NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#800080][B]Malutka suczka z interwencji[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#333300]Odebrana za zgodą "właściciela" z libacji alkoholowej w jednym z pomieszczeń socjalnych rodzin dyskfunkcyjnych. Suczka była w stanie ogólnego zaniedbania, głodna i wystraszona. Z uwagi na jej bardzo młody wiek (około 8 tygodni) nie chcemy oddawać jej do schroniska, gdzie narażona byłaby na wirusy, dodatkowy stres wywołany głośnym szczekaniem innych piesków oraz dosyć niską temperaturę pomieszczenia. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#333300]Możemy przetrzymać psinkę w domu naszego inspektora jeden dzień.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Pilnie poszukujemy dla niej odpowiedzialnych opiekunów!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Pomóżcie !!! Bo mój bezmyślny ojciec nie zgodził się na DT bo pies sika, bo nie znajdę mu domu itd. [/COLOR][/SIZE]:2gunfire:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.otoz-oswiecim.pl/pliki/image/0%201%20melina.jpg[/IMG] [IMG]http://www.otoz-oswiecim.pl/pliki/image/0%201%20melina3.jpg[/IMG] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Kasia&Rika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Śliczna , napisz jakich może być rozmiarów,jaka jest teraz itp. Czy była szczepiona? Gdzie teraz przebywa? To pomoże w szukaniu właściciela:) Quote
psiulka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jaka bida malutka. Gdzie jest teraz? Dlaczego Twój bazarek jest zamknięty? Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [QUOTE]Śliczna , napisz jakich może być rozmiarów,jaka jest teraz itp. Czy była szczepiona? Gdzie teraz przebywa? To pomoże w szukaniu właściciela:smile:[/QUOTE] jest z interwencji więc nic nie wiadomo :razz: wątpię żeby była szczepiona Jest w Oświęcimiu [QUOTE]Dlaczego Twój bazarek jest zamknięty? [/QUOTE] bo nie można zbierac pieniędzy na taki cel jak. buda dla psa nie bezdomnego, bazarek będzie otwarty ponownie ale muszę zmienić cel, pieniądze pójdą na schronisko, a na budę sama będę musiała zorganizować Quote
NightQueen Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [QUOTE]Mogłaś nie pytać go o zdanie :diabloti:[/QUOTE] i wylądowałabym razem z Moli i szczeniakiem w schronisku :razz: jak oni mnie wku **** :angryy::angryy::angryy: Quote
BBeta Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Kasia&Rika']czyli co, tu tez daja 6 za tą cene czy jak?![/QUOTE] Nie sądze :cool3: [quote name='smallpati'][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Pomóżcie !!! Bo mój bezmyślny ojciec nie zgodził się na DT bo pies sika, bo nie znajdę mu domu itd. [/COLOR][/SIZE]:2gunfire:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Mogłaś nie pytać go o zdanie :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='BBeta']Nie sądze :cool3: [/quote] Hehe, napiasałamdo nich i oni przynajmniej normalnie wyjaśnili:) I zmienią opis aukcji bo mówią, że może być mylący:D Quote
Marta_Ares Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a juz sie dowiedzialam dlaczego zamknieto:shake: Quote
BBeta Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='smallpati']i wylądowałabym razem z Moli i szczeniakiem w schronisku :razz: [/QUOTE] Ja bym zaryzykowała :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [QUOTE]a juz sie dowiedzialam dlaczego zamknieto:shake:[/QUOTE] będzie otwarty, tylko dziś jeszcze moderatorki odpowiedzialnej za to nie było :) jak przyjdzie to się wszystko wyjaśni [QUOTE]Ja bym zaryzykowała :diabloti:[/QUOTE] to weź ją do siebie :diabloti: Quote
BBeta Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='smallpati']to weź ją do siebie :diabloti:[/QUOTE] Niestety nie miałabym czasu na szukanie jej domu ;) Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='BBeta']Niestety nie miałabym czasu na szukanie jej domu ;)[/quote] dom jej pomogę szukać, chodzi o to że nie ma co z nią zrobić teraz :razz: bo w schronisku panuje wciąż parwowiroza, a DT brakuje Quote
BBeta Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='smallpati']dom jej pomogę szukać, chodzi o to że nie ma co z nią zrobić teraz :razz: bo w schronisku panuje wciąż parwowiroza, a DT brakuje[/QUOTE] Wiesz, że miałam u siebie szczeniaka z podejrzeniem parwo, minęło już prawie 5 miesięcy, ale lepiej dmuchać na zimne Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 rozumiem :roll: kurcze gdyby nie rodzina to zabrałabym ją do siebie, ale oni mimo że lubią psy są anty żeby trzymać je w domu, żeby Moli do nas trafiła to musiałam się nieźle napracować :razz: jutro jest sobota, tata nie idzie to pracy więc będę go przytruwać o DT :diabloti: chociaż szanse są mniejsze niż 10% :angryy: tylko szkoda mi malucha, jest boska i bardzo mi przypomina Mole jak była mała :loveu: muszę jej jakoś znaleźć domek śpiąca czarownica :loveu: [IMG]http://images26.fotosik.pl/295/977596d22e7f8798.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/399/09ba63f98d886c61.jpg[/IMG] [IMG]http://images30.fotosik.pl/295/19525f339bdce5d6.jpg[/IMG] Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Żadna z niej czarownica! :mad: To królewna! :loveu: [SIZE="1"]Jak śpi...[/SIZE] :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [URL]http://images26.fotosik.pl/295/977596d22e7f8798.jpg[/URL] tu całkiem wyglada jak west Quote
Pestka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [url]http://images26.fotosik.pl/295/977596d22e7f8798.jpg[/url] piękna jak śpi :lol: Quote
NightQueen Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [QUOTE] Żadna z niej czarownica! :mad: To królewna! :loveu: [SIZE=1]Jak śpi...[/SIZE] :evil_lol:[/QUOTE] to czarownica tylko w słodkim wydaniu :evil_lol: [QUOTE][URL]http://images26.fotosik.pl/295/977596d22e7f8798.jpg[/URL] tu całkiem wyglada jak west [/QUOTE] tylko te uszy za długie ma [QUOTE] [URL]http://images26.fotosik.pl/295/977596d22e7f8798.jpg[/URL] piękna jak śpi :lol:[/QUOTE] piękna ale za to jak chrapie :evil_lol: już nie wspomnę o pierdzeniu :eviltong: [QUOTE] Daleko od siebie masz do Wawy? [/QUOTE] dość daleko, jakieś 4 h a co? Quote
infers Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nic mój brat mam tam koleżanke, która jest wolontariuszką w tamtejszym schronie może by pomogła. zaraz do brata napisze Quote
NightQueen Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='infers1995']Nic mój brat mam tam koleżanke, która jest wolontariuszką w tamtejszym schronie może by pomogła. zaraz do brata napisze[/quote] fajnie by było ;) daj znać co ci napisał Quote
infers Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='smallpati']fajnie by było ;) daj znać co ci napisał[/QUOTE] Popyta o DT, tylko tyle może zrobić:/ Quote
NightQueen Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='infers1995']Popyta o DT, tylko tyle może zrobić:/[/quote] dobre i tyle ;) Pytałam swoich rodziców, mama się zgodziła ale z wielkim ale, musiałabym się pozbyć psa do grudnia, kiedy ona wróci następnym razem to miało jej by już nie być :razz: ale tata nadal nie chce, a przecież jego zdanie ważniejsze bo mamy nie ma w Pl tylko jest z siostrą w Danii, a tata dalej nie chce, kurcze chyba nic z tego nie będzie. A co gorsza ich główne argumenty to; pies sika, bo Moli się obrazi :razz:, bo zniszczy panele, no tak bo przecież jakaś głupia podłoga jest ważniejsza niż życie pieska, moja głupia siostra też nie pomaga, bo powiedziała że to głupi pomysł i że 2 psy w domu to za dużo :snipersm: później wymyślili że ja psa nie będę chciała oddać bo się przywiążę do niej, już normalnie nie miałam siły, żal mi było malucha, jedna łza mi poleciała po policzku, na to oni oczywiście z brakiem jakiegokolwiek zrozumienia dla mnie i tego czym się zajmuje oraz życia suni zadali tylko pytanie "no i czego ryczysz?" :angryy::angryy: chętnie wymienię się z kimś rodziną, chce ktoś? Teraz to już nawet nie chcę tej suni brać, bo już widzę telefony codziennie z Danii czy pozbyłam się psa i darcie ryja przez tatę bo pies nasikał :shake: ogólnie to mam doła, bo mam dość życia w takim domu gdzie podłoga jest ważniejsza od życia psa, a ja nic nie robię tylko wymyślam niestworzone rzeczy i chce zrobić schronisko w domu :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pati znam to bardzo dobrze u mnie tato absoutnie zadnych innych psow a za Sare da sie pokroic sam mi dawał pieniadze na Brajla i rzeczy do schronu ale w domu drugiego psa nie chce Quote
betty_labrador Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czesc Patik :P snilo mi sie ze bylam u Ciebie w odwiedzinach :evil_lol: Quote
Recommended Posts