betty_labrador Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [URL]http://images40.fotosik.pl/39/8e8d909ac81f531b.jpg[/URL] hiena :eek2: :P Quote
NightQueen Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 wiecie jaką miała super zabawę :cool3: niestety balon już nie żyje, weszła do niego cała :crazyeye: zrobiła dziurę i weszła :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Kasia&Rika']nie zrobiłaś zdjęcia:placz:[/quote] nie zdążyłam :evil_lol: ale mam zdjęcie dziury, wstawię jutro bo nie chcę mi sie już dzisiaj ;) Quote
Kasia&Rika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='smallpati']wiecie jaką miała super zabawę :cool3: niestety balon już nie żyje, weszła do niego cała :crazyeye: zrobiła dziurę i weszła :evil_lol:[/quote] nie zrobiłaś zdjęcia:placz: Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [URL]http://images40.fotosik.pl/39/8e8d909ac81f531b.jpg[/URL] Shreka chciała zamordować! :-o :placz: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images40.fotosik.pl/39/8e8d909ac81f531b.jpg[/URL] Shreka chciała zamordować! :-o :placz: :evil_lol:[/quote] i Fione i Osła i Kota :evil_lol: i jej się udało :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='infers1995']Ale żeś jej zabawke kupiła :P[/quote] super:cool3: a to wybuchło czy się tylko powietrze spuściło? Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [QUOTE]Ale żeś jej zabawke kupiła :P [/QUOTE] nie ja,nie jej :diabloti: [QUOTE]super:cool3: a to wybuchło czy się tylko powietrze spuściło? [/QUOTE] nie hel nie wybucha :evil_lol: uciekł tylko ;) eksperyment ;) Specjalnie kupiłam perfumy do zdjęcia, bo szkoda było mi moich chanel albo diora do takiego psikania :evil_lol: [IMG]http://images47.fotosik.pl/40/688a95c9bb73c446.jpg[/IMG] Quote
infers Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Nie obrazisz się jak zmałpuje pomysł?:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [QUOTE]sliczna fota :loveu:[/QUOTE] dziękuje ;) [QUOTE] Nie obrazisz się jak zmałpuje pomysł?:diabloti:[/QUOTE] nie obrażę się ;) jak zrobisz zdjęcie to koniecznie wstaw go na dogo :p Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='smallpati']dziękuje ;) nie obrażę się ;) jak zrobisz zdjęcie to koniecznie wstaw go na dogo :p[/quote] to nie bedzie pierwszy raz jak ktos spapuguje poysł na rodzaj zdjecia na dogo :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='betty_labrador']to nie bedzie pierwszy raz jak ktos spapuguje poysł na rodzaj zdjecia na dogo :eviltong:[/quote] no nie :evil_lol: ja też czasami biorę pomysły od innych, co prawda nie robię tego samego zdjęcia, ale pomysł kradnę :diabloti: zmykam oglądać Troje :loveu: bo kupiłam płytę i są na niej dodatki, jak nagrywali film, więc pogapię się na Brada :loveu::loveu: Quote
infers Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='smallpati']dziękuje ;) nie obrażę się ;) jak zrobisz zdjęcie to koniecznie wstaw go na dogo :p[/QUOTE] Najpierw trzeba aparat odkopać:siara: Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [URL]http://images47.fotosik.pl/40/688a95c9bb73c446.jpg[/URL] Świetny pomysł na fotę. :cool3: Ciekawa jestem ile razy musiałaś psikać zanim fota wyszła. :cool3: :evil_lol: Pewnie cały dom przesiąkł perfumami. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [QUOTE] Ciekawa jestem ile razy musiałaś psikać zanim fota wyszła. :cool3: :evil_lol: Pewnie cały dom przesiąkł perfumami. :evil_lol:[/QUOTE] uuuu dużo razy, dużo :evil_lol: Pachnie? śmierdzi mi w pokoju nieziemsko, te perfumy kupiła specjalnie do zdjęcia za 15 zł, i tak walą że się oddychać nie da :razz: następnym razem jak będę kupowała rekwizyty to kupie porządne :eviltong: [QUOTE]Nie wychodzi mi :placz:[/QUOTE] co ci nie wychodzi? Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='BBeta']A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti:[/quote] z bardzo prostej przyczyny :diabloti: nie miałam buteleczki, musiałabym wylać swoje perfumy np. diora więc koszt był mniejszy jak kupiłam takie badziejstwo :evil_lol: po za tym woda nie miałaby takiego koloru w butelce :eviltong: Quote
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 skaczą posty BBeta ty coś lepiej zrób z nimi zamiast wymyślać :diabloti::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='BBeta']A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='BBeta']Trzeba było wylać perfumy do zlewu skoro i tak były spisane na straty, na zdjęciu nie widać czy w buteleczce są perfumy czy zwykła woda[/quote] buteleczki od tego dziadostwa nie dało się odkręcić :razz: jak nie widać, widać, woda jest przeźroczysta, a to żółtawe, jak mocz :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='smallpati']z bardzo prostej przyczyny :diabloti: nie miałam buteleczki, musiałabym wylać swoje perfumy np. diora więc koszt był mniejszy jak kupiłam takie badziejstwo :evil_lol: po za tym woda nie miałaby takiego koloru w butelce :eviltong:[/QUOTE] Trzeba było wylać perfumy do zlewu skoro i tak były spisane na straty, na zdjęciu nie widać czy w buteleczce są perfumy czy zwykła woda Quote
Mudik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A nie nałyksłs się helu i nie szczekała cienkim głosikiem po nim?:evil_lol::evil_lol: Fotka Bombowa!:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts