Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia&Rika']jak to? jak możesz tak o Moli mówić ...:shake:[/quote]

od wczoraj się rozleniwiła, nic nie robi tylko za mną łazi i piszczy, dziś u babci zamiast biegać i się bawić, rzucałam jej piłkę itd. stała, patrzyła na mnie i piszczał :mad: ona ma takie napady co jakiś czas i mnie w tym czasie bardzo denerwuje i właśnie teraz tak jest :eviltong:

[QUOTE]Śliczna psinka. :loveu:
Pozdrawiam. ;-)[/QUOTE]

Witamy ;)

Posted

[quote name='smallpati']od wczoraj się rozleniwiła, nic nie robi tylko za mną łazi i piszczy, dziś u babci zamiast biegać i się bawić, rzucałam jej piłkę itd. stała, patrzyła na mnie i piszczał :mad: ona ma takie napady co jakiś czas i mnie w tym czasie bardzo denerwuje i właśnie teraz tak jest :eviltong:[/quote]
Buntuje się, a może coś jej się stało.? Zbliż się do niej i spróbuj poczuć się jak pies, jak Moli, przypomnij sobie od kiedy jest taka... i co jej się mogło stać. Gdy zamienisz się może tak jakby w jej ciało dowiesz się co się stało. ;)

Posted

[QUOTE] Cze Pati:diabloti:[/QUOTE]
bry ;)

[QUOTE]Dobry wieczór,
przepiękne Słoneczko na słoneczku
[URL]http://images31.fotosik.pl/413/0181389508407545.jpg[/URL][/QUOTE]

dzień dobry :p

[QUOTE]Buntuje się, a może coś jej się stało.? Zbliż się do niej i spróbuj poczuć się jak pies, jak Moli, przypomnij sobie od kiedy jest taka... i co jej się mogło stać. Gdy zamienisz się może tak jakby w jej ciało dowiesz się co się stało. ;-)[/QUOTE]

nie, nic się nie stało, ona ma czasami takie napady i nie wie co ma z sobą zrobić to piszczy :mad: dziś już jej przeszło :multi: Ona jest humorzasta i czasami robi takie numery, albo się obrazi na cały dzień, albo piszczy albo szczeka, czasami tak ma :evil_lol:

Mamy z Moli dziś plan przeleżenia cały dzień w łóżku :evil_lol:, tylko chyba nie wypali bo już mam dośc leżenia :eviltong: idę ją wyprowadzić to może znów najdzie mnie ochota na leżenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Russellka']u nas też jest brzydko :roll: ale na szczęście nie pada :lol:[/quote]

u mnie pada cały dzień :razz:

Kupiłam sobie płaszcz ale chyba mi się nie podoba i chyba go sprzedam :roll:

kurczaczek ;)

[IMG]http://images44.fotosik.pl/38/0a8fae01da73116e.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='smallpati']u mnie pada cały dzień :razz:

Kupiłam sobie płaszcz ale chyba mi się nie podoba i chyba go sprzedam :roll:
[/quote]

u mnie nie:eviltong:

pokaz nam to ci powiemy czy ci sie podoba jak nie wiesz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']nie chce mi się robić zdjęć
Kupiłam szary w kratkę ale jak przyjechałam do domu to stwierdziłam że mi się nie podoba :razz:[/quote]

pewnie ładny teraz wmów sobie że ci sie podoba:diabloti::p
jak ci sie zachce robic zdjecia to nam pokaz:)

Posted

[QUOTE]OMG dinozaur w upierzeniu :diabloti: :eviltong:[/QUOTE]

:loveu::loveu: kury są fajne, takie głupkowate :evil_lol:
ale zapewne ta już nie żyje :-(

[QUOTE]to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong:
czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:[/QUOTE]

żartujesz :crazyeye: czerwony jest świetny :loveu::loveu:
były czerwone ale takie nie fajne kroje :razz:

Posted

[quote name='smallpati']ale on mi się nie podoba :razz: chciałam czerwony ale nie było ładnych :placz: później zachciało mi się futra, ale były same z prawdziwych zwierzątek a takiego w życiu nie kupie[/quote]

to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong:
czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:

Posted

[QUOTE]to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong:
czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:[/QUOTE]

też się właśnie zastanawiam czemu :evil_lol:

czerwony jest super :loveu:

[QUOTE] [URL]http://images26.fotosik.pl/301/34c793a6b04c1fbb.jpg[/URL]
cudne:loveu:
Witanko:multi: ale sie obśmiałam z metod wchowawczych TZ:evil_lol: boskie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

bo chłopa trzeba od razu szkolić :evil_lol:

[QUOTE]Cześć Leniu. :diabloti:[/QUOTE]

bry :diabloti:

Nie chce mi się pisac ostatnio nawet, wole filmy oglądać :eviltong:
Zamówiłam sobie 2 pary butów na allegro :diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']:crazyeye: co wejde to omawiają inny zakup:mdleje: to sie chyba jakoś nazywa:evil_lol:
Witanko;)[/quote]

hej :loveu:
Byłam dzisiaj na zakupach :diabloti: kupiłam 2 bluzki :evil_lol:
wiem wiem, to zakupoholizm :eviltong: