Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']wiecie jaką miała super zabawę :cool3: niestety balon już nie żyje, weszła do niego cała :crazyeye: zrobiła dziurę i weszła :evil_lol:[/quote]

nie zrobiłaś zdjęcia:placz:

Posted

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images40.fotosik.pl/39/8e8d909ac81f531b.jpg[/URL]
Shreka chciała zamordować! :-o :placz: :evil_lol:[/quote]

i Fione i Osła i Kota :evil_lol: i jej się udało :diabloti:

Posted

[QUOTE]Ale żeś jej zabawke kupiła :P [/QUOTE]

nie ja,nie jej :diabloti:

[QUOTE]super:cool3: a to wybuchło czy się tylko powietrze spuściło? [/QUOTE]

nie hel nie wybucha :evil_lol: uciekł tylko ;)

eksperyment ;)
Specjalnie kupiłam perfumy do zdjęcia, bo szkoda było mi moich chanel albo diora do takiego psikania :evil_lol:

[IMG]http://images47.fotosik.pl/40/688a95c9bb73c446.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='betty_labrador']to nie bedzie pierwszy raz jak ktos spapuguje poysł na rodzaj zdjecia na dogo :eviltong:[/quote]

no nie :evil_lol: ja też czasami biorę pomysły od innych, co prawda nie robię tego samego zdjęcia, ale pomysł kradnę :diabloti:

zmykam oglądać Troje :loveu: bo kupiłam płytę i są na niej dodatki, jak nagrywali film, więc pogapię się na Brada :loveu::loveu:

Posted

[URL]http://images47.fotosik.pl/40/688a95c9bb73c446.jpg[/URL]
Świetny pomysł na fotę. :cool3:

Ciekawa jestem ile razy musiałaś psikać zanim fota wyszła. :cool3: :evil_lol:
Pewnie cały dom przesiąkł perfumami. :evil_lol:

Posted

[QUOTE]
Ciekawa jestem ile razy musiałaś psikać zanim fota wyszła. :cool3: :evil_lol:
Pewnie cały dom przesiąkł perfumami. :evil_lol:[/QUOTE]

uuuu dużo razy, dużo :evil_lol:
Pachnie? śmierdzi mi w pokoju nieziemsko, te perfumy kupiła specjalnie do zdjęcia za 15 zł, i tak walą że się oddychać nie da :razz: następnym razem jak będę kupowała rekwizyty to kupie porządne :eviltong:

[QUOTE]Nie wychodzi mi :placz:[/QUOTE]

co ci nie wychodzi?

Posted

[quote name='BBeta']A możesz mi wytłumaczyć dlaczego nie nalałaś do flakonika zwykłej wody? :diabloti:[/quote]
z bardzo prostej przyczyny :diabloti: nie miałam buteleczki, musiałabym wylać swoje perfumy np. diora więc koszt był mniejszy jak kupiłam takie badziejstwo :evil_lol: po za tym woda nie miałaby takiego koloru w butelce :eviltong:

Posted

[quote name='BBeta']Trzeba było wylać perfumy do zlewu skoro i tak były spisane na straty, na zdjęciu nie widać czy w buteleczce są perfumy czy zwykła woda[/quote]

buteleczki od tego dziadostwa nie dało się odkręcić :razz:
jak nie widać, widać, woda jest przeźroczysta, a to żółtawe, jak mocz :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']z bardzo prostej przyczyny :diabloti: nie miałam buteleczki, musiałabym wylać swoje perfumy np. diora więc koszt był mniejszy jak kupiłam takie badziejstwo :evil_lol: po za tym woda nie miałaby takiego koloru w butelce :eviltong:[/QUOTE]
Trzeba było wylać perfumy do zlewu skoro i tak były spisane na straty, na zdjęciu nie widać czy w buteleczce są perfumy czy zwykła woda