Kasia&Rika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='smallpati']nie, mamy zastój bo ona mnie denerwuje ostatnio :eviltong:[/quote] jak to? jak możesz tak o Moli mówić ...:shake: Quote
NightQueen Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Kasia&Rika']jak to? jak możesz tak o Moli mówić ...:shake:[/quote] od wczoraj się rozleniwiła, nic nie robi tylko za mną łazi i piszczy, dziś u babci zamiast biegać i się bawić, rzucałam jej piłkę itd. stała, patrzyła na mnie i piszczał :mad: ona ma takie napady co jakiś czas i mnie w tym czasie bardzo denerwuje i właśnie teraz tak jest :eviltong: [QUOTE]Śliczna psinka. :loveu: Pozdrawiam. ;-)[/QUOTE] Witamy ;) Quote
Cheritka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='smallpati'] Witamy ;)[/quote] Dobry wieczór, przepiękne Słoneczko na słoneczku [URL]http://images31.fotosik.pl/413/0181389508407545.jpg[/URL] Quote
Kibaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='smallpati']od wczoraj się rozleniwiła, nic nie robi tylko za mną łazi i piszczy, dziś u babci zamiast biegać i się bawić, rzucałam jej piłkę itd. stała, patrzyła na mnie i piszczał :mad: ona ma takie napady co jakiś czas i mnie w tym czasie bardzo denerwuje i właśnie teraz tak jest :eviltong:[/quote] Buntuje się, a może coś jej się stało.? Zbliż się do niej i spróbuj poczuć się jak pies, jak Moli, przypomnij sobie od kiedy jest taka... i co jej się mogło stać. Gdy zamienisz się może tak jakby w jej ciało dowiesz się co się stało. ;) Quote
NightQueen Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [QUOTE] Cze Pati:diabloti:[/QUOTE] bry ;) [QUOTE]Dobry wieczór, przepiękne Słoneczko na słoneczku [URL]http://images31.fotosik.pl/413/0181389508407545.jpg[/URL][/QUOTE] dzień dobry :p [QUOTE]Buntuje się, a może coś jej się stało.? Zbliż się do niej i spróbuj poczuć się jak pies, jak Moli, przypomnij sobie od kiedy jest taka... i co jej się mogło stać. Gdy zamienisz się może tak jakby w jej ciało dowiesz się co się stało. ;-)[/QUOTE] nie, nic się nie stało, ona ma czasami takie napady i nie wie co ma z sobą zrobić to piszczy :mad: dziś już jej przeszło :multi: Ona jest humorzasta i czasami robi takie numery, albo się obrazi na cały dzień, albo piszczy albo szczeka, czasami tak ma :evil_lol: Mamy z Moli dziś plan przeleżenia cały dzień w łóżku :evil_lol:, tylko chyba nie wypali bo już mam dośc leżenia :eviltong: idę ją wyprowadzić to może znów najdzie mnie ochota na leżenie :evil_lol: Quote
Russellka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ślicznie jej w tej obróżce :loveu: słoneczko jak wiosenne :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Russellka']Ślicznie jej w tej obróżce :loveu: słoneczko jak wiosenne :evil_lol:[/quote] dziś niestety już słoneczka nie ma :razz: pada i jest zimno :roll: Quote
Russellka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 u nas też jest brzydko :roll: ale na szczęście nie pada :lol: Quote
NightQueen Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Russellka']u nas też jest brzydko :roll: ale na szczęście nie pada :lol:[/quote] u mnie pada cały dzień :razz: Kupiłam sobie płaszcz ale chyba mi się nie podoba i chyba go sprzedam :roll: kurczaczek ;) [IMG]http://images44.fotosik.pl/38/0a8fae01da73116e.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='smallpati']u mnie pada cały dzień :razz: Kupiłam sobie płaszcz ale chyba mi się nie podoba i chyba go sprzedam :roll: [/quote] u mnie nie:eviltong: pokaz nam to ci powiemy czy ci sie podoba jak nie wiesz:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 nie chce mi się robić zdjęć Kupiłam szary w kratkę ale jak przyjechałam do domu to stwierdziłam że mi się nie podoba :razz: Quote
Sweet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='smallpati']nie chce mi się robić zdjęć Kupiłam szary w kratkę ale jak przyjechałam do domu to stwierdziłam że mi się nie podoba :razz:[/quote] pewnie ładny teraz wmów sobie że ci sie podoba:diabloti::p jak ci sie zachce robic zdjecia to nam pokaz:) Quote
NightQueen Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ale on mi się nie podoba :razz: chciałam czerwony ale nie było ładnych :placz: później zachciało mi się futra, ale były same z prawdziwych zwierzątek a takiego w życiu nie kupie Quote
NightQueen Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [QUOTE]OMG dinozaur w upierzeniu :diabloti: :eviltong:[/QUOTE] :loveu::loveu: kury są fajne, takie głupkowate :evil_lol: ale zapewne ta już nie żyje :-( [QUOTE]to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong: czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:[/QUOTE] żartujesz :crazyeye: czerwony jest świetny :loveu::loveu: były czerwone ale takie nie fajne kroje :razz: Quote
betty_labrador Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 OMG dinozaur w upierzeniu :diabloti: :eviltong: Quote
Sweet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='smallpati']ale on mi się nie podoba :razz: chciałam czerwony ale nie było ładnych :placz: później zachciało mi się futra, ale były same z prawdziwych zwierzątek a takiego w życiu nie kupie[/quote] to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong: czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [URL]http://images26.fotosik.pl/301/34c793a6b04c1fbb.jpg[/URL] cudne:loveu: Witanko:multi: ale sie obśmiałam z metod wchowawczych TZ:evil_lol: boskie:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [QUOTE]to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong: czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:[/QUOTE] też się właśnie zastanawiam czemu :evil_lol: czerwony jest super :loveu: [QUOTE] [URL]http://images26.fotosik.pl/301/34c793a6b04c1fbb.jpg[/URL] cudne:loveu: Witanko:multi: ale sie obśmiałam z metod wchowawczych TZ:evil_lol: boskie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] bo chłopa trzeba od razu szkolić :evil_lol: [QUOTE]Cześć Leniu. :diabloti:[/QUOTE] bry :diabloti: Nie chce mi się pisac ostatnio nawet, wole filmy oglądać :eviltong: Zamówiłam sobie 2 pary butów na allegro :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='infers1995']Po co Ci buty?:diabloti:[/quote] bo nie miałam botków to raz, a dwa chamiałam kozaki czarne na szpilce :eviltong: no i zamówiłam :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :crazyeye: co wejde to omawiają inny zakup:mdleje: to sie chyba jakoś nazywa:evil_lol: Witanko;) Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='smallpati'] Byłam dzisiaj na zakupach :diabloti: kupiłam 2 bluzki :evil_lol: [/quote] NIEMOŻLIWE:eviltong::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='groszek83']:crazyeye: co wejde to omawiają inny zakup:mdleje: to sie chyba jakoś nazywa:evil_lol: Witanko;)[/quote] hej :loveu: Byłam dzisiaj na zakupach :diabloti: kupiłam 2 bluzki :evil_lol: wiem wiem, to zakupoholizm :eviltong: Quote
Recommended Posts