NightQueen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 też mam niebieskie teraz :evil_lol: tipsy są fajne bo nie trzeba malować paznokci :loveu: ja mam od roku tipsy bez przerw więc sie przyzwyczaiłam i robie z nimi wszystko ;) Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='smallpati']też mam niebieskie teraz :evil_lol: tipsy są fajne bo nie trzeba malować paznokci :loveu: ja mam od roku tipsy bez przerw więc sie przyzwyczaiłam i robie z nimi wszystko ;)[/quote] moja mama już drugi rok, ale miała przerwę z pół roku... ja bym sobie zrobiła, ale takie krótkie, do końcówki palca, bo swoje paznokcie mam krótkie ale nie teraz, bo po co mi:cool1: Quote
BBeta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='smallpati']lubię mieć czarne oczy i będę się malować kredką od [B]wew[/B]. i zew. oka :eviltong:[/QUOTE] Oczy Ci się przez to optycznie zmniejszają Tipsy bleee... :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='BBeta']Oczy Ci się przez to optycznie zmniejszają Tipsy bleee... :diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Tinka:)']moja mama już drugi rok, ale miała przerwę z pół roku... ja bym sobie zrobiła, ale takie krótkie, do końcówki palca, bo swoje paznokcie mam krótkie ale nie teraz, bo po co mi:cool1:[/quote] no jak to po co, żebyś miała dłuższe niż swoje, żebyś nie musiała malować, żeby zawsze paznokcie ładnie wyglądały, itd :evil_lol: [quote name='BBeta']Oczy Ci się przez to optycznie zmniejszają Tipsy bleee... :diabloti:[/quote] teoretycznie Kretka w wew. oka zmniejsza, ale są wyjątki, tzn. jak pociągniesz makijaż inaczej, jak dobrze zrobisz kreskę nad okiem itd. wtedy powiększa ci oko, ( jestem po kursie kosmetycznym :diabloti:) ja np. mam optycznie mniejsze oczy bez kredki w wew., wyglądam jak kret :evil_lol: np. jak tutaj [IMG]http://ikf.com.pl/ff/70/big/934005.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='smallpati']no jak to po co, żebyś miała dłuższe niż swoje, żebyś nie musiała malować, żeby zawsze paznokcie ładnie wyglądały, itd :evil_lol: [/quote] krótkie praktyczniejsze:evil_lol: Quote
BBeta Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Tinka:)']:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja Ciebie też :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Tinka:)']krótkie praktyczniejsze:evil_lol:[/quote] e tam, ja teraz jak ściągam tipsy to czuje się tak dziwnie, że nie potrafię nic zrobić bo mi łyso :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='smallpati']e tam, ja teraz jak ściągam tipsy to czuje się tak dziwnie, że nie potrafię nic zrobić bo mi łyso :evil_lol:[/quote] masz upośledzenie tipsowe:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Tinka:)']masz upośledzenie tipsowe:evil_lol::evil_lol:[/quote] no chyba :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Drodzy odwiedzający żegnam się z wami, bo wyjeżdżam znów na miesiąc :placz: do usłyszenia (około 5 paźdz.) :-( Idę się poprzytulać z Moli bo jej łezki lecą :placz: Quote
infers Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='smallpati']Drodzy odwiedzający żegnam się z wami, bo wyjeżdżam znów na miesiąc :placz: do usłyszenia (około 5 paźdz.) :-( Idę się poprzytulać z Moli bo jej łezki lecą :placz:[/quote] Będziemy czekać!:hand: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='smallpati']Drodzy odwiedzający żegnam się z wami, bo wyjeżdżam znów na miesiąc :placz: do usłyszenia (około 5 paźdz.) :-( Idę się poprzytulać z Moli bo jej łezki lecą :placz:[/quote] paaa:hand: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Coś nie za bardzo się stęskniliście chyba, taka cisza :mad: WRÓCIŁAM :multi: Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć! :multi: Za karę, że Cię tak długo nie było dawaj fotki! :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=blue]Jak to się nie cieszymy-BARDZO SIĘ CIESZYMY!!!!:multi:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]To moża tak na powitanie fotki:evil_lol:[/COLOR] Quote
BBeta Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='smallpati']WRÓCIŁAM :multi:[/QUOTE] Już? :mdleje: Tak szybko? :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='RCookie']Cześć! :multi: Za karę, że Cię tak długo nie było dawaj fotki! :evil_lol:[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Jak to się nie cieszymy-BARDZO SIĘ CIESZYMY!!!!:multi:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]To moża tak na powitanie fotki:evil_lol:[/COLOR][/quote] później bo mam dużo spraw do załatwienia przed weselem siostry :razz: i muszę iśc na zakupy :evil_lol: a i od razu mówię że zdjęć nowych Moli nie będzie bo jest zarośnięta :diabloti: muszę ją opitolić najpierw :eviltong: [quote name='BBeta']Już? :mdleje: Tak szybko? :diabloti:[/quote] przepraszam, już się pakuje i jadę z powrotem :eviltong: Quote
infers Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ało! Small wróciła:crazyeye::loveu::evil_lol: Quote
Pestka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Zrób kilka, bo ja chcę zobaczyć jak wygląda zarośnięta Molly.. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='piciminikas']Witamy ! :D[/quote] my również ;) [quote name='infers1995']Ało! Small wróciła:crazyeye::loveu::evil_lol:[/quote] co za radość :loveu: [quote name='Kinguska']Zrób kilka, bo ja chcę zobaczyć jak wygląda zarośnięta Molly.. :evil_lol:[/quote] zrobię [B][COLOR=Red][U]może![/U][/COLOR][/B] później, jak posprzątam i znajdę aparat :diabloti: Jezu weźcie ode mnie kartę kredytową bo ciągle coś kupuje :eviltong: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hej:) widze ze juz wrociłas:D dawaj zarosniątą moli:):) Quote
Recommended Posts