Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote]
czyli rozumiem ze dla mnie tez masz :diabloti:[/quote]yyy... :evil_lol: niet :diabloti:

[quote]i dla mnie ... :siara:

co kupiłaś? wymieniaj, może mnie coś natchnie:evil_lol:[/quote]tacie- torbę do pracy i portfel, mamie- spodnie dresowe i bluzkę z paskiem, siostrze- torebkę, szwagrowi- bluzkę z długim rękawem, no i Moli smycz i zabawki :evil_lol:

[QUOTE]Ale ci dobrze:placz: ja mam dopiero połowe przezentów i weny mi zabrakło:placz:[/QUOTE]

też miałam taki problem ale w końcu coś wymyśliłam

Posted

[quote name='betty_labrador']same ciuchy pokupywalas :eviltong: to ja juz nie chce od Ciebie prezentu :evil_lol:[/quote]

hehe
Bo z ciuchami jest najprościej :evil_lol: albo z dodatkami, tak to nie mam co kupić, bo nikt nie czyta książek oprócz mojej siostry, bo ona czyta np. Daniele Steel ale ma masę jej książek więc kupa, kosmetyków w domu to już za dużo jest i nie mam gdzie układać swoich na półkach :diabloti: no i nie wiedziałam co kupić to kupiłam szmatki :evil_lol: aczkolwiek dla mnie ubranka to najlepszy prezent jaki mogę dostac :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']hehe
Bo z ciuchami jest najprościej :evil_lol: albo z dodatkami, tak to nie mam co kupić, bo nikt nie czyta książek oprócz mojej siostry, bo ona czyta np. Daniele Steel ale ma masę jej książek więc kupa, kosmetyków w domu to już za dużo jest i nie mam gdzie układać swoich na półkach :diabloti: no i nie wiedziałam co kupić to kupiłam szmatki :evil_lol: aczkolwiek dla mnie ubranka to najlepszy prezent jaki mogę dostac :evil_lol:[/quote]

czyli kupowałaś to co sama lubisz dostawac :P
ja uwielbiam dostawac ksiazki o zwierzetach :diabloti: albumy jakies.

Posted

[quote name='betty_labrador']czyli kupowałaś to co sama lubisz dostawac :P
ja uwielbiam dostawac ksiazki o zwierzetach :diabloti: albumy jakies.[/quote]

lubię też książki ale niestety reszta nie wie jakie lubię, albo jakie mam dlatego mi ich nie kupują :roll:

Hmm ja mam raczej bezproblemową rodzinę jeśli chodzi o dobór prezentu, wszyscy się ze wszystkiego cieszą zawsze :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']lubię też książki ale niestety reszta nie wie jakie lubię, albo jakie mam dlatego mi ich nie kupują :roll:

Hmm ja mam raczej bezproblemową rodzinę jeśli chodzi o dobór prezentu, wszyscy się ze wszystkiego cieszą zawsze :loveu:[/QUOTE]

Też tak chcę!:placz::diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']lubię też książki ale niestety reszta nie wie jakie lubię, albo jakie mam dlatego mi ich nie kupują :roll:

Hmm ja mam raczej bezproblemową rodzinę jeśli chodzi o dobór prezentu, wszyscy się ze wszystkiego cieszą zawsze :loveu:[/quote]

to powiedz im jakie lubisz i jakie masz :diabloti:

a moze robia dobra mine do zlej gry :evil_lol::lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE]Też tak chcę!:placz::diabloti:[/QUOTE]

jak kupujesz twoim to się im nigdy nei podoba? :evil_lol:

[QUOTE]to powiedz im jakie lubisz i jakie masz :diabloti:

a moze robia dobra mine do zlej gry :evil_lol::lol::evil_lol:[/QUOTE]

nie chce mi się ich szukać i wypisywać, bo nie pamiętam :evil_lol:

no co ty, znam ich ;)

Posted

[quote name='smallpati']
nie chce mi się ich szukać i wypisywać, bo nie pamiętam :evil_lol:

no co ty, znam ich ;)[/quote]

kolejny raz potwierdzasz żeś leń :eviltong:

wiem, przecież to był zarcik :loveu:

a gdzie foty zimowe? :cool3:

Posted

[quote name='smallpati']taaa :evil_lol:

nie będzie zdjęć, dopóki mi jakieś fajne nie wyjdzie :diabloti:[/QUOTE]
Nie narzekaj tylko wstawiaj, przejmujesz się niebieskim śniegiem? :cool1:

Posted

przejmuję się :diabloti:
nie dam zdjęć bo są okropne, ciemne, niebieski śnieg, ostrość niefajna, ogólnie do kosza a nie do wstawiania. Może uda mi się coś jutro lepszego zrobić to wstawię, tych na pewno nie pokaże :razz:

Posted

Dostanę nerwicy :angryy::angryy::angryy:
nie przyszła dostawa rogza na animalii, czy ja muszę mieć ostatnio takiego pecha do sklepów internetowych :angryy::angryy: Odmówiłam smycz, przyjdą mi tylko zabawki. A smycz zamówię gdzieś indziej i w rekompensacie domówie jeszcze jakąś obroże :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Straszne :shake: I na czym teraz będziesz psa wyprowadzać... :diabloti:[/quote]

na 6 innych smyczach które mam :diabloti:
ale i tak muszę mieć czarną bo nie mam, mam same kolorowe

Posted

nie ma zakupów :placz::placz:

W telezoo też nie mają tego co chce, więc odmówiłam, dostawa rogza ma być za około 2,3 tygodnie :angryy: i nei mam smyczy, ani obroży nowej :placz::placz:
Poszukam jeszcze czy w innych sklepach mają, choć wątpię :razz: