Gamba Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Times New Roman]Tyle jest różnych psów w potrzebie, młode i starsze, roześmiane szczenięta oraz psy które najlepsze lata mają już za sobą![/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja również pokaże wam psa, które owe najlepsze lata ma już za sobą! Przeżył wiosnę, lato swojego życia, a teraz gdy już powoli kończy się jesień wylądował w schronisku![/FONT] [FONT=Times New Roman]Dlaczego? Tego nikt nie wie![/FONT] [FONT=Times New Roman]Przedstawiam wam Muńka, starszego jamniczka który aktualnie przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Brzegu Opolskim![/FONT] [FONT=Times New Roman]Muniek jest już starszym psem, prawdopodobnie ma około 10 lat! Od około roku przebywa w przytulisku! Miły i łagodny, jednak troszeczkę nieobecny, wielki amant .[/FONT] [FONT=Times New Roman]Stosunek do innych psów jest jak najbardziej ok., do ludzi Muniek jest ufny i przyjacielsko nastawiony! Pewnie wielu z was nie wyobraża sobie jamnika z króciutką sierścią przy budzie...niestety Muńka życie tak teraz wygląda [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]On potrzebuje bardzo domu, a by resztą życia spędził u boku kochającej osoby i pod swoją własną kołderką![/FONT] [FONT=Times New Roman]Muniek prosi....[/FONT] Quote
Gamba Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Jemu tak bardzo potrzebny jest dom :placz: Quote
saga_86 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Malutki, starszy, niekłopotliwy psiak szuka swojego domku... Quote
Gamba Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Pomimo wieku Muniek jest dość żywym i ruchliwym pieskiem, tylko widać juz po nim upływ czasu :shake: ! Quote
Gamba Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Biedaczku wskakuj na pierwszą stronę :-( Ktoś musi cię zobaczyć i to koniecznie ... Quote
Gamba Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 No to raz jeszcze na pierwszą wskakuj! :-( Quote
saga_86 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gamba jest w dziale przygarnę psa ktoś kto chce przygarnąć jamniczka, może jego los by wzruszył? Quote
Gamba Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 saga_86 napisał(a):Gamba jest w dziale przygarnę psa ktoś kto chce przygarnąć jamniczka, może jego los by wzruszył? Już tam chłopaka wkleiłem :) Dzięki ;) Quote
Gamba Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 I znowu Muniek skacze na pierwsze strony ;) Quote
Gamba Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Muniek chłopie nie poddajemy się :shake: Jeszcze znajdziesz super domek w którym bedziesz szczęsliwy! Quote
saga_86 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Munio my też pokazujemy się na pierwszej stronie! Quote
Gamba Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Munio był na spacerku, poodwiedzał koleżanki i strasznie niechętnie wrócił do swojej budy i tego przekletego łańcucha!:angryy: .Taki maluszek na łancuchu .. Muniek był napewno psem domowym, a na starośc ... ehhh :placz: Quote
Gamba Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pojęcia nie mam co zrobić z Munkiem :shake: Trzeba domku tylko jak takowy znaleźć ? Quote
Gamba Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Kurczę nikt się chłopakiem nie interesuje :-( Muniek był na spacerze, popodrywał wszystkie suczki (prawie) i w dobrym humorze wrócił na swój posterunek :-( .Wyczesałem z niego masę sierści, pogłaskałem ,nakarmiłem kiełbaską i takiego go zostawiłem!:-( Skacz mały na pierwszą stronę ! Quote
saga_86 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Staruteńki jamniczek czeka...... a niewiele tego czasu na czekanie zostało:-( Czy on ma umrzeć w schronisku? Quote
Gamba Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Stary Muniek pnie sie na pierwszą stronę ;) Quote
Gamba Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Tak go szkoda na tym łancuchu, nie zasłużył sobie chłopak na taki los...żaden nie zasłużył... a jednak ... Quote
saga_86 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bidulku nawet nikt scię nie odwiedza........... Quote
Recommended Posts