NightQueen Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ale z człowieka jest niecierpliwe stworzenie :diabloti: Quote
Sweet Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bardzo:P Może jeże będziesz mieć?:D haha:D Quote
Sweet Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja obstawiam jeszcze: -fretki -świnki morskie -chomiki -jakieś ptaszki;P -albo może mrówki?:D -osiołki? -dżdżownice? -cokolwiek innego niz to co wymieniłam :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 nie powiem :diabloti: Ale ciśnienie mi podskoczyło wczoraj i dziś :roll: Wczoraj nie nocowałam w domu, wieczorem zadzwonił mój tata i pyta się dlaczego go nie uprzedziłam że przyjdzie przesyłka i trzeba za nią płacić :crazyeye: Otworzył, okazało się że to klatka/akwarium/terrarium (nie będę wam psuła niespodzianki :diabloti:), ale Ja, płaciłam za nią od razu po zamówienie ok. 100 zł, a panowie z UPS kazali zapłacić tacie 150 zł :crazyeye: mi ciśnienie do 220 podskoczyło, łapłam za telefon i dzwonię do faceta u którego zamawiałam klatka/akwarium/terrarium :mad: on bo wysłuchaniu moich wyrzutów dostał jeszcze większego szoku. Kazał mi sprawdzić następnego dnia (dzisiaj) czy ta klatka/akwarium/terrarium to jest dokładnie to które zamawiałam. Wróciłam do domu, wpadłam w płaszczu do pokoju i sprawdzam, faktycznie to jest to :roll: więc dzwonię do pana i mu mówię o tym. Facet był naprawdę przejęty, powiedział że to nie z jego winy, bo u niego było wszystko zaznaczone dobrze, m.in to że paczka została opłacona, więc coś pokiełbasili w UPS, ale powiedział że on im zaraz zrobi wojnę jak tylko się dodzwoni do szefostwa :cool3: nie utrwała nawet godzina, ja w tym czasie składałam moje nowe klatka/akwarium/terrarium :loveu:a tu pan z UPS wpada z odwiedzinami (inny niż ten co przyniósł paczkę) i pyta się o co chodzi, wytłumaczyłam mu, dałam mu kartkę z pudełka, powiedział że on idzie to załatwić i wróci. Bałam się że nie udowodnię mu tego że tata płacił pieniądze bo nie dostał żadnego rachunku, żadnego potwierdzenia :roll: to tak jak się zostawia faceta w domu :evil_lol: Po 15 min. puka pan z UPS i mówi ze zaszła pomyłka, ktoś kto miał zapłacić za przesyłkę dostał ja za darmo a ja płaciłam dwa razy :roll: oddał mi pieniądze, nie żądał żadnego rachunku na szczęście bo i tak go nie miałam i już wszystko pasuje na szczęście :p Tak to moja klatka/akwarium/terrarium kosztowałaby 240 zł, a była warta ok 100 zł :evil_lol: Ale mam już ją :multi: jest bardzo fajna, ale wam na razie nie dane będzie jej zobaczyć, bo brakuje w niej najważniejszego elementu - lokatorów :cool3::evil_lol: Aaaa i bym zapomniała, efektem tego zamieszania był fakt że mój rodziciel dowiedział się po raz pierwszy o moich nowych lokatorach :diabloti: i nei był tym faktem pocieszony, ale chyba już się pogodził z tym, nawet pomógł mi montować kilka rzeczy :cool3:;) Quote
NightQueen Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Unbelievable']aaaale się zdradziłaś :evil_lol:[/QUOTE] cicho i kasuj ten post :diabloti::evil_lol: a taka byłam ostrożna :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='NightQueen']cicho i kasuj ten post :diabloti::evil_lol: a taka byłam ostrożna :eviltong:[/QUOTE] już edytuję :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 No i niestety musicie razem ze mną poczeka troszkę dłużej :diabloti: Jako że moje zwierzątka są jeszcze bardzo młode, musi minąć okres 3 tyg. zanim będę mogła dziewczyny odebrać. No i prawdopodobnie nie będą dwie a trzy, z tym że jeszcze nie jest nic pewnego bo trudno na razie sprawdzić co maluchy maja między nogami, a muszę być pewna żeby później mi się jacyś panowie nie przyplątali ;) także cierpliwości :cool3: Quote
Sweet Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kurcze Pati tyle nas trzymasz w niepewności...;( Umieram z ciekawości... :D Quote
NightQueen Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 A ja umieram z niecierpliwości :placz: jeszcze tyle czasu, no ale co poradzić :p Quote
Ppx Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Może jakaś rasa kotów większa od Molli xd ? Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Ppx']Może jakaś rasa kotów większa od Molli xd ?[/QUOTE] kot to raczej Moli wagą nie przebije :diabloti::evil_lol: Quote
Kilche Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='NightQueen']składałam moje nowe klatka/akwarium/terrarium [/QUOTE] A czyż nie składa się tylko klatki? :cool3: Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Vida']A czyż nie składa się tylko klatki? :cool3:[/QUOTE] niekoniecznie terrarium nie transportuje się w całości, podobnie z akwariami które mają płytę na górze :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Ppx']to kiedy się dowiemy :P ?[/QUOTE] zastanowię się :diabloti: być może milczenie mi się znudzi i powiem wcześniej, ale być może mi się nie znudzi, więc dowiesz się za 3 tygodnie :cool3: Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 A niech wam będzie, powiem :roll: bo będziecie mi tu nudzić przez najbliższe 3 tygodnie :diabloti: to będą myszki Dwie samiczki (czarną z Cats Buster i czekoladową z Mystic Rodens) mam zamówione na 100% i prawdopodobnie też będzie mała dove tan z Mystic Rodens, ale to jeszcze nie pewne bo brzdące są za małe na określenie płci, więc nie wiem co się urodziło, ale jeśli tylko tam będzie kobita to jest moja :loveu: ale coś mi się wydaje że na trójce się nie zakończy :diabloti: Chciałabym black tan i siamese seal point ale póki co na taki miot w Krakowskich hodowlach się nie zapowiada, są we Wrocławiu ale mam problem z transportem bo PKP ma ograniczone linie niestety, ale może uda mi się dogadać z kimś, żeby mi takiego malucha dowiózł :cool3: Mysi apartament mam już całkowicie gotowy, stoi pusty, bez lokatorów przez co mam jeszcze większą irytację, że muszę tyle czekać, no ale trudno, chciałam rasowe to muszę na nie poczekać ;) Ciekawość zaspokojona? :cool3: Quote
Ppx Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ale super. :loveu: Kiedy Ciebie tak wzięło na myszki :D ? Ile kosztują i też się je wystawia? Quote
C&B Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Kolejna myszata na forum :razz: Znam tą niecierpliwość - na swoje 2 baby czekałam 3 tygodnie :evil_lol: No, ale potem jaka radość :loveu: Quote
Recommended Posts