Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']Cudo :loveu:
Fajną rzeczkę macie, Moli wchodzi cała do wody, czy tylko łapki? :razz:[/quote]
no to nie taka mała rzeczka bo to Soła :evil_lol: całkiem spora :cool3:
Zanurza się cała, ale pływać nie lubi woli mieć grunt pod nogami.

Grzbiet ma zgolony i szybko schnie :evil_lol:

Posted

dziękuje

obroża to jedna z moich ulubionych :loveu:

Wczoraj grzało słonko, dziś już zimniej było, ale nie jest najgorzej, szkoda tylko że jest takie ostre słońce, bo na zdjęciach (na sierści M.) przepalenia widać :roll:

Posted

[quote name='Cheritka']Cześć dziewczynki,
mamy teraz mało czasu i dużo roboty,
ale czasem do Was zaglądamy :cool3:[/quote]

witaj :loveu:
U mnie tez z czasem marnie, a nawet bardzo marnie ostatnio, teraz miałam troszkę więcej czasu na dogo bo chora byłam, ale jutro już znów pełno załatwień itd. :roll: takie życie

Posted

[quote name='betty_labrador'][URL]http://images45.fotosik.pl/107/d3a8fc00771f65f9med.jpg[/URL] złowimy rybke :cool3:[/quote]
ee rybkę raczej nie, M. drób preferuje :diabloti::evil_lol:

Posted

jaka żałoba :mad: ubrana jestem na czarno-biało :evil_lol: lubię czarny kolor :loveu:

Pochwaliłam się wam już że mam pole :evil_lol: ciotka odstąpiła mi parę grządek i sadziłam warzywka wczoraj :loveu: będę miała świeże, sprawdzone, ekologiczne warzywka, dla wegetariana miodzio :loveu::loveu: Tylko ciekawe kto to plewić będzie :eviltong: Wszystko posiałam od marchewek, cebul do brokuł, bobu, dyni i słoneczników :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Hej! Kacper rewelacja, tylko nie wiem co ty tak na czrno ubrana, jakby jakas zaloba byla :eviltong: Moli cudna! Wodne fotki bombowe sa :loveu:[/QUOTE]

żałoba nie ale impreza \podobna bo chrzciny :evil_lol:

[QUOTE]podoba mi się to zdjęcia z chrzcin:loveu::lol: bardzo ładnie wyszliście:-D[/QUOTE]

;)

[QUOTE] To chyba sporo musisz miec tego pola jak tyle rzeczy zasiałas ;-)[/QUOTE]

uzbierało się :evil_lol: kilka długich grządek będzie :p

[QUOTE] Pati kobita pracująca, żadnej pracy się nie boi:evil_lol:[/QUOTE]

taka praca to akurat fajna bo będą później smaczne korzyści z niej :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']Takie z własnej grządki to najlepsze :loveu: A zdjęcie z chrzcin fajne :cool3:[/quote]
pychota, ale póki co nic nie urosło :placz: sucha ziemia jest i nasiona się nie opuszczają :mad:

Posted

[quote name='smallpati']pychota, ale póki co nic nie urosło :placz: sucha ziemia jest i nasiona się nie opuszczają :mad:[/quote]
No to węża ogrodowego w łape i do roboty kobito a nie się obijasz :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Russellka']No to węża ogrodowego w łape i do roboty kobito a nie się obijasz :evil_lol::eviltong:[/quote]
odpada, babcia by mnie zabiła jakby przyszedł rachunek za wodę :evil_lol: bo grządek jest za dużo ;)