Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Szkoda nerwów, trzeba było iść pospacerować sobie po parku zamkowym :loveu:[/quote]

no w sumie nic nie zyskałam tam oprócz zdartych nerwów :shake: W Zamku byłam już kiedyś :loveu::loveu: ślicznie tam jest, zaraz jadę się odstresować z Moli do lasu ;)

Posted

Po parku zamkowym można pospacerować z psem i to zupełnie za darmo :diabloti: A jest naprawde piękny, więc następnym razem nie jedź na żadną giełde tylko bierz psa i idź nacieszyć oczy ładniejszymi widokami :cool3:

Posted

small to co przeczytalam o tej gieldzie( WYSTAWIE!! :angryy: ) przeszlo moje pojecie... tragedia takie cos ! milosnicy chyba pieniedzy za sprzedane zwierzeta wychowujace sie i trzymane w okropnych warunkach.. Twoj opis i zdjecia moglyby trafic do jakiegos reportazu...zeby zobaczyli co sie wyprawia z tymi biednymi stworzeniami.
eh az mi lzy w oczach stanely.. :shake: :placz:

Posted

BBeta fajnie że można tam z psiakiem spacerować, następnym razem skorzystam ;) Ja byłam w zamku na wycieczce lata temu, wtedy w ogrodach jeszcze żubry były, teraz chyba już ich nie ma. W środku cudownie było :loveu: z ogrodów to tylko żubry pamiętam :evil_lol:

Teraz wróciłam ze spacerku po polach z Molindą, biedna taka zasapana jest :evil_lol: ledwo żyje, mam spokój z nią do jakiejś godziny 17 i znów trzeba będzie na spacerek iść :evil_lol:

Betti wiem że to tragedia, ale to nie tylko się tu tak działo, w całej Pl robią takie giełdy :shake: tata mi później mówił że był na giełdzie gdzie były konie, mówił że większość z nich była poraniona, bo były bite metalowymi prętami :angryy: Rozmawiałam przed chwilą z wujkiem i tak się złożyło że on też był na tej giełdzie gdzie ja, tylko z samego rana i mówił że było masę szczeniaków :placz: jak ja byłam to został spaniel, bernardyny i szpic, a gdzie reszta?! pewnie ludzie kupili bo przecież tanie były :angryy: Przydało by się coś zrobić z tymi giełdami, tylko do kogo się zwrócić :roll:

Posted

eh,... no u mnie pod wawa jest taka gielda w Slomczynie- wlasnie sasiad sie chwalil ze tam kupil swoje dwa ONki- suke i psa-suka juz w ciazy :roll: a pies ma dysplazje. No ale przeciez to rasowe psy wiec czemu mialby sie nie rozmnazac? czytaj hodowac wedlug niego :roll: [url]www.żal.pl[/url] :shake:

Posted

To jest po prostu tragedia :shake:

to tak jak ci z giełdy, chcieli na bernardynkach zarobić ale po porodzie stwierdzili ze za dużo roboty i trzeba szybko sprzedać i maja w d*** co będzie z psiakami później :angryy::angryy:

Zostanę politykiem i zrobię reformę w cały kraju ! Będzie zakaz pod karą ograniczenia wolności od lat 5 za rozmnażanie zwierząt nie hodowlanych!

Posted

śliczne fotki Molli :loveu: ale po zobaczeniu tych zdjęć z giełdy i po przeczytaniu tego sie po prostu załamałam.. kuźwa 'wystawa zwierząt'..
nie ma co z nimi w domu zrobić, no super to mogli nie rozmnażać.. matko te biedny gołębie, i te koguty... a te szczeniaczki małe :placz::placz::placz: ja nie wiem jak można takie coś robić w ogóle..
tak zostań tym ministrem czy kimś tam, nawet prezydentem, będę na Ciebie głosować, i zakaż takie coś :roll:..

buziaki...

Posted

[quote name='Tinka:)']a później będzie...

o Pati z Moli! (było coś tam z Sabą : P)[/quote]

hehehe ;) jak będziesz glosować na mnie to ci załatwię rządowe długopisy :eviltong:
to chyba Ludwik Dorn i Saba :evil_lol:
[B]
chester07 [/B]tak to była tragedia, jak sobie to przypomnę to ... :angryy::angryy:

Posted

[quote name='smallpati']hehehe ;) jak będziesz glosować na mnie to ci załatwię rządowe długopisy :eviltong:
to chyba Ludwik Dorn i Saba :evil_lol:
[B]
chester07 [/B]tak to była tragedia, jak sobie to przypomnę to ... :angryy::angryy:[/quote]

długopisy! jesoo, zawsze o nich marzyłam :loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

taj a ja tez chce długopisy:D i jeszcze jeśli można jakies notesiki:D
za 3 lata bede mogła na ciebie zagłosować:D
hehe:) pati na prezydenta:):):)

Posted

[quote name='Tinka:)']długopisy! jesoo, zawsze o nich marzyłam :loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]

no to wiesz ty mi załatwiasz głosik a ja ci długopis, im więcej głosów tym więcej długopisów :evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']taj a ja tez chce długopisy:D i jeszcze jeśli można jakies notesiki:D
za 3 lata bede mogła na ciebie zagłosować:D
hehe:) pati na prezydenta:):):)[/quote]

Eee ty już nie przesadzaj,:diabloti: notesiki to dla rolników mam tyko :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']no to wiesz ty mi załatwiasz głosik a ja ci długopis, im więcej głosów tym więcej długopisów :evil_lol:
[/quote]

ale dziadkowie to tylko Radia Maryi słuchają:shake:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Eee ty już nie przesadzaj,:diabloti: notesiki to dla rolników mam tyko :evil_lol:[/quote]

No wiesz co:P
w takim razie po co długopisy jak nie ma na czym nimi pisac??
:P:P

Posted

[quote name='Tinka:)']ale dziadkowie to tylko Radia Maryi słuchają:shake:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]

no to już masz kilka długopisów mniej :diabloti: (zaoszczędzę na łapówki dla lekarzy :eviltong:)

[quote name='xxSweetGirl93xx']No wiesz co:P
w takim razie po co długopisy jak nie ma na czym nimi pisac??
:P:P[/quote]

oj droga panno :mad:
długopis dostajesz po to żeby nim zaznaczać moje imię i nazwisko podczas wyborów :evil_lol: więcej ci nie trzeba :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']oj droga panno :mad:
długopis dostajesz po to żeby nim zaznaczać moje imię i nazwisko podczas wyborów :evil_lol: więcej ci nie trzeba :eviltong:[/quote]

e tam:P
a ja chciałam firmowe notesiki:P
ale dobra jest:p NIE TO NIE łaski bez:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale te długopisy to podobno jak już cię wybiorą... :diabloti:[/quote]

yyy..
yyy... :evil_lol::evil_lol:
no wiesz, ale trzeba zrobić jeszcze kampanie reklamacyjna :eviltong:

[quote name='xxSweetGirl93xx']e tam:P
a ja chciałam firmowe notesiki:P
ale dobra jest:p NIE TO NIE łaski bez:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

nie ma notesów bo szkoda drzew na wyrób papieru :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']nie ma notesów bo szkoda drzew na wyrób papieru :diabloti:[/quote]

To moze chociaz jakies bryloczki?? albo cos w zamian?
nie badź juz taka skąpa:eviltong::eviltong: i tak to za nasze bedzie:P

Posted

[quote name='smallpati']yyy..
yyy... :evil_lol::evil_lol:
no wiesz, ale trzeba zrobić jeszcze kampanie reklamacyjna :eviltong:[/quote]

dawaj długopisa! :evil_lol::evil_lol:

[quote name='smallpati']
nie ma notesów bo szkoda drzew na wyrób papieru :diabloti:[/quote]
a na karty to już nie szkoda?!

Posted

[quote name='Tinka:)']dawaj długopisa! :evil_lol::evil_lol:

a na karty to już nie szkoda?![/quote]

nie dostaniesz bo dziadkowie nie będą glosować :evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']O:D:D fajnie;)
zawsze jakis gratis:P:P
ja tam lubie gratisy:P[/quote]

ja też lubię gratisy i ciągle wysyłam maile do rożnych firm żeby mi cos posłali :evil_lol: