NightQueen Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 noo już długo będzie bo jakieś hmm pół roku, zależy jak to liczyć bo pod koniec schodziliśmy się i rozchodzili na przemian :roll: Byłam z nim dość długo więc przywykłam bardzo że mam kogoś, ale nie jest źle samemu, robię co chce i kiedy chcę, ale czasami brakuje kogoś do kogo można się przytulic, dobrze że mam Moli bo bym ześwirowała :evil_lol: a tak to mam życiowego partnera i nie jestem sama :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='smallpati']noo już długo będzie bo jakieś hmm pół roku, zależy jak to liczyć bo pod koniec schodziliśmy się i rozchodzili na przemian :roll: Byłam z nim dość długo więc przywykłam bardzo że mam kogoś, ale nie jest źle samemu, robię co chce i kiedy chcę, ale czasami brakuje kogoś do kogo można się przytulic, dobrze że mam Moli bo bym ześwirowała :evil_lol: a tak to mam życiowego partnera i nie jestem sama :loveu:[/quote] o to faktycznie. a nie tesknisz czy cos? to nie bylo juz do odratowania? No wlasnie, jak mozna wytrzymac bez przytulenia :shake: ja jakos wytrzumuje cale 26 lat, bo mam psa od 6 :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 hmm czy tęsknie? za nim, nie jesteśmy przyjaciółmi i często się widujemy ale jakoś nic już nie czuję do niego chyba :cool3: Ratować ale po co? rozeszliśmy się w zgodzie i nie poszło o kłótnie ani nic takiego, tylko stwierdziliśmy że to nie jest to ;) Quote
Mudik Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A mi tęskno za drugą osobą, kocham bardzo moje psy ale to nie to samo:shake::shake::shake::-(, chyba kupić musze Delikowi flexi:evil_lol::evil_lol::eviltong:, tylko ja bym wolała jakiegoś owczarka , byle nie onka, a nie beagla:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 hehe :evil_lol::evil_lol: ja bym wolała spaniela, charta bądź asta :loveu: i tu problem bo spaniele wszystkie znam, chartów nie ma u mnie a asty nie chodzą na flexi :razz::evil_lol: Za to kiedyś chodził przystojny facet z szczeniakiem, chyba podhalana, ale znikł i go nie widuje już :mad::roll: Quote
betty_labrador Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 a mialas kogos Magda? a moze Magdus chcesz flacika :diabloti: takie urocze kundelki :eviltong: Small pewnie przygruchał sobie jakas laske. Chcial Ciebie, ale nie zdecydowalas sie szybko. A w ogole faceci sa dziwni, bleh. Wczoraj mialam na gg dwoch nieznajomych rozmówców. jeden żonaty proponował zebym byla jego kochanka:evil_lol: a drugi bez zony 30 lat chcial zebym mu zrobiła dobrze na gg :roflt: jade do pracy, pa :hand: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Betty ja chodzę do niego czasami codziennie i nie zauważyłam żadnej baby ale możliwe że mam kiepski wzrok :evil_lol: a jeśli nawet to nie moja sprawa już :eviltong: [QUOTE]A w ogole faceci sa dziwni, bleh[/QUOTE] z tym się zgodzę 100% :diabloti: [QUOTE]Wczoraj mialam na gg dwoch nieznajomych rozmówców. jeden żonaty proponował zebym byla jego kochanka:evil_lol: a drugi bez zony 30 lat chcial zebym mu zrobiła dobrze na gg :roflt:[/QUOTE] oczywiście pomogłaś panom, bo pomagać innym trzeba :diabloti::evil_lol: zwłaszcza temu drugiemu :eviltong: wejdź sobie na chat towarzyski na wp po północy, Ja kiedyś wchodzę patrze, kurcze wszyscy mają kamerki podłączone, myślę sobie, pooglądam a nuż ktoś fajny będzie to się pogapię, otwieram a tam w każdej kamerce męska fujara :crazyeye::roflt: Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati'] oczywiście pomogłaś panom, bo pomagać innym trzeba :diabloti::evil_lol: zwłaszcza temu drugiemu :eviltong: wejdź sobie na chat towarzyski na wp po północy, Ja kiedyś wchodzę patrze, kurcze wszyscy mają kamerki podłączone, myślę sobie, pooglądam a nuż ktoś fajny będzie to się pogapię, otwieram a tam w każdej kamerce męska fujara :crazyeye::roflt:[/quote] hehe, Smallpatti preferujesz taki rodzaj pomocy??:cool3::cool3: hehe, zartuje;) co do tych chatów to faktycznie co niektorzy to chyba mają mega braki:evil_lol: moze w ten sposob sie dowartosciowuja??:evil_lol: A co do piesków, to fakt jak jest smutno i przytuli sie człowiek do swojego jedynego, najwierniejszego, pluszowego przyjaciela to od razu lepiej:loveu::loveu: Ale jednak to nie to samo...:shake: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 pewnie, ja wszystkim pomagam :diabloti::evil_lol: Nie wiem, ale już nie wchodzę na taki chaty, bo mnie jakoś nie kręcą :eviltong: wole chat dogomanii :evil_lol: Pewnie że nie to samo, jest lepiej :diabloti: do piesy się przytulisz i nie musisz słuchać jak narzeka, nie musisz się z nim bić o pilot do telewizora, nie jojczy że jest głodny, nie powie że mu niewygodnie i nie wytarga ci poduszki spod głowy, nie mówi że mu się nudzi i nie wyciąga cię wszędzie jak tobie się nie chce, i tak dalej i tak dalej, same uroki tulenia się do psa są :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']pewnie, ja wszystkim pomagam :diabloti::evil_lol: Nie wiem, ale już nie wchodzę na taki chaty, bo mnie jakoś nie kręcą :eviltong: wole chat dogomanii :evil_lol: Pewnie że nie to samo, jest lepiej :diabloti: do piesy się przytulisz i nie musisz słuchać jak narzeka, nie musisz się z nim bić o pilot do telewizora, nie jojczy że jest głodny, nie powie że mu niewygodnie i nie wytarga ci poduszki spod głowy, nie mówi że mu się nudzi i nie wyciąga cię wszędzie jak tobie się nie chce, i tak dalej i tak dalej, same uroki tulenia się do psa są :evil_lol:[/quote] hehe, grunt to znaleść w każdej sytuacji jakis pozytyw:evil_lol: no cóz moge powiedziec, moze tak miało być;) Tego kwiatu pół światu, nie ten to inny;) Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Anka_ZG']hehe, grunt to znaleść w każdej sytuacji jakis pozytyw:evil_lol: no cóz moge powiedziec, moze tak miało być;) Tego kwiatu pół światu, nie ten to inny;)[/quote] ee ja się już chyba wyleczyłam z facetów, po co mi oni jak bez nich jest dobrze? nikt nie powiedział przecież że mieć faceta to obowiązek ;) więc póki co nie szukam, no chyba że się napatoczy książę z bajki :loveu: to inna sprawa, bo doszłam do wniosku ze albo idealny albo żaden ;) czyli będzie żaden bo ideałów nie ma na świecie, albo się jeszcze nie narodzili :p generalnie ja najpierw patrzę na wygląda, a mam wymagania ogromne co do tego później charakter a wymagania jeszcze większe :evil_lol: nie będę się wiązać z kimś na siłę byle by tylko kogoś mieć, bo takie związki nei mają przyszłości Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']ee ja się już chyba wyleczyłam z facetów, po co mi oni jak bez nich jest dobrze? nikt nie powiedział przecież że mieć faceta to obowiązek ;) więc póki co nie szukam, no chyba że się napatoczy książę z bajki :loveu: to inna sprawa, bo doszłam do wniosku ze albo idealny albo żaden ;) czyli będzie żaden bo ideałów nie ma na świecie, albo się jeszcze nie narodzili :p generalnie ja najpierw patrzę na wygląda, a mam wymagania ogromne co do tego później charakter a wymagania jeszcze większe :evil_lol: nie będę się wiązać z kimś na siłę byle by tylko kogoś mieć, bo takie związki nei mają przyszłości[/quote] zgadzam sie z Tobą, nic na siłe, bo tak jak piszesz, predzej czy później taki zwiazek się rozpadnie Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Mnie rozśmieszają ludzie którzy ciągle się wiążą z kimś innym tylko po to żeby z kimś być i co im to daje? nic albo kłopoty, mam koleżankę która co chwile jest z kimś innym, wiąże się z facetami którzy jej się w ogóle nie podobają z wyglądu, a charakter jej nie odpowiada, ale jak ona to twierdzi "nie ma zamiaru być sama", dlatego jest z byle kim, byle ino z kimś być. Później wszyscy ją obgadauja że jest taka, taka bo z tyloma ... a później tylko ona na tym cierpi, ale nie da sobie przegadac do rozumu i dalej szuka nastepnych :roll: jej sprawa. Quote
infers Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ale tematy brakuje jeszcze tylko, że "facet to świnia":loveu::diabloti: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='infers1995']Ale tematy brakuje jeszcze tylko, że "facet to świnia":loveu::diabloti:[/quote] ty to powiedziałeś :diabloti: ja facetów lubię, są potrzebni do niektórych rzeczy ale nie koniecznie do życia :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='infers1995']ta potrzebni:eviltong:[/quote] są potrzebni np. do wyrzucania śmieci :diabloti: ja tego nigdy nie robię :eviltong: Quote
Cheritka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :crazyeye:Maaatkoooooo co Wy ???? Facet jest w życiu potrzebny, przecież ktos musi śmiecie wynieść :evil_lol:, Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no i tylko po to są potrzebni :evil_lol: Facet nie tlen, da się bez niego przeżyć ;) idę pooglądać jakieś filmy na dvd ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A wiecie ze przy kazdym facecie dostaje sie odkurzacz gratis:p Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']A wiecie ze przy kazdym facecie dostaje sie odkurzacz gratis:p[/quote] ja nei dostałam, ale to pewnie dlatego że nie mam dywanów :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No nie wiem ja dostałam i panele tez odkurza :D Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No nie wiem ja dostałam i panele tez odkurza :D[/quote] to ja dostałam jakiś wadliwy model chłopa :mad: złożyłabym reklamację ale już się go pozbyłam :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie wiedziałas to sie nie upomniałas nastepnym razem nie zapomnij;) moj ma dodatkowa funcje mycia garów i sprzątania mieszkania oraz czasami włącza mu sie funkcja : zrób obiad ;] Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 hehe to już chyba kwestia wychowania :diabloti: a w wychowywaniu to ja jestem bardzo surowa :diabloti: i nie praktykuje wychowywania bezstresowego u facetów, bo psy to inna historia :evil_lol: Quote
Recommended Posts