NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 heheh :evil_lol::evil_lol: z komedii romantycznych polecam; -Pamiętnik Księżniczki (cz. 1 i cz. 2) -Córka prezydenta (są 2 wersje z różnych lat, polecam obie) -zakochana złośnica -sztuka zrywania -polowanie na druhny -Książę i ja (cz 1 bo cz 2 jest nie fajna) -dogonić marzenia -Holiday -Dziewczyna z sąsiedztwa -Cinderella story -Pretty woman (stary film, ale fajny) -Prosto w serce -Zostańmy przyjaciółmi (to jest boskie :loveu:) -Wredne dziewczyny (bardziej komedia niż romantyczna) -Nawiedzona narzeczona -męsko damska rzecz -Ona to on -dziś 13 jutro 30 -elizabethtown -Bridget Jones's Diary -Chłopak do wynajęcia -Pracownik miesiąca (2006r) -ostrożnie z dziewczynami -twarda sztuka (bardziej komedia) -27sukienek -wpadka romantyczno- taneczne -dirty dancing ( 1 i 2) :loveu: -step up (1 i 2) -w rytmie hip hopu (1 i 2) -Honey -coyote ugly jeszcze polecać czy na razie tyle ci starczy :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Small! Uwielbiam cię, właśnie czegoś takiego szukałam!!:loveu: Jak Moli? Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 wszystkie te filmy sa w mojej domowej biblioteczce filmowej :evil_lol: ale mam więcej jak coś :diabloti: Moli jest już zdrowa :multi: przeszło jej wszystko. Biegała już dzisiaj na spacerku, jest dobrze, wszamała pół michy RC, więcej chciała ale wole ją jeszcze wstrzymać i nie faszerować, pewnie biedula głodna jest ale trudno Quote
MickeyM Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Z tych filmów, które wymieniłaś widziałam może 7. :eviltong: Ja z komedii romantycznych mogę polecić "The Simpsons Movie". :eviltong: Cieszę się, że Moli już zdrowa. Całusy od nas. :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='smallpati']wszystkie te filmy sa w mojej domowej biblioteczce filmowej :evil_lol: ale mam więcej jak coś :diabloti: Moli jest już zdrowa :multi: przeszło jej wszystko. Biegała już dzisiaj na spacerku, jest dobrze, wszamała pół michy RC, więcej chciała ale wole ją jeszcze wstrzymać i nie faszerować, pewnie biedula głodna jest ale trudno[/quote] a znasz jakies fajne kom. roman. których akcja dzieje się w szkole? coś w takim stylu, albo po prostu dotyczy młodzieży:eviltong: To dobrze, że Moli już zdrowa:multi: Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 "The Simpsons Movie" taa oczywiście :evil_lol::evil_lol: o szkole hmm to są np takie. -zakochana złośnica -Dziewczyna z sąsiedztwa -Cinderella story (tak trochę o szkole) -Wredne dziewczyny -męsko damska rzecz -w rytmie hip hopu i step upy są o szkole tylko że szkole artystycznej :evil_lol: a może High school musical :eviltong: Quote
MickeyM Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Podoba mi się "Szkoła uczuć", chociaż to żadna komedia, ale ma ten film 'urok'... Quote
Kasia&Rika Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 HSM oglądałam:eviltong: jakoś mnie nie powaliło, to już Disneya wolę Camp Rock:eviltong: Szkoła uczuć jest niezwykła:cool3: Muszę Small obejrzeć resztę z tego co napisałaś a nie oglądałam - większość już widziałam, ale jeszcze coś mi zostało:) Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 polecam polecam :cool3: zobaczyć resztę ;) Moli w nowym odzieniu (tragiczne zdjęcia ale durnoto nie chciała stać w innym miejscu:angryy:) [URL]http://images49.fotosik.pl/28/99104b77a50a9069.jpg[/URL] [URL]http://images30.fotosik.pl/292/e760637cd22e9dd3.jpg[/URL] Quote
MickeyM Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Fajnie, fajnie. :loveu: Wygląda podobnie do mojego terminatora (psa w bluzie). :evil_lol: :lol: Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 była obrażona że ją ubieram a nigdzie nie idziemy i wyszła jak debil :mad: Quote
infers Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Mi się tam jedynie "nigdy w życiu" podobał:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 sugerujesz że miałam brać ją i aparat i wszystkie ubranka i przebierać ją na zewnątrz i jednocześnie robić jej zdjęcia? ludzie by wtedy pomyśleli że odbiło mi do końca :evil_lol: z polskich filmów lubię Dlaczego nie i tylko mnie kochaj ;) Quote
Kasia&Rika Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ubrać, wyjść, porobić zdjęcia, wrócić i wstawić je na forum:evil_lol: Quote
infers Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='smallpati']a tam, nie chciało mi się :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Leń :P . Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 a tam, nie chciało mi się :diabloti::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 koń wczorajszy [IMG]http://images35.fotosik.pl/28/26954a56ad5cb480.jpg[/IMG] głowa z bliska [IMG]http://images33.fotosik.pl/401/5a7971185eb66958.jpg[/IMG] Quote
MickeyM Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Small, ale Ty masz talent. Pięknieeeeeeeeee. :loveu::modla: Quote
NightQueen Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 dziękuje Kurcze robię i robię tipsy i nie idzie mi :razz: mam jedną rękę zrobioną a drugiej mi sie nie chce, ale jak będę tak chodzić, ludzie się mnie wystraszą :evil_lol: Quote
infers Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='smallpati']dziękuje Kurcze robię i robię tipsy i nie idzie mi :razz: mam jedną rękę zrobioną a drugiej mi sie nie chce, ale jak będę tak chodzić, ludzie się mnie wystraszą :evil_lol:[/QUOTE] Fu tipsy :P Quote
NightQueen Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='infers1995']Fu tipsy :P[/quote] nie znasz się :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts