NightQueen Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote]Witanko u małej księżniczki:multi:[/quote]Witamy ;) [quote]Wiesz co się dzieje z tym szczeniakiem? Trafił do schroniska? [/quote]póki co nie mam żadnych nowych wiadomości o niej :razz: prawdopodobnie jest nadal u tego inspektora. Przypomnienie :) [IMG]http://images24.fotosik.pl/297/21c7bd98c64656c0.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='infers1995']Co ma za obroże?:razz:[/quote] rogz oczywiście :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Wiatr we włosach......... błoto na łapach :D Quote
betty_labrador Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 czesc rogzomaniaczko :diabloti: a czemu Ty o nas zapomnialas juz? :diabloti: :razz: Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [QUOTE]Wiatr we włosach......... błoto na łapach :-D[/QUOTE] czyli wszystko czego pies potrzebuje :evil_lol: [QUOTE]czesc rogzomaniaczko :diabloti: a czemu Ty o nas zapomnialas juz? :diabloti: :razz:[/QUOTE] hej Beti :loveu: przepraszam ale ostatnio nie mam czasu, ze względu na to że się zjechała rodzina, tzn. mama i siostra (+dzidziuś w brzuchu :evil_lol:). Po za tym cały czas jeździłam po sklepach meblowych bo szukałam nowego łóżka i znalazłam :multi: dziś mi przywieźli :loveu: wersalka bo mam mały pokój na rozkładane kanapy, ale nie ma takiego typowego kształtu wersalki, jest taka inna, z grubego zamszu, ciemno brązowa, Moli się podoba, już na niej leży :eviltong: zrobię zdjęcia to wstawię, a teraz lecę obciąć Moli bo zarośnięta jest, będę eksperymentować z nową fryzurą :diabloti: na sznaucera ją chyba zrobię :evil_lol: jak mi się uda to wkleję zdjęcia, a jak nei wyjdzie to wam pokaże dopiero jak odrośnie :eviltong: Quote
BBeta Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='smallpati']póki co nie mam żadnych nowych wiadomości o niej :razz: prawdopodobnie jest nadal u tego inspektora.[/QUOTE] To dobrze, szczeniaki szybko znajdują nowe domy Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='BBeta']To dobrze, szczeniaki szybko znajdują nowe domy[/quote] hmm ostatnio był szczeniak ogłaszany dość długo i nikt go nie chciał ale w końcu został w rodzinie która chciała go oddać ;) a teraz doszły dwa nowe szczeniaki i 2 suki, w tym jedna skopana :angryy: przez kogoś , ma cały siwy brzuszek :placz: Quote
BBeta Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='smallpati']hmm ostatnio był szczeniak ogłaszany dość długo i nikt go nie chciał ale w końcu został w rodzinie która chciała go oddać ;) a teraz doszły dwa nowe szczeniaki i 2 suki, w tym jedna skopana :angryy: przez kogoś , ma cały siwy brzuszek :placz:[/QUOTE] Najważniejsze żeby szczeniaki nie stały się prezentem gwiazdkowym dla jakiegoś rozpuszczonego dzieciaka :roll: :2gunfire: Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 mam taką nadzieję :roll: dziś się dowiedziałam że suka mojej ciotki kolejny raz miała szczeniaki :angryy::angryy: ta suka to niby husky ale go w ogóle nie przypomina :razz: jest w kojcu ale za każdym razem jakiś pies się do niej dostaje, górą? dołem? nie wiem :razz: miała 10 psiaków, nie jestem pewna czy zostawili jednego czy nie, ale na pewno reszta została zabita, na 100% nie przez weta, ale cieszę się że nie przyszło im do głowy żeby zostawić psiaki, zresztą ona sama powiedziała że nie miałaby co z tym zrobić, a przecież nie da do schroniska 10 psów, chociaż z tym miała rację. Później druga ciotunia jak już się temat rozkręcił :roll: powiedziała że ostatnio kociaki utopili bo im się urodziły i nie wiedzieli co z tym zrobić, na co trzecia ciotka :angryy: która miała szczeniaka od tej suni husky z pierwszego miotu, mówi że pies nie zyje, psiak (jakieś 3 miesiące) spał w budzie, bez kojca, bez łańcucha :crazyeye: mówią że rano ją znaleźli nie żywą koło budy, podobno ja ktoś otruł bo cała zapieniona była, ja raczej przypuszczam że młoda to coś wszamała sama :-( ale widzicie jakie miałam wiadomości radosne dziś, a to był tylko jeden zlot rodzinny :angryy: ach te uroki wsi :angryy::angryy: Quote
Russellka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ooo Molli była na wykopkach :evil_lol: I jak zdecydowałaś się na jakąś fryzurkę dla Moleczki? :loveu: Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 tak, Moli wykopywała ziemniaki z pola :evil_lol: Yyy fryzurę już ma ale tak szpetną, tak ją zepsułam że wam jej nie pokaże dopóki nie odrośnie :diabloti::razz: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Na pewno nie jest źle :cool3: poka!:happy1: Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia&Rika']Na pewno nie jest źle :cool3: poka!:happy1:[/quote] uwierz jest :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='smallpati']uwierz jest :diabloti:[/quote] uwierze jak zobacze:diabloti: a na dwór w torbie wychodzi by nikt jej nie widziała?:diabloti: Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia&Rika']uwierze jak zobacze:diabloti: a na dwór w torbie wychodzi by nikt jej nie widziała?:diabloti:[/quote] w ogóle nie wychodzi na zewnątrz bo wstyd :diabloti::evil_lol: [QUOTE]Poka, poka coś żeś zepsuła:diabloti:[/QUOTE] wstydzę się :diabloti: [IMG]http://images43.fotosik.pl/32/b598ff450ab527e9.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/32/6bdf883e41ae20ff.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='infers1995']Nie jest tak źle:diabloti:[/quote] jest . Quote
Unbelievable Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='smallpati']jest .[/quote] przestań :evil_lol::evil_lol: dla mnie wygląda tak jak zwykle : P Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nooo ja na uszach widze dwa odstające włosy:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 co dokładnie twoim zdaniem jest złe?!:-o Quote
NightQueen Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ścięłam włos na tylnych nogach na styl sznaucera ale ona ma miękki włos i jej się w ogóle nie układa, nogi wygląda jakby były krzywo obcięte. Za mało wycięłam przednie łapy, Moli jest nieproporcjonalna. Głowa też jest zbyt masywna w stosunku do reszty, ogólnie nie podoba mi się :razz: Quote
Recommended Posts