmieje :eviltong: Skąd oni te scenariusze biorą :evil_lol: [/quote] z księżyca :evil_lol::evil_lol: masakryczne są w wersji japońskiej najlepsza była wizyta w szpitalu psychiatrycznym- facetka którą ktoś odwiedzał bała się telewizora:cool1: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']hehehe :evil_lol::evil_lol: Bo to jest obicie prawdziwej Japonii i Japończyków :P oni też się telewizorów boją :eviltong:[/quote] i robią filmy xD ty, a może ja za 7 dni umrę?:roll::placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']z księżyca :evil_lol::evil_lol: masakryczne są w wersji japońskiej najlepsza była wizyta w szpitalu psychiatrycznym- facetka którą ktoś odwiedzał bała się telewizora:cool1:[/quote] hehehe :evil_lol::evil_lol: Bo to jest obicie prawdziwej Japonii i Japończyków :P oni też się telewizorów boją :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']a odebrałaś telefon? Bo to tylko w tv ci powiedzą kiedy umrzesz :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie dzwonili do mnie! :placz::placz: umieram!:placz::placz::placz: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']i robią filmy xD ty, a może ja za 7 dni umrę?:roll::placz::placz::placz: :evil_lol:[/quote] a odebrałaś telefon? Bo to tylko w tv ci powiedzą kiedy umrzesz :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 przesunięcie postów... za szybko chyba piszę... Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']nie dzwonili do mnie! :placz::placz: umieram!:placz::placz::placz:[/quote] to tobie ciągle przesuwa te posty :eviltong: Drrr, Drrrr....... odbierz :diabloti: Quote
Recommended Posts