Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']
Wiesz ona to chyba nie ma instynktu odlotowej agentki, jak tak grzebała w krzakach zobaczyłam że jedzie policja przez park, jeszcze tak szybko to jej nie zapinałam na smycz :evil_lol: bo oczywiście ja nie przestrzegam przepisu ze pies ma być na smyczy, nie będę sponsorować gminy przez mandaty :diabloti: żebyś to widziała to byś padła ze śmiechu, bo tak szybko ją zapinałam :evil_lol:
[/quote]

a co robią odlotowe agentki? pracują dla dobra kraju i prawa! :evil_lol::evil_lol:

trzeba było sie nagrać:diabloti:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Dziwny wynalazek :crazyeye:
Ja mam tylko szczotke dwustronną V i dwa grzebyki z obrotowymi zębami, a i tak zawsze czesze psa normalnym grzebieniem ;)[/quote]

dziwny ale skuteczny, bardzo fajnie wyciąga martwy włos, nie niszcząc tego żywego, przejechałam po Moli kilka razy i zrobił mi się szorstkowłosy pies :evil_lol:
Szczotek w ogóle nie używam bo szczotki tylko rozczesują włos z zewnątrz, a pod spodem zostaje zbity włos, za to grzebienie uwielbiam, ale i tak najczęściej czesze ją filcakiem, bo też fajnie wychodzi włos

[quote name='Tinka:)']a co robią odlotowe agentki? pracują dla dobra kraju i prawa! :evil_lol::evil_lol:

trzeba było sie nagrać:diabloti:[/quote]

hehe no przecież ;)
Szkoda że Molinda łamie wszystkie przepisy :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']no dobra dobra, to ja ciągle łamie coś, no ale jako odlotowa agentka powinna mi zabronić, a ona mnie wspomaga :evil_lol:[/quote]

ale jak ty zrobisz coś złego i ona cię złapie to wymazują ci pamięć i wstawiają coś innego.
[SIZE=1]
(boże, jaka fantazja mnie dopadła...)[/SIZE]

Posted

[quote name='smallpati']no właśnie widzę :evil_lol::evil_lol:

babo dość bajek od dzisiaj :eviltong:[/quote]

matko, dzisiaj power rangers oglądałam.
myślałam że ze śmiechu umrę jak sie przemieniali :evil_lol::evil_lol:
a później przełączyłam to te rendżersy zamiast reklam były :evil_lol:

mam 7 kanałów z bajkami, czasem ciekawsze rzeczy tam są niż na pozostałych :cool1:

Posted

jeso z kim ja na dogo piszę :eviltong:

wiesz co jestem taka padnięta po pracy że idę spać i nie dotrzymam ci już dziś towarzystwa :roll: bolą mnie nogi i głowa i marzę tylko o spaniu więc [B]DOBRANOC :p

[/B]Jadę jutro z Molindą do Krakowa, jak ona to przeżyje :evil_lol: ona nie znosi tam być dłużej niż 5 min :razz: no ale chce ja przyzwyczic, będzie tam ze mną do środy :multi::multi:

Posted

[quote name='smallpati']jeso z kim ja na dogo piszę :eviltong:

wiesz co jestem taka padnięta po pracy że idę spać i nie dotrzymam ci już dziś towarzystwa :roll: bolą mnie nogi i głowa i marzę tylko o spaniu więc [B]DOBRANOC :p

[/B]Jadę jutro z Molindą do Krakowa, jak ona to przeżyje :evil_lol: ona nie znosi tam być dłużej niż 5 min :razz: no ale chce ja przyzwyczic, będzie tam ze mną do środy :multi::multi:[/quote]
a ze mnie się śmiałaś że wcześnie spać chodzę : P

ale dobranuc pchły na nuc.

Posted

[quote name='Tinka:)']a ze mnie się śmiałaś że wcześnie spać chodzę : P

ale dobranuc pchły na nuc.[/quote]

noo ale ja w pracy byłam to mogę być zmęczona :eviltong:

[quote name='betty_labrador']czesc dziewczynki :loveu:

a co to za dyskusje, zamiast fotek :mad: :razz:

ale i tak Was :D[/quote]

jak nie ma jak były :mad: wystarczy się pofatygować i kliknąć kilka stron wcześniej leniu jeden :mad::eviltong:

[quote name='Tinka:)']nie narzekaj bo to u ciebie nie ma! :shake: :evil_lol::evil_lol:[/quote]

no właśnie ;)

