Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]ej no to daj tylko na wieszaku bo mi zależy:cool3: błagam:roll::loveu:
bo ja nie mam kompletnie pomysłu na sukienkę nawet nie wiem jak ma wyglądać:shake:
[/QUOTE]

nie mam zdjęć :diabloti:
Ale od razu mówię żebyś nie kupowała gorsetu bo są nie modne teraz:) Ja proponuje satynę :loveu: do kolanka, moja jest odcięta pod biustem, i maja takie wstawki z materiału, nie jest typowa, jest bez ramion, trzyma się na cyckach dlatego muszę ją zwęzić
Właściwie to kupiłam 3 sukienki, tą czerwoną satynę, małą czarną (zawsze modna) i fioletową bombkę :evil_lol:

[QUOTE] fajna czapka:evil_lol: Moli w niej prześlicznie:evil_lol::evil_lol: pokaż obróżki:eviltong:[/QUOTE]

nie chce mi sie :diabloti:

[QUOTE]Ale ona cierpliwa :-D[/QUOTE]

nie ma innego wyjścia :diabloti:

[QUOTE] [URL]http://images42.fotosik.pl/50/ca5d7bfb87443742.jpg[/URL]
Mina Moli mówi sama za siebie :evil_lol: "Wiesz, że to żenujące, nie?" :loveu::diabloti:[/QUOTE]

aaa tam, wydaje ci się :diabloti:

Jadę na wakacji chyba do Chorwacji :loveu: dziś mi znajoma zaproponowała i chyba pojadę, tylko pieniądze muszę nazbierać :roll: Ale chcę jechać, już myślałam wcześniej o wakacjach no i same się napatoczyły :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']nie mam zdjęć :diabloti:
Ale od razu mówię żebyś nie kupowała gorsetu bo są nie modne teraz:) Ja proponuje satynę :loveu: do kolanka, moja jest odcięta pod biustem, i maja takie wstawki z materiału, nie jest typowa, jest bez ramion, trzyma się na cyckach dlatego muszę ją zwęzić
Właściwie to kupiłam 3 sukienki, tą czerwoną satynę, małą czarną (zawsze modna) i fioletową bombkę :evil_lol:

Jadę na wakacji chyba do Chorwacji :loveu: dziś mi znajoma zaproponowała i chyba pojadę, tylko pieniądze muszę nazbierać :roll: Ale chcę jechać, już myślałam wcześniej o wakacjach no i same się napatoczyły :evil_lol:[/quote]

ej no to zrób:evil_lol:
ale jestes:eviltong:
gorsetu nie chce na pewno bo do najchudszych nie należę i nie wyglądało by to za ciekawie...
ja musiałabym z ramiączkami chyba bo cycków tez nie mam za dużych i będzie mi spadać:eviltong::evil_lol:
ło ludzie sama widzisz jakie ja problemy robię:evil_lol::eviltong::diabloti:
aż 3 kupiłaś:evil_lol::crazyeye:
fioletowa pewnie tez fajna:D ale ja chce czarna najlepiej:)

Chorwacja jest piękna:loveu: nie byłam ale moja mama była i zdjęcia widziałam:loveu: zbieraj pieniądze i jedź :D ale ja osobiście polecam Egipt:):eviltong:

Posted

[QUOTE]a wybierasz się z Molli? [/QUOTE]

nie, bez niej :roll:

[QUOTE] Witam.;-) Jak ja tu dawno nie zaglądałam... :roll::oops:[/QUOTE]
no właśnie :mad::evil_lol:

[QUOTE]ej no to zrób:evil_lol:
ale jestes:eviltong:
gorsetu nie chce na pewno bo do najchudszych nie należę i nie wyglądało by to za ciekawie...
ja musiałabym z ramiączkami chyba bo cycków tez nie mam za dużych i będzie mi spadać:eviltong::evil_lol:
ło ludzie sama widzisz jakie ja problemy robię:evil_lol::eviltong::diabloti:
aż 3 kupiłaś:evil_lol::crazyeye:
fioletowa pewnie tez fajna:-D ale ja chce czarna najlepiej:smile:

Chorwacja jest piękna:loveu: nie byłam ale moja mama była i zdjęcia widziałam:loveu: zbieraj pieniądze i jedź :-D ale ja osobiście polecam Egipt:smile::eviltong:[/QUOTE]

Właśnie gorset zakrywa brzuszek i fałdy jak się je ma, ale jest nie modny w tym roku więc nie ubieraj :eviltong:
Jak masz mały biust i brzuszek to kup coś na ramiączkach szerszych, odcinane pod cyckami ;) najlepiej z szerokim paskiem :) idealnie maskuje :loveu::evil_lol:
A tam problemy, ja też tak miałam, ale teraz schudłam i jak wchodzę do sklepu to coś przymierzam i od razu kupuję, bo wszystko lepiej leży niż przedtem :evil_lol: Po za tym jestem za wygodna i nie chciało by mi się tyle kiecek mierzyć, wchodzę do sklepu, biorę kilka co mi się podoba (teraz zabrałam 4 do przymierzalni, nie mogłam się zdecydować więc kupiłam 3, bo ta co zrezygnowałam też była czerwona satynowa, więc stwierdziłam że dwie podobne mi nie potrzebne) i bez problemu.

Nie byłam na Chorwacji jeszcze, ale chcę jechać, też bym wolała do Egiptu, znajomi byli teraz na święta i pytali czy jadę z nimi, ale głupia byłam i nie pojechałam :shake:, za to Chorwacji sobie nie odpuszczę, a jedziemy ta samą paczką :loveu: Ja osobiście to bym się na safari do Afryki wybrała, ale na to z 10 tys. potrzebne mi, więc póki co mnie nie stać, może w przyszłym roku coś pomyślę

Posted

[quote name='smallpati']Właśnie gorset zakrywa brzuszek i fałdy jak się je ma, ale jest nie modny w tym roku więc nie ubieraj :eviltong:
Jak masz mały biust i brzuszek to kup coś na ramiączkach szerszych, odcinane pod cyckami ;) najlepiej z szerokim paskiem :) idealnie maskuje :loveu::evil_lol:
A tam problemy, ja też tak miałam, ale teraz schudłam i jak wchodzę do sklepu to coś przymierzam i od razu kupuję, bo wszystko lepiej leży niż przedtem :evil_lol: Po za tym jestem za wygodna i nie chciało by mi się tyle kiecek mierzyć, wchodzę do sklepu, biorę kilka co mi się podoba (teraz zabrałam 4 do przymierzalni, nie mogłam się zdecydować więc kupiłam 3, bo ta co zrezygnowałam też była czerwona satynowa, więc stwierdziłam że dwie podobne mi nie potrzebne) i bez problemu.

Nie byłam na Chorwacji jeszcze, ale chcę jechać, też bym wolała do Egiptu, znajomi byli teraz na święta i pytali czy jadę z nimi, ale głupia byłam i nie pojechałam :shake:, za to Chorwacji sobie nie odpuszczę, a jedziemy ta samą paczką :loveu: Ja osobiście to bym się na safari do Afryki wybrała, ale na to z 10 tys. potrzebne mi, więc póki co mnie nie stać, może w przyszłym roku coś pomyślę[/quote]

co do gorsetu to mi sie wydaje ze on tak jakby poszerza bo taki sztywny jest:eviltong: ale nie wiem:p
schudnąć to i ja schudłam bo do niedawna to w ogóle o jakiejś ładnej sukience mogłam tylko pomarzyć..:lol: ale teraz jakoś wyglądam:eviltong: z kupieniem ciuchów takich normalnych to problemu nie mam bo w rozmiarze L jest dużo bluzek:) gorzej ze spodniami bo jak są dobre to są za długie i skracać trzeba:evil_lol: ale tak chyba większość ma bo moje koleżanki tez zawsze skracają spodnie:)
za rade co do sunienki dziekuje:) cos pewnie wybiore ale musze z mama isc na jakies zakupy... dobrze ze mam czas do czerwca:eviltong::evil_lol: ale teraz jest duzo sukienek bo po sylwestrze zostały:) wiec czas pomyslec niedługo:)

Musisz pojechac do Chorwacji:):) A i do Egiptu czy na to safari sie wybierzesz pewnie tez znając ciebie:D:D

Posted

[quote name='Sweetaśna']co do gorsetu to mi sie wydaje ze on tak jakby poszerza bo taki sztywny jest:eviltong: ale nie wiem:p
schudnąć to i ja schudłam bo do niedawna to w ogóle o jakiejś ładnej sukience mogłam tylko pomarzyć..:lol: ale teraz jakoś wyglądam:eviltong: z kupieniem ciuchów takich normalnych to problemu nie mam bo w rozmiarze L jest dużo bluzek:) gorzej ze spodniami bo jak są dobre to są za długie i skracać trzeba:evil_lol: ale tak chyba większość ma bo moje koleżanki tez zawsze skracają spodnie:)
za rade co do sunienki dziekuje:) cos pewnie wybiore ale musze z mama isc na jakies zakupy... dobrze ze mam czas do czerwca:eviltong::evil_lol: ale teraz jest duzo sukienek bo po sylwestrze zostały:) wiec czas pomyslec niedługo:)

Musisz pojechac do Chorwacji:):) A i do Egiptu czy na to safari sie wybierzesz pewnie tez znając ciebie:D[/quote]

Gorset robi ładną talię ;) a to że jest sztywny to plus, bo fałdki zakrywa, jak sobie pojesz na imprezie to nie wypycha ci brzuch materiału, tid. ale nie kupuj bo nie modny jest :evil_lol:
Ja zawsze skracam spodnie, albo podwijam, bo jestem niska :eviltong:
Teraz jest duz o fajnych sukienek to może coś znajdziesz ciekawego, tylko znów nie kupuj takich typowo 100dniówkowych bo w czerwcu będą za ciężkie, musisz mieć coś lekkiego, przewiewny materiał bo ciepło będzie ;) na pewno coś znajdziesz

Ja właśnie wróciłam z Międzybrodzia, byłam na Żarze i zjeżdżałam na snowboardzie tradycyjnie :loveu: Oczywiście standardowo bez uprzedzenia się działo wszystko, godzina 11:30 dzwoni telefon "jedziesz na deskę", powiedziałam że nie wiem że zadzwonię później, z zegarkiem w ręce zdecydowałam się po 3 min, i oddzwoniłam że jadę, po czym 12;30 już jechałam w samochodzie :evil_lol: nie ma to jak dobra organizacjia ;) super było, już wstaje bez problemów heh nawet śmigam przez cały stok bez wywalania się, więc jutro mam nadzieję nie będę taka obolała jak ostatnio, na pewno nie tyłek, bo mało upadałam :evil_lol: Dużo lepiej jeżdżę :loveu: ba już nawet obracam się w czasie jazdy heh, ale przemokłam cała, rękawiczki, kombinezon, kurtka, wszystko, ale warto było. Dziś jakoś dużo obciachu nie miałam, tak dla odmiany :eviltong: No może raz jak jechałam kolejką z góry bo już nie miałam siły na desce w dół jechać, to nie wiedziałam z której strony się drzwi otworzą i latałam od prawej do lewej w tym przedziale, a ludzie jak na palanta się gapili :evil_lol: Tylko się zdenerwowałam bo jak przyjechaliśmy, to już nie było desek do wypożyczenia i czekałam godzinę zanim ktoś oddał, i oddał do tego za dużą jak dla mnie, ale mi się czekać nie chciało więc jeździłam na za dużej desce :eviltong: Do tego miałam inne wiązania na desce i nie wiedziałam jak się przypina buty, także chyba 30 min grzebałam w tym zanim w końcu zapięłam :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Gorset robi ładną talię ;) a to że jest sztywny to plus, bo fałdki zakrywa, jak sobie pojesz na imprezie to nie wypycha ci brzuch materiału, tid. ale nie kupuj bo nie modny jest :evil_lol:
Ja zawsze skracam spodnie, albo podwijam, bo jestem niska :eviltong:
Teraz jest duz o fajnych sukienek to może coś znajdziesz ciekawego, tylko znów nie kupuj takich typowo 100dniówkowych bo w czerwcu będą za ciężkie, musisz mieć coś lekkiego, przewiewny materiał bo ciepło będzie ;) na pewno coś znajdziesz
[/quote]

heh:) nie wiem tak sztywno bym sie w gorsecie czuła:eviltong::evil_lol:
ja potrzebuja na bal gimnazjalny wiec musi to byc jakaś luźna lekka i przewiewna sukienka;) cos znajdę:)
ale jak coś wybiore to ci sie pochwale:cool3::eviltong: chyba ze nie chcesz:evil_lol:

O to super że nie było żadnej wpadki:D
i fajnie ze juz jezdzisz nie taranując nikogo:cool3::diabloti: a strój cały już kupiłaś??:p

Posted

[QUOTE]no, super :megagrin::roflt:[/QUOTE]

:evil_lol:

cicho bo coraz lepiej mi idzie noo :eviltong:

[QUOTE]heh:smile: nie wiem tak sztywno bym sie w gorsecie czuła:eviltong::evil_lol:
ja potrzebuja na bal gimnazjalny wiec musi to byc jakaś luźna lekka i przewiewna sukienka;-) cos znajdę:smile:
ale jak coś wybiore to ci sie pochwale:cool3::eviltong: chyba ze nie chcesz:evil_lol:

O to super że nie było żadnej wpadki:-D
i fajnie ze juz jezdzisz nie taranując nikogo:cool3::diabloti: a strój cały już kupiłaś??:p[/QUOTE]

aa tam, gorset fajny jest :P
Ja na zakończenie gimnazjum byłam w gorsecie i spodniach eleganckich :eviltong: ale to dawno temu było :evil_lol:
Pokaż oczywiście, bom ciekawa :cool3:

Mam spodnie i zamówiona kurtkę, czekam aż dojdzie, dziś byłam w starej białej kurtce, a zamówiłam różową :evil_lol:
Teraz mnie taranują ci co się uczą jeździc :mad: a ja się denerwuje, kurcze a 2 tyg. temu robiłam to samo :evil_lol:

Posted

Kiedy w końcu przestaniesz pisać o sobie i o swoich ciuchach? :mad:

:diabloti:

[url]http://images27.fotosik.pl/313/077a77283bca6542.jpg[/url]
:mdleje:

Posted

Molcia ma włókniaka :placz:
Wczoraj była znajoma i wyczuła gulkę na prawej nodze, ja jej nie widziałam wcześniej, taka na ponad 1cm, wystająca, wyglądała ładnie, nie była czerwona, tak jakby się zagoiło to już, ale dziś rano patrzę a to całe czerwone :roll: poszłam do weterynarza, okazało się że to jest włókniak :placz: (niezłośliwy nowotwór) dostała jakiś zastrzyk i taki fioletowy płyn do dezynfekcji, kazali nam to polewać dwa razy dziennie i obserwować czy rośnie, jeśli urośnie to Moli będzie musiała mieć zabieg, będą jej to wycinać, pani wet. mówi żeby się nie martwic bo to nie jest nic strasznego,ale ja się martwię mimo wszystko :-( Mam nadzieję że to nie urośnie jej już...

Po za tym to dzisiaj mam 100dniówkę, ale mam już po zabawie bo będę myślała o małej ciągle :roll: