Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gamba'] Co u niego słychać ? Pomijając fakt, że wzieło go na amory w stosunku do współlokatorki ?:evil_lol:[/quote]
Oj Wujek Nie cepiaj się Chłopu się co nieco od życia należy ;) A tu jeszcze można tak bezstresowo, bo ciotki mówiły, że dzieciów z tego nie będzie ;)

A tak poważnie Lulek jest strasznie radosny .....
Po kilku dniach mojej nieobecności ucieszył mnie bardzo fakt, że i Lulek i Luka poznały od razu samochód i radością tryskały przeogromną !
Fajne psiurki to są ... tylko czemu wciąż bezdomne .... :-(

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Majaa']Oj Wujek Nie cepiaj się Chłopu się co nieco od życia należy ;) A tu jeszcze można tak bezstresowo, bo ciotki mówiły, że dzieciów z tego nie będzie ;) [/quote]
Bo to jest tak, że każdemu chłopu się cos od życia należy :razz: i wcale nie muszą to byc dzieciaki:cool3: . A Lulek to już szczęściarz... zamknięty w jednym pomieszczeniu z taka kobietą :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Lulek jest wspaniały! Zabrałam mu dziś kobietę na zabieg,... jak on za nią płakał... aż się mieszkańcy domu zainteresowali...
kilka fotek z dziś (aparat oszukuje)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/11/0252dd72f4a5b3c1.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/11/99be2606a54d8d2e.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/11/17281dd3ad3b335f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Kamkam']Lulek jest wspaniały! Zabrałam mu dziś kobietę na zabieg,... jak on za nią płakał... aż się mieszkańcy domu zainteresowali...
kilka fotek z dziś (aparat oszukuje)
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL][/quote]
I nie tylko płakał z tego co mówiła Bożena .... Zaczął uciekać z kojca :-(

Posted

Lulek w nocy prysnął ... czy ja jasnowidz jestem czy cuś ?

Bożena go znalzała po południu i zaprowadziła Uznaliśmy że trzeba go na łańcuch przypiąć ... Łańcuch Bożenie dostarczyliśmy i nie wiem co dalej sie działo. Brak czasu to się nazywa .... :(
No i jeszcze wymyśliliśmy, że jak Lulke taki chojrak to mu trzeba conieco wyciachać :cool3:

Posted

Lulek dzielnie stoi na łancuchu, lub leży, że go prawie nie widać! Przejeżdzałam tamtedy dziś kilka razy i był! Szczeka i zaczepia (tak pozytynie do zabawy) przechodzących ludzi, chyba mu się nudzi!

Posted

Przywiązłam Lulka na łańcuch i smycz,żeby miał większą swobodę,ale niestety urwał się.Teraz jest tylko na łańcuchu.Dziś byłam dwa razy z Luką,zeby ją już zostawić w kojcu ,ale niestety nic z tego nie wyszło ,poniewaz Lulek dobierał sie do suni ,ona nie chciała i nagle zaczęły sie gryżć.Kurcze nie mogłam sobie z nimi poradzić.Mam nadzieje ,że niedługo bedzie mozna je razem zostawić,bo mam problem w domu. Luka jest agresywna do psów ,które są u mnie w domu.Jest strasznie zazdrosna.Do ludzi i dzieci jest łagodna jak baranek.Koty nie interesują ją wcale.

Posted

Lulek jest bardzo nieszczęśliwy w kojcu i na łańcuchu. Od czasu do czasu biore go na spacerek. Ależ on jest wtedy szczęśliwy.Niestety nie mam zbyt wiele czasu:shake: ,zeby to robić częściej.Może znajdzie się ktoś ,kto czasami mógłby z nim pospacerować???

Posted

Bożena Wybacz, ale Ty wiesz, jak jest ...
Nie mam pomysłów już .... w ogóle to jestem wyłączona z myślenia ostatnio .... pracy od zaj....a, szczeniaki w hodowli od dwóch dni, sterylka za sterylką, kasa na AFN na minusie rzędu 1 - 1,5 tysiąca złotych
Dzisiaj znaleźliśmy przez czysty przypadek 4 sunie wyrzucone ewidentnie ok 2 - 3 miesięczne.... W niedzielę Wet wraz z żoną znaleźli ok. 100 metrów od tego miejsca, gdzie my dzisiaj, 4 sunie wyrzucone ok. 2-3 tygodniowe (już nie ślepe) ale "smoczkiem" muszą być dokarmiane

W sprawie Lulka i Luki jedyne co przyszło mi do głowy to szybko wykastrować Lulka i ich zamienić Lukę dać do kojca, a Lulka do BozenyG na chwilę .....

Ja nie mogę nic wziąść do siebie ze względu na zbyt młode terrierowe kluski i ich mamuśkę i ciotkę :cool3: (jazdę mam na całego w domu ;-) ) oraz TZ, który z przerażeniem już patrzy, że się nam nagle zrobiło "na stanie" coś ponad dyszkę .... w domu ... + na budowie :shake: + x w mojej głowie ;-)

Ehhhh ... mam dosyć ..... Za dużego tego wszystkiego, jak na moją głowę .....

Posted

Dalmatyniec w górę!
Ciocia Majaa jest ciężko, zwłaszcza Tobie, ale uszy do góry! Grunt to pozytywne myślenie! Podziwiam za to co robicie i mam wyrzuty sunienia, z racji mojego tylko malutkiego wkładu. Twojego TZ też podziwiam za zrozumienie tego co robisz!

Posted

Nie uwierzycie co się dziś w nocy stało.Ok 3.30 wyszłam na podwórko ,bo usłyszałam gryzące się psy. i to co zobaczyłam zaskoczyło mnie totalnie. Na podworku był Lulek:crazyeye: .Oczywiście molestował Lukę bez jej zgody.Nie mam zielonego pojęcia jak on tu trafił.Nigdy u mnie nie był.ale wiem że wspina się na ogrodzenie i sobie przechodzi.Ok 4 rano zawiozłam Lukę do kojca na dolne a Lulek został u mnie.Mam nadzieję ,że chociaż z nim nie będe miała takich kłopotów jak z Luką,Może chłopak okaże się gentelmenem:cool3: i nie bedzie gryzł dziewczyn

Posted

[quote name='Kamkam']Lulek podobno dzwonki stracił, ciekawe czy teraz też będzie taki kogut?[/quote]
Nawet napewno je stracił ... wiem, bo widziałam :evil_lol: i dzwonki w odpadach medycznych, i zaszytą dziurkę po nich ;) Kwestia teraz jak szybko ochłonie :cool3:

Posted

Lulek po zabiegu czuje się dobrze.Spał sobie dziś w nocy w ganku , więc chłopakowi było cieplutko.W ciągu dnia pobiegał po podwórku.Apetyt mu dopisuje.Super z niego psiak .Teraz tylko czekamy nafajny domek dla Lulka

Posted

[quote name='Polarna Legenda']Mój chojrak już(albo dopiero;) )po miesiącu sie uspokoił ale może byc i tak że kastracja niewiele zmieni.[/quote]
Wiemy, wiemy, jak jest ..... ale liczymy, że Lulkowe hormony się (i jego) uspokoją szybko ;)