Jestem po obiadku, Mola wybiegana i pojedzona (dziś od dawien dawna wszamała filecika z kurczaka, :crazyeye: no nie możliwe, ostatnio tylko suchą ruszała) no i idziemy na sieste popołudniową :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']

jak nie ma jak były :mad: wystarczy się pofatygować i kliknąć kilka stron wcześniej leniu jeden :mad::eviltong:
[/QUOTE]

etam te co byly to ja juz dawno oblukalam :D a nowych żądam :eviltong::cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']etam te co byly to ja juz dawno oblukalam :D a nowych żądam :eviltong::cool3:[/quote]

no niech ci będzie :eviltong:
kiedyś wrzucę, pewnie w środe bo teraz jade do krk

[quote name='Tinka:)']a ja szkoła, basen i tańce jednego dnia więc tym bardziej : P

brawa dla Mendy![/quote]

no ale basen i tańce to lubisz pewnie robić, a ja prace tak średnio kocham :evil_lol: po za tym ja byłam 2 dni z rzędu na nogach po 12h (bez siadania :-()

Posted

[quote name='smallpati']
no ale basen i tańce to lubisz pewnie robić, a ja prace tak średnio kocham :evil_lol: po za tym ja byłam 2 dni z rzędu na nogach po 12h (bez siadania :-()[/quote]

wykorzystują cię tam :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']no niech ci będzie :eviltong:
kiedyś wrzucę, pewnie w środe bo teraz jade do krk

[/QUOTE]

jestes tak zabiegana, ze nawet nie starcza Ci czasu by napisac caly wyraz "do krakowa" :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']wykorzystują cię tam :evil_lol::evil_lol:[/quote]

płacą to wykorzystują:evil_lol: ale później zmęczona jestem :roll:

[quote name='betty_labrador']jestes tak zabiegana, ze nawet nie starcza Ci czasu by napisac caly wyraz "do krakowa" :evil_lol::eviltong:[/quote]

hehe :evil_lol::evil_lol: leniwa jestem dlatego nie piszę pełnej nazwy :eviltong::eviltong:

[quote name='betty_labrador']zależy jeszcze w jaki sposób:diabloti:[/quote]

a no wiesz, to moja i szefowa tylko wiemy :diabloti:

[quote name='Tinka:)']no jak to jaki? normalny...:roll: : P[/quote]

normalny czyli jaki ? :diabloti:
seksualny to też normalny sposób :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']jak napisałam normalny to takie neutralne było :evil_lol::evil_lol: wszystko może być : P[/quote]

no wiem wiem :evil_lol:

Jestem z Molindą szanowną w Krk(owie dla Beti :P) Wróciłyśmy ze spacerku takiego dłuższego i odkryłyśmy fajne miejsce nad jeziorkiem, jest jezioro w skałach, niestety nie da się zejść do wody bo skały strasznie wysokie są no i Mola się nie mogła okapać, musiałam ją mocno trzymać bo bardzo ją kręciła ta woda, a przepaść była na jakieś 70m w dół :roll:
Moli nie znosi być tu w krk(owie :P) i piszczy, no ale myślę że przyzwyczai się do tego mieszkania :) chociaż myślałam że jak ją zmęczę to pójdzie spać a ona dalej chodzi i piszczy, teraz jucz w sumie mniej niz przedtem :multi: Najśmieszniejsze że nic nie powiedziałam współlokatorce i chyba nie była zachwycona :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']no wiem wiem :evil_lol:

Jestem z Molindą szanowną w Krk(owie dla Beti :P) Wróciłyśmy ze spacerku takiego dłuższego i odkryłyśmy fajne miejsce nad jeziorkiem, jest jezioro w skałach, niestety nie da się zejść do wody bo skały strasznie wysokie są no i Mola się nie mogła okapać, musiałam ją mocno trzymać bo bardzo ją kręciła ta woda, a przepaść była na jakieś 70m w dół :roll:
Moli nie znosi być tu w krk(owie :P) i piszczy, no ale myślę że przyzwyczai się do tego mieszkania :) chociaż myślałam że jak ją zmęczę to pójdzie spać a ona dalej chodzi i piszczy, teraz jucz w sumie mniej niz przedtem :multi: Najśmieszniejsze że nic nie powiedziałam współlokatorce i chyba nie była zachwycona :diabloti:[/quote]
ja też chcę jakieś jeziorko blisko :placz: i żeby Gram w końcu nauczył się pływać :mad:

czemu ona tak nie lubi? zabierasz wszystkie jej legowiska i miski?

Posted

No co ty gadasz, każdy pies umie pływać, tylko nie każdy to lubi, Mola kocha wodę ;)

Pewnie że ma miski, szmatkę jej ulubioną, zabawki, ale ona jest typem domownika, nie lubi przebywać w innych miejscach za długo, a ja chcę ją w końcu przyzwyczaić :roll:

Posted

[quote name='smallpati']No co ty gadasz, każdy pies umie pływać, tylko nie każdy to lubi, Mola kocha wodę ;)

Pewnie że ma miski, szmatkę jej ulubioną, zabawki, ale ona jest typem domownika, nie lubi przebywać w innych miejscach za długo, a ja chcę ją w końcu przyzwyczaić :roll:[/quote]

to przyzwyczajaj : P ja nie mam takiego problemu, mojemu wszędzie dobrze :evil_lol:

on nie umie:shake: zachowuje się jakby miał paraliż tylnych łap w wodzie, mój brat może poświadczyć : P