Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mudik']{Pewnie wyszła zielona i się teraz ogol na łyso:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

uu... ale jaja by były... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']gdybyś miała włosy zielone? :-o:-o:evil_lol:
a ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM DO GALERII! :cool3::loveu:[/quote]

tak, !! jakby miala na jeżyka włosy zielone jak zgniła trawa :diabloti: i do tego przyprószone siwizna na skroniach :multi::multi::multi::lol::lol: :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']ja bym sie cieszyla :evil_lol::evil_lol:[/quote]

gdybyś miała włosy zielone? :-o:-o:evil_lol:
a ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM DO GALERII! :cool3::loveu:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']mi się podobają takie eksperymenty... różowe, fioletowe... MM! :cool3:
tylko kurczę, jestem za młoda! :angryy:[/quote]
ja też :evil_lol:

Uff nie wyszły mi pomarańczowe włosy, wyszedł taki miodowy blond, ale nie takie jasne,podobają mi się :loveu:
zdjęcia będę mieć ze spotkania (dziś byłam na spotkaniu klasowym z liceum) dopiero jak dziewczyny mi je pozrzucają i wtedy dodam, póki co nic nie mam ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Bardzo ładnie Ci w tym kolorze :loveu::loveu:
Widzę że spotkanie chyba się udało co?? :razz:[/quote]
a tak średnio, moich dziewczyn (tych z którymi bardziej się trzymałam w lic.) nie było :roll: posiedziałam do 24 i poszłam, nie najgorzej było, ale mogło być lepiej

Posted

bałam się tego koloru ale podoba mi się nawet ;)
Mam Nk :cool3:

Jestem przeszczęśliwa :multi::multi:uzbieraliśmy pieniądze dla suni z Oświęcimskiego schroniska i już nie długo będzie miała sterylkę (jutro będę znała termin) a później pojedzie do DT :multi::multi:
wątek suni [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-na-ulice-bo-byla-szczenna-dt-ds-potrzebny-123664/[/URL] :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']bałam się tego koloru ale podoba mi się nawet ;)
Mam Nk :cool3:

Jestem przeszczęśliwa :multi::multi:uzbieraliśmy pieniądze dla suni z Oświęcimskiego schroniska i już nie długo będzie miała sterylkę (jutro będę znała termin) a później pojedzie do DT :multi::multi:
wątek suni [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-na-ulice-bo-byla-szczenna-dt-ds-potrzebny-123664/[/URL] :loveu:[/quote]

fajny wyszedł:cool3::p
znalazłam cie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

o no to super:multi:

Posted

[quote name='smallpati']jaki szpieg :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: i cie zaprosiłam nawet:eviltong::eviltong:
fajne masz zdjecia bardzo mi sie podoba to co jestes z moli przy choince:loveu::lol:

Posted

no widzę właśnie, że mi się zaproszenia posypały :evil_lol:

Przyszły mi tabletki wspomagające dietę :diabloti: ale teraz będę się odchudzać intensywnie, kupiłam wagę, w sumie ostatnio 3 kg spadłam, ale przydałoby się jeszcze 7 :razz:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3:[/quote]

wyglądam, idealnie będzie jak schudnę 7kg (chociaż wtedy pewnie i tak będę gadała że gruba jestem :razz:)
zaraz poczytam ulotkę z tabletkami i będę wcinać, to wszystko jest przyśpieszenie przemiany materii bo nie mogę kopić całkiem odchudzających (typu herbatka po której się robi dużo kupki :evil_lol:) bo jestem wege i nie utrzymałabym organizmu w formie, dlatego kupuje tylko wspomagacze ;)

Posted

[quote name='smallpati']no widzę właśnie, że mi się zaproszenia posypały :evil_lol:

Przyszły mi tabletki wspomagające dietę :diabloti: ale teraz będę się odchudzać intensywnie, kupiłam wagę, w sumie ostatnio 3 kg spadłam, ale przydałoby się jeszcze 7 :razz:[/quote]

na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3:[/quote]

bo ona przesadza:) jest bardzo ładna:p
ja to mam na co narzekac ale ona to naprawde :) sliczne jest i nam nie wierzy:)

Pati: co do diety mi tez by się przydała to tobie to nie wiem jak sama uważasz pati:) wg mnie fajnie wygladasz:)