Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)'][URL]http://images33.fotosik.pl/435/9181818133ce2659.jpg[/URL] no nie mogę, zaokrąglij jej te poliki bo wygląda jak pączuś :evil_lol::evil_lol:[/quote]
ja w ogóle ja muszę obciąć całą ale mi się nie chce :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']ahahah to bylo mowic od razu, albo czegos nie doczytałam. :)[/quote]
bo trzeba dokładnie czytać :mad:

Spać mi się chce znów :roll: a spałam dziś do 12;30 :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']bo trzeba dokładnie czytać :mad:

Spać mi się chce znów :roll: a spałam dziś do 12;30 :evil_lol:[/quote]

nie chcialo mi sie, bylam nastawiona na ogladanie fotek :evil_lol:

to idz spac, jak nakazuje natura :eviltong: to wstalysmy rownoczesnie :cool3:

Posted

[quote name='smallpati']juz mi się odechciało spać :eviltong:

właśnie sobie śpiewam piosenki, karaoke :evil_lol: Moli wyszła z pokoju, ciekawe czemu? :diabloti::eviltong:[/quote]

Ups....... chyba fałszujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']juz mi się odechciało spać :eviltong:

właśnie sobie śpiewam piosenki, karaoke :evil_lol: Moli wyszła z pokoju, ciekawe czemu? :diabloti::eviltong:[/quote]

hahaha, poprostu chciala posluchac muzyki klasycznej ...dla odmiany :evil_lol::evil_lol:

Posted

ja nie fałszuje, ja bardzo ładnie śpiewam :diabloti: tylko niektórzy jak Moli mnie nie doceniają :evil_lol:

normalnie mi się dziś tak nudzi że zaraz oszaleję, próbowałam się rozerwać i zadzwoniłam do byłego, wisiałam 30 min na telefonie, w końcu powiedział ze nie chce mnie już słuchać :mad: teraz pośpiewała, ale mnie denerwuje internet bo powoli chodzi, wcześniej grałam na kurniku ale mnie zdenerwowali bo 2 razy przegrałam :razz: antena od telewizora mi się zepsuła i mam w monitorze mrowisko, do tego Moli ma mnie dość i nie chce się bawić, uciekła do taty pod kołdrę i nie chce wyjść :evil_lol: i nie mam co robić :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']super :) 3 miejsce to tez miejsce :)

smallllllll masz super bannery, a najbardziej podobaja mi sie te teksty.....[/quote]

dzięki :)

Teks w moim banerze z moli nie ja wymyślałam, aż taka zdolna nei jestem :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']dzięki :)

Teks w moim banerze z moli nie ja wymyślałam, aż taka zdolna nei jestem :eviltong:[/quote]

oj dobra, nie badz taka skromna :evil_lol: wazne ze super wybralas :) a skad jesli mozna wiedziec?

ide spac :roll:

Posted

Właśnie wyszedł ode mnie ksiądz bo kolędę miałam :roll:
Moli oczywiście musiała się popisać i ujadała cały czas na pana w czerni :diabloti: a on się cieszył że mała go obserwuje :evil_lol: Oczywiście jak to co roku bywa, głównym tematem były "psy" :evil_lol: za każdym razem jak ksiądz przychodzi to gada o psach, no i jakże mogło być w tym roku :cool3:
Dowiedziałam się wielu fascynujących informacji na temat psów :loveu: Po pierwsze :cool3: tylko psy które posiadają włosy jak np, york one odrastają, cały czas rosną tak że trzeba je ciągle obcinać, bo psy które mają siersc już takiego przywileju nie mają (czyli jak się lenią i siersc im wypadnie to zostaną łyse :diabloti:) :evil_lol: Po drugie. labradory rodzą się przyjacielskie i chcą od szczeniaka pomagać ludziom, pragną tego :diabloti: Po trzecie labradory kochają "coś" nosić w pysku, muszą to stale robić, inaczej im się nudzi :evil_lol: Uśmiałam się jak on opowiadał :eviltong:

Zimowe zdjecia :cool3:
Pe es. Wreszcie śnieg jest biały, a nie niebieski :evil_lol:

[IMG]http://images46.fotosik.pl/46/bbafb1086ded0266.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/46/54beee885d47143c.jpg[/IMG]

[IMG]http://images30.fotosik.pl/310/0b032f15a46a8d5a.jpg[/IMG]

Posted

Słodko wyglada w tym sniegu :loveu:

A ja kiedys spotkalam fajnego ksiedza ktory zapytał skad mam Sare i jak sie dowiedział ze ze schroniska to powiedział ze tez kiedy przyja duzego bezdomnego psa i ze był to jego ukochany pies.

Robia sie Moli takie kulki na siersci ze sniegu?

Posted

[QUOTE]Robia sie Moli takie kulki na siersci ze sniegu? [/QUOTE]

pytanie :cool3:
pewnie ze się robią, takie ogromne, ona ma spodenki (dłuższą sierść na nogach i brzuchu) więc to super miejsce do tworzenia kulek :razz:
Dziś jest świeży śnieg, suchy, więc się nie lepi, to kulki były małe, ale poczekaj jeszcze dwa dni bo będę miała zdjęcie bałwana, tzn nie będę miała bo kupiłam jej kombinezon z nogawkami więc nie będą jej się robić kule :diabloti:
Kulki to tragedia, nie zdążę jeszcze wyjść porządnie z domu a ona już ma tego tyle że trzeba wracać bo jej za bardzo ciąży i nie da rady chodzić, po za tym śnieg jest wtedy prosto przy skórze i trzyma zimno :roll:

Posted

to masz niezłego księdza:evil_lol::evil_lol: fajne rzeczy naopowiadał:cool3::eviltong:
u mnie psem zazwyczaj się zachwycają ministranci którzy przychodzą z księdzem:evil_lol::evil_lol:

[url]http://images46.fotosik.pl/46/bbafb1086ded0266.jpg[/url]
królowa śniegu:loveu::eviltong: