Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No właśnie nie :roll:. Czasem jak się z nią bawię (w sensie, że ja ją zaczepiam, ona biega w te i we wte jak nawiedzona i się rzuca z zębami jak igły na moje ręce) to podstawię jej sznur to czasem się zdarzy, że go złapie w zęby, ale tak, żeby się dłużej przeciągać czy pociamać jakąś swoją zabawkę to nie :shake:. Metoda robienia z siebie debila, który bawi się sam z sobą psimi zabawkami nie przynosi oczekiwanych efektów. Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 hmm nie miałam jeszcze do czynienia z psem domowym który się nie umie/chce bawić :niewiem: psy w kojcach czy budach zazwyczaj nie chcą się bawić bo nikt ich tego nie nauczył. Ty masz sunie znalezioną tak? może tez nie wiem jak ma się bawić? próbowałaś kopić piszczące zabawki? albo coś co ją zainteresuje Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Moli pasuje chyba każdy kolor obroży :loveu: :cool3: Małpka lateksowa? Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='BBeta']Moli pasuje chyba każdy kolor obroży :loveu: :cool3: Małpka lateksowa?[/quote] tak to jest komfort dla mnie, bo mogę kupować te obroże które mi się podobają :evil_lol: nie muszę się martwic że któraś nie będzie pasować :eviltong: tak z lateksu :) u nas tylko lateks przeżywa :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='smallpati']Ty masz sunie znalezioną tak?[/quote] Tak. [quote name='smallpati']może tez nie wiem jak ma się bawić?[/quote] Też tak myślałam, ale w takim razie nie wiem w jaki sposób mam jej pokazać, jak się bawić. [quote name='smallpati']próbowałaś kopić piszczące zabawki? albo coś co ją zainteresuje[/quote] Ma różne zabawki, sznury do przeciągania, małe i większe piszczałki lateksowe, piłki, snackballa... i jedyne czym się bawi to snackball (wiadomo, w końcu żarcie tam siedzi), ale ciągle przecież nie będzie szturchać go nosem, bo i to się jej znudzi. Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 może jej zorganizujesz jakiegoś kolegę nauczyciela ;) psa który potrafi się bawić i będzie latał z zabawkami, może ona wtedy też spróbuje Quote
Carry Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dotarłam do waszej galerii :D Ale tu ślicznie :loveu: Wymiziaj tego malca co małpę zabija :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Carry']Dotarłam do waszej galerii :D Ale tu ślicznie :loveu: Wymiziaj tego malca co małpę zabija :evil_lol:[/quote] witamy po raz pierwszy ;) wymiziam wredną morderczynię małp :evil_lol: Quote
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='RCookie'] Ma różne zabawki, sznury do przeciągania, małe i większe piszczałki lateksowe, piłki, snackballa... i jedyne czym się bawi to snackball (wiadomo, w końcu żarcie tam siedzi), ale ciągle przecież nie będzie szturchać go nosem, bo i to się jej znudzi.[/quote] Musisz chwalić za każdy najmniejszy kroczek, np. jak weźmie zabawkę do pyska i nią potarga, ale najlepiej pieszczotami, a nie jedzeniem, żeby sobie tego z żarciem nie kojarzyła. Ja tak z Cziką robię i jak się nakręci to wydziera mi miśka, targa nim na wszystkie strony, rzuca się po niego. :evil_lol: A normalnie to tak się niezbyt lubi bawić. ;) Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 ja nie mam takiego problemu bo moje suczydło nakręca się na wszystko czym się potrzęsie :evil_lol: i tu jest problem bo trzeba uważać na palce :eviltong: Quote
Pestka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [url]http://images36.fotosik.pl/21/877c2306fa04b542.jpg[/url] Jak jej ślicznie w różu :loveu: Quote
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='smallpati']może jej zorganizujesz jakiegoś kolegę nauczyciela ;) psa który potrafi się bawić i będzie latał z zabawkami, może ona wtedy też spróbuje[/quote] Jedynego psa, którego znamy to sucz koleżankami, która uwielbia piłki i swojego kuraka. Jak aportuje piłkę to Tośka tylko się patrzy... psiulka, tylko jak już wcześniej pisałam bardzo rzadko zdarza się, że weźmie już coś do pyska i zazwyczaj jest to ten jeden sznur. Dla mnie to troszkę tak, jak uczyć dawania głosu psa, który szczeka raz na miesiąc :shake:. Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='smallpati']tak z lateksu :) u nas tylko lateks przeżywa :evil_lol:[/QUOTE] Też uwielbiam lateksowe zabawki... :loveu: :diabloti: Quote
Illusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='psiulka']BBeta nie wiedziałam, że tak lubisz zabawki w Twoim wieku. :evil_lol:[/quote] Jeszcze gdyby to były dziecięce, ale psie? :lol: Quote
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 BBeta nie wiedziałam, że tak lubisz zabawki w Twoim wieku. :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='psiulka']BBeta nie wiedziałam, że tak lubisz zabawki w Twoim wieku. :evil_lol:[/QUOTE] W moim wieku? :obrazic: Pfff... :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [QUOTE][URL]http://images36.fotosik.pl/21/877c2306fa04b542.jpg[/URL] Jak jej ślicznie w różu :loveu:[/QUOTE] dziękuje w jej imieniu ;) [QUOTE]Jedynego psa, którego znamy to sucz koleżankami, która uwielbia piłki i swojego kuraka. Jak aportuje piłkę to Tośka tylko się patrzy... psiulka, tylko jak już wcześniej pisałam bardzo rzadko zdarza się, że weźmie już coś do pyska i zazwyczaj jest to ten jeden sznur. Dla mnie to troszkę tak, jak uczyć dawania głosu psa, który szczeka raz na miesiąc :shake:. [/QUOTE] hmm to nie mam pojęcia, może ona po prostu nie lubi zabawek. A lubi się bawić kamykami? spróbuj na zewnątrz ją nakręcać, może jak będziesz rzucac czymś to ona będzie tego szukać, nie wiem już sama [QUOTE]Też uwielbiam lateksowe zabawki... :loveu: :diabloti:[/QUOTE] lateks rządzi :diabloti::evil_lol: wszystko inne wytrzymuje 5 min w pysku Moli :razz: [QUOTE]BBeta nie wiedziałam, że tak lubisz zabawki w Twoim wieku. :evil_lol:[/QUOTE] no wiesz :mad: ja się lubię bawić zabawkami, lubię je zabierać mojemu psu, biegac z nimi po całym mieszkaniu i co? jestem już wariatką :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [QUOTE]W moim wieku? :obrazic: Pfff... :diabloti:[/QUOTE] a ty chyba młodsza jesteś ode mnie :hmmmm: czy się mylę? [QUOTE]Zabawki jak zabawki ale lateks :-o[/QUOTE] co lateks? najlepszy jest, trwały, nie śmierdzi jak inne gumy Quote
infers Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='smallpati'] najlepszy jest, trwały, nie śmierdzi jak inne gumy[/QUOTE] i drogi:cool1: Quote
psiulka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dogowariatki. :evil_lol: Zabawkami swoich psów się bawią. :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [QUOTE]i drogi:cool1:[/QUOTE] drogi :hmmmm: czy ja wiem czy taki drogi, za małpę 35cm z lateksu płaciłam ok 15 zł, czy to drogo za zabawkę której pies nie zje? [QUOTE]Dogowariatki. :evil_lol: Zabawkami swoich psów się bawią. :diabloti:[/QUOTE] a co! jak płace to sobie poużywam trochę nie :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='smallpati'] co lateks? najlepszy jest, trwały, nie śmierdzi jak inne gumy[/quote] Chodziło mi o to ze BBeta lubi lateks:diabloti: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Chodziło mi o to ze BBeta lubi lateks:diabloti:[/quote] no właśnie, myślisz że BBeta bawiłaby się jakąś byle jaką, śmierdzącą gumą:evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='infers1995']Ja u siebie w zoologicznym widziałem świnke tak z 15cm, za 70 zł:cool1:[/quote] ja mam świnkę, tzn Moli ma, 15cm za 7 zł :eviltong: ja kupuje przeważnie zabawki hiltona albo trixie bo są fajne :loveu: wytrzymałe i niedrogie Quote
Recommended Posts