Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Tyle jest różnych psów w potrzebie, młode i starsze, roześmiane szczenięta oraz psy które najlepsze lata mają już za sobą![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ja również pokaże wam psa, które owe najlepsze lata ma już za sobą! Przeżył wiosnę, lato swojego życia, a teraz gdy już powoli kończy się jesień wylądował w schronisku![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dlaczego? Tego nikt nie wie![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przedstawiam wam Muńka, starszego jamniczka który aktualnie przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Brzegu Opolskim![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Muniek jest już starszym psem, prawdopodobnie ma około 10 lat! Od około roku przebywa w przytulisku! Miły i łagodny, jednak troszeczkę nieobecny, wielki amant .[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Stosunek do innych psów jest jak najbardziej ok., do ludzi Muniek jest ufny i przyjacielsko nastawiony! Pewnie wielu z was nie wyobraża sobie jamnika z króciutką sierścią przy budzie...niestety Muńka życie tak teraz wygląda [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman]On potrzebuje bardzo domu, a by resztą życia spędził u boku kochającej osoby i pod swoją własną kołderką![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Muniek prosi....[/FONT]

Posted

saga_86 napisał(a):
Gamba jest w dziale przygarnę psa ktoś kto chce przygarnąć jamniczka, może jego los by wzruszył?

Już tam chłopaka wkleiłem :) Dzięki ;)

Posted

Munio był na spacerku, poodwiedzał koleżanki i strasznie niechętnie wrócił do swojej budy i tego przekletego łańcucha!:angryy: .Taki maluszek na łancuchu ..
Muniek był napewno psem domowym, a na starośc ... ehhh :placz:

Posted

Kurczę nikt się chłopakiem nie interesuje :-(
Muniek był na spacerze, popodrywał wszystkie suczki (prawie) i w dobrym humorze wrócił na swój posterunek :-( .Wyczesałem z niego masę sierści, pogłaskałem ,nakarmiłem kiełbaską i takiego go zostawiłem!:-(
Skacz mały na pierwszą stronę !