BBeta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='infers1995']obroża kolejna, po co?:diabloti:[/QUOTE] Small chce mieć większą kolekcje niż ja :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [QUOTE] Może to znak żeby już nic nie kupować:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] albo znak żeby kupować wszystko na raz :diabloti: [QUOTE]Small chce mieć większą kolekcje niż ja :diabloti:[/QUOTE] taaa :evil_lol: już cię gonie :diabloti: Quote
BBeta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='smallpati']już cię gonie :diabloti:[/QUOTE] Ja już nie biegne także masz ułatwione zadanie :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 hehe ale na wszelki wypadek będę się spieszyć :diabloti::evil_lol: Quote
Cheritka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 O kurcze jak to dobrze, że moje pieski nie noszą obróżek. to mi więcej kasy zostanie i na co innego wydam :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a small licytuje kolejne Rogzy na allegro:roll: znalazłam cię :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Bez obaw Moli nie brakuje niczego, nie ograniczam się tylko do obroży :evil_lol: Drugie tyle co na obroże wydaje na; zabawki, smakołyki, szczotki itp. ;) Już nie wspomnę ile wydaje na siebie miesięcznie :diabloti: także jak kupie obroże to nic się nie stanie :p Przyszły mi dziś zabawki, kong i petstages ale to na święta więc Moli nie dam :diabloti: P.S Jadłam dziś kotlety sojowe po raz pierwszy (bo jestem początkującym wege) Ale wiecie co, to jest dobre :crazyeye::crazyeye: a myślałam że będzie smakować jak papier, bo tak wyglądało, a to nawet ma zapach :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a small licytuje kolejne Rogzy na allegro:roll: znalazłam cię :evil_lol:[/quote] ciiii..... :diabloti: Przyda się :evil_lol: ja zawsze masę rzeczy licytuje, ale mało kiedy coś wygrywam ;) ale konkurencji mi nie rób :mad::diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']ciiii..... :diabloti: Przyda się :evil_lol: ja zawsze masę rzeczy licytuje, ale mało kiedy coś wygrywam ;) ale konkurencji mi nie rób :mad::diabloti:[/quote] właśnie się przymierzalam do licytacji, bo to chyba rozmiar M, nie ? ale zobaczyłam że ty licytujesz:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Kasia&Rika']właśnie się przymierzalam do licytacji, bo to chyba rozmiar M, nie ? ale zobaczyłam że ty licytujesz:evil_lol:[/quote] ani się waż :mad::mad::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']ani się waż :mad::mad::evil_lol:[/quote] :hmmmm: ..... :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Kasia&Rika']:hmmmm: ..... :diabloti:[/quote] po kij ci takie brzydkie obroże :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']po kij ci takie brzydkie obroże :diabloti:[/quote] wariatka:evil_lol: spoko, nie będę ci zabierać łupu, bo jeszcze Moli nie będzie miała w czym się na dworze pokazać:shake: pokaż nam swoją kolekcje całą:modla: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote] Kasia licytuj licytuj:siara:[/quote]spisek :mad::evil_lol: [quote]wariatka:evil_lol: spoko, nie będę ci zabierać łupu, bo jeszcze Moli nie będzie miała w czym się na dworze pokazać:shake: pokaż nam swoją kolekcje całą:modla:[/quote]taa bo Moli trzeba tej 10 obroży, jest jej niezbędna do życia :diabloti: kolekcję już kiedyś wstawiałam, teraz mi się nie chce robić zdjęć, jak przyjdą mi nowe obroże to całą wam pokaże :diabloti: suprajs :evil_lol: [IMG]http://images50.fotosik.pl/34/cfe7f989e7cc2cfe.jpg[/IMG] jej łapy wyglądają jakby miały 2kg filcu, a to tylko brudzik :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='groszek83']Kasia licytuj licytuj:siara:[/quote] kurcze, nie stać mnie, bo przed chwilą wylicytowałam telefon bo mój się popsuł... strasznie podoba mi się ta ciemno czerwona ... Small ją kupi i da mi na gwiazdkę, wiesz?:diabloti: JA PO PROSTU ZAWSZE O TAKIEJ MARZYŁAM, ECH ... KTO SPEŁNI MOJE MARZENIA?:placz: :diabloti::diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [URL]http://images50.fotosik.pl/34/cfe7f989e7cc2cfe.jpg[/URL] kolejna się przymierza do konkursu na telezoo? Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [QUOTE]kurcze, nie stać mnie, bo przed chwilą wylicytowałam telefon bo mój się popsuł... strasznie podoba mi się ta ciemno czerwona ... Small ją kupi i da mi na gwiazdkę, wiesz?:diabloti: JA PO PROSTU ZAWSZE O TAKIEJ MARZYŁAM, ECH ... KTO SPEŁNI MOJE MARZENIA?:placz: :diabloti::diabloti:[/QUOTE] nie wiem czy taki głupi się znajdzie :diabloti::evil_lol: [QUOTE] [URL]http://images50.fotosik.pl/34/cfe7f989e7cc2cfe.jpg[/URL] kolejna się przymierza do konkursu na telezoo? [/QUOTE] a co szczęściu trzeba pomóc :evil_lol: [IMG]http://images38.fotosik.pl/34/6f5867c146075d61.jpg[/IMG] Quote
BBeta Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']a co szczęściu trzeba pomóc :evil_lol: [url]http://images38.fotosik.pl/34/6f5867c146075d61.jpg[/url][/QUOTE] Za bardzo oklepane, wymyśl coś ciekawszego :cool1: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja juz nawet weszłam na telezoo zagłosować a tam tych zdjęć jeszcze nie ma:shake::shake: Ja widziałam jednego takiego goopeczka na dogomani:evil_lol: lubi tipsy:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='BBeta']Za bardzo oklepane, wymyśl coś ciekawszego :cool1:[/quote] a ty nie masz czegoś fajnego? Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [QUOTE]Za bardzo oklepane, wymyśl coś ciekawszego :cool1:[/QUOTE] nie przychodź mi tu, bo się wstydzę takich brzydkich zdjęć :evil_lol: Eee tam, nie zależy mi na oryginalności, widziałaś jakie poprzednio zdjęcia wygrały? bynajmniej nie były mistrzowsko wykonane :diabloti: [QUOTE]ja juz nawet weszłam na telezoo zagłosować a tam tych zdjęć jeszcze nie ma:shake::shake: Ja widziałam jednego takiego goopeczka na dogomani:evil_lol: lubi tipsy:evil_lol:[/QUOTE] hehe już są :evil_lol: yyy.. kogo? :hmmmm::diabloti: [IMG]http://images35.fotosik.pl/34/7ddf7137a3ee01f0.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a ty nie masz czegoś fajnego?[/quote] ma ma :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Świetego mikołaja w tipsach:diabloti: Zagłosowałam nawet z dwóch przeglądarek:D Quote
BBeta Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a ty nie masz czegoś fajnego?[/QUOTE] Do świat jeszcze daleko :diabloti: [quote name='smallpati']nie przychodź mi tu, bo się wstydzę takich brzydkich zdjęć :evil_lol: Eee tam, nie zależy mi na oryginalności, widziałaś jakie poprzednio zdjęcia wygrały? bynajmniej nie były mistrzowsko wykonane :diabloti:[/QUOTE] Ale nie chodzi o jakość/wykonanie tylko o pomysł Quote
Recommended Posts