Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noo już długo będzie bo jakieś hmm pół roku, zależy jak to liczyć bo pod koniec schodziliśmy się i rozchodzili na przemian :roll: Byłam z nim dość długo więc przywykłam bardzo że mam kogoś, ale nie jest źle samemu, robię co chce i kiedy chcę, ale czasami brakuje kogoś do kogo można się przytulic, dobrze że mam Moli bo bym ześwirowała :evil_lol: a tak to mam życiowego partnera i nie jestem sama :loveu:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']noo już długo będzie bo jakieś hmm pół roku, zależy jak to liczyć bo pod koniec schodziliśmy się i rozchodzili na przemian :roll: Byłam z nim dość długo więc przywykłam bardzo że mam kogoś, ale nie jest źle samemu, robię co chce i kiedy chcę, ale czasami brakuje kogoś do kogo można się przytulic, dobrze że mam Moli bo bym ześwirowała :evil_lol: a tak to mam życiowego partnera i nie jestem sama :loveu:[/quote]

o to faktycznie. a nie tesknisz czy cos? to nie bylo juz do odratowania?
No wlasnie, jak mozna wytrzymac bez przytulenia :shake: ja jakos wytrzumuje cale 26 lat, bo mam psa od 6 :eviltong:

Posted

hmm czy tęsknie? za nim, nie jesteśmy przyjaciółmi i często się widujemy ale jakoś nic już nie czuję do niego chyba :cool3: Ratować ale po co? rozeszliśmy się w zgodzie i nie poszło o kłótnie ani nic takiego, tylko stwierdziliśmy że to nie jest to ;)

Posted

A mi tęskno za drugą osobą, kocham bardzo moje psy ale to nie to samo:shake::shake::shake::-(, chyba kupić musze Delikowi flexi:evil_lol::evil_lol::eviltong:, tylko ja bym wolała jakiegoś owczarka , byle nie onka, a nie beagla:evil_lol::evil_lol:

Posted

hehe :evil_lol::evil_lol:
ja bym wolała spaniela, charta bądź asta :loveu: i tu problem bo spaniele wszystkie znam, chartów nie ma u mnie a asty nie chodzą na flexi :razz::evil_lol:

Za to kiedyś chodził przystojny facet z szczeniakiem, chyba podhalana, ale znikł i go nie widuje już :mad::roll:

Posted

a mialas kogos Magda?
a moze Magdus chcesz flacika :diabloti: takie urocze kundelki :eviltong:

Small pewnie przygruchał sobie jakas laske. Chcial Ciebie, ale nie zdecydowalas sie szybko.
A w ogole faceci sa dziwni, bleh. Wczoraj mialam na gg dwoch nieznajomych rozmówców. jeden żonaty proponował zebym byla jego kochanka:evil_lol: a drugi bez zony 30 lat chcial zebym mu zrobiła dobrze na gg :roflt:

jade do pracy, pa :hand:

Posted

Betty ja chodzę do niego czasami codziennie i nie zauważyłam żadnej baby ale możliwe że mam kiepski wzrok :evil_lol: a jeśli nawet to nie moja sprawa już :eviltong:

[QUOTE]A w ogole faceci sa dziwni, bleh[/QUOTE]

z tym się zgodzę 100% :diabloti:

[QUOTE]Wczoraj mialam na gg dwoch nieznajomych rozmówców. jeden żonaty proponował zebym byla jego kochanka:evil_lol: a drugi bez zony 30 lat chcial zebym mu zrobiła dobrze na gg :roflt:[/QUOTE]

oczywiście pomogłaś panom, bo pomagać innym trzeba :diabloti::evil_lol: zwłaszcza temu drugiemu :eviltong:
wejdź sobie na chat towarzyski na wp po północy,
Ja kiedyś wchodzę patrze, kurcze wszyscy mają kamerki podłączone, myślę sobie, pooglądam a nuż ktoś fajny będzie to się pogapię, otwieram a tam w każdej kamerce męska fujara :crazyeye::roflt:

Posted

[quote name='smallpati']

oczywiście pomogłaś panom, bo pomagać innym trzeba :diabloti::evil_lol: zwłaszcza temu drugiemu :eviltong:
wejdź sobie na chat towarzyski na wp po północy,
Ja kiedyś wchodzę patrze, kurcze wszyscy mają kamerki podłączone, myślę sobie, pooglądam a nuż ktoś fajny będzie to się pogapię, otwieram a tam w każdej kamerce męska fujara :crazyeye::roflt:[/quote]

hehe, Smallpatti preferujesz taki rodzaj pomocy??:cool3::cool3: hehe, zartuje;)
co do tych chatów to faktycznie co niektorzy to chyba mają mega braki:evil_lol: moze w ten sposob sie dowartosciowuja??:evil_lol:
A co do piesków, to fakt jak jest smutno i przytuli sie człowiek do swojego jedynego, najwierniejszego, pluszowego przyjaciela to od razu lepiej:loveu::loveu: Ale jednak to nie to samo...:shake:

Posted

pewnie, ja wszystkim pomagam :diabloti::evil_lol:
Nie wiem, ale już nie wchodzę na taki chaty, bo mnie jakoś nie kręcą :eviltong: wole chat dogomanii :evil_lol:
Pewnie że nie to samo, jest lepiej :diabloti: do piesy się przytulisz i nie musisz słuchać jak narzeka, nie musisz się z nim bić o pilot do telewizora, nie jojczy że jest głodny, nie powie że mu niewygodnie i nie wytarga ci poduszki spod głowy, nie mówi że mu się nudzi i nie wyciąga cię wszędzie jak tobie się nie chce, i tak dalej i tak dalej, same uroki tulenia się do psa są :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']pewnie, ja wszystkim pomagam :diabloti::evil_lol:
Nie wiem, ale już nie wchodzę na taki chaty, bo mnie jakoś nie kręcą :eviltong: wole chat dogomanii :evil_lol:
Pewnie że nie to samo, jest lepiej :diabloti: do piesy się przytulisz i nie musisz słuchać jak narzeka, nie musisz się z nim bić o pilot do telewizora, nie jojczy że jest głodny, nie powie że mu niewygodnie i nie wytarga ci poduszki spod głowy, nie mówi że mu się nudzi i nie wyciąga cię wszędzie jak tobie się nie chce, i tak dalej i tak dalej, same uroki tulenia się do psa są :evil_lol:[/quote]
hehe, grunt to znaleść w każdej sytuacji jakis pozytyw:evil_lol: no cóz moge powiedziec, moze tak miało być;) Tego kwiatu pół światu, nie ten to inny;)

Posted

[quote name='Anka_ZG']hehe, grunt to znaleść w każdej sytuacji jakis pozytyw:evil_lol: no cóz moge powiedziec, moze tak miało być;) Tego kwiatu pół światu, nie ten to inny;)[/quote]
ee ja się już chyba wyleczyłam z facetów, po co mi oni jak bez nich jest dobrze? nikt nie powiedział przecież że mieć faceta to obowiązek ;) więc póki co nie szukam, no chyba że się napatoczy książę z bajki :loveu: to inna sprawa, bo doszłam do wniosku ze albo idealny albo żaden ;) czyli będzie żaden bo ideałów nie ma na świecie, albo się jeszcze nie narodzili :p generalnie ja najpierw patrzę na wygląda, a mam wymagania ogromne co do tego później charakter a wymagania jeszcze większe :evil_lol: nie będę się wiązać z kimś na siłę byle by tylko kogoś mieć, bo takie związki nei mają przyszłości

Posted

[quote name='smallpati']ee ja się już chyba wyleczyłam z facetów, po co mi oni jak bez nich jest dobrze? nikt nie powiedział przecież że mieć faceta to obowiązek ;) więc póki co nie szukam, no chyba że się napatoczy książę z bajki :loveu: to inna sprawa, bo doszłam do wniosku ze albo idealny albo żaden ;) czyli będzie żaden bo ideałów nie ma na świecie, albo się jeszcze nie narodzili :p generalnie ja najpierw patrzę na wygląda, a mam wymagania ogromne co do tego później charakter a wymagania jeszcze większe :evil_lol: nie będę się wiązać z kimś na siłę byle by tylko kogoś mieć, bo takie związki nei mają przyszłości[/quote]

zgadzam sie z Tobą, nic na siłe, bo tak jak piszesz, predzej czy później taki zwiazek się rozpadnie

Posted

Mnie rozśmieszają ludzie którzy ciągle się wiążą z kimś innym tylko po to żeby z kimś być i co im to daje? nic albo kłopoty, mam koleżankę która co chwile jest z kimś innym, wiąże się z facetami którzy jej się w ogóle nie podobają z wyglądu, a charakter jej nie odpowiada, ale jak ona to twierdzi "nie ma zamiaru być sama", dlatego jest z byle kim, byle ino z kimś być. Później wszyscy ją obgadauja że jest taka, taka bo z tyloma ... a później tylko ona na tym cierpi, ale nie da sobie przegadac do rozumu i dalej szuka nastepnych :roll: jej sprawa.

Posted

[quote name='infers1995']Ale tematy brakuje jeszcze tylko, że "facet to świnia":loveu::diabloti:[/quote]

ty to powiedziałeś :diabloti:
ja facetów lubię, są potrzebni do niektórych rzeczy ale nie koniecznie do życia :eviltong:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No nie wiem ja dostałam i panele tez odkurza :D[/quote]
to ja dostałam jakiś wadliwy model chłopa :mad: złożyłabym reklamację ale już się go pozbyłam :evil_lol:

Posted

hehe to już chyba kwestia wychowania :diabloti: a w wychowywaniu to ja jestem bardzo surowa :diabloti: i nie praktykuje wychowywania bezstresowego u facetów, bo psy to inna historia :evil_lol: