LittleMy Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [IMG]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-4667ec67236fc.jpg[/IMG] poranna zabawa :) na spacerze oczywiscie jak chcialam sfilmowac ich szalenstwo to akurat nie chcialo sie im biegac . Quote
LittleMy Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 wielkosci sa dokladnie takiej samej, tylko Mysza wazy prawie 4 kg wiecej , troszke sie podtuczyla :lol: Quote
LittleMy Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no i sunia ma ciagle biegunki :( nawet w domu robi, nie pokazuje w ogole, ze chce wyjsc i bach... jutro pojde do weta, ale mam nadzieje, ze to nie przeszkodzi w sterylizacji ... chcialabym to juz jak najszybciej.. Quote
LittleMy Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 a mi sie na kazdym spacerze teraz obrywa odkad zakuwam moje psie lebki w kagance. wygladaja tak biednie, a ludzie pytaja czy to takie agresywne psy :p no ale wreszcie skonczy sie latanie za nimi i usilowanie wyciagnac co smakowitszych smieci, jak jednego dnia musialam wyciagac z psa 3 kosci (przy czym drugi korzystal i wtedy te wyciagniete z jednego zabieral i uciekal ile sil) to klamka zapadla. a jak mnie bija nimi po lydkach :diabloti: Quote
LittleMy Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 robia :razz: widzialam nawet ratlerka w kagancu . mam nadzieje, ze kiedys beda mogly latac luzem bez nich, chociaz chyba powoli sie przyzwyczajaja, a nagrodki i tak sie udaje dac :) Quote
_beatka_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a ja raz widzialam pana od ratlerka ktoremu policjant chcial wystawic mandat za brak kaganca i on sie klocil ze takiego rozmiaru nie ma, bo co ma zrobic?zlozyc mu korek metalowy od szampana na nosek:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dlatego się zastanawiam, że takie maleńkie rozmiary produkują, bo chyba rzeczywiście są z korka:evil_lol: Quote
LittleMy Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 dzis sie pogryzly. Lunka zrzucila obiad ze stolu i o ten obiad sie pogryzly, znaczy zaczynaly sie gryzc bo je rozdzielilam. co zrobic by sie bardziej polubily ? bo tak to sie bawia, spia razem i w ogole... Quote
ronja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 same się dotrą. moje tez warczą o miskę jak jedna drugiej chce coś podkraść. takie życie. a kiedy sterylka???? Quote
LittleMy Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 w srode. no mam nadzieje w takim razie, ze sie dotra :) Quote
LittleMy Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 jejku jak ona chrapie ! :p a kciuki tak.. juz jutro.. Quote
LittleMy Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dziekueje za wszystkie dobre mysli!! :loveu: operacja sie udala, a teraz malutka biedna sobie cicho poplakuje :( Quote
LittleMy Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 juz teraz nie placze i wstala wreszcie. chyba ja rzeczywiscie bolalo, chociaz miala przeciwbolowy srodek:-(.. zaczela na tych chwiejnych nozkach chodzic i walic glowa w co popadnie. ma urocze ubranko za to. zastanawiam sie tylko, czy bedzie sie mogla w nim zalatwic.. o, a teraz juz chyba coraz bardziej dochodzi do siebie bo usilowala zaszczekac Quote
ronja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 za 3 dni będzie jak nowa:p oby tylko szwów nie rozlizała - Pysiunka moja rozlizała i dziurka była na mały palec:roll: Quote
LittleMy Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 to musiala byc zawzieta z tym lizaniem .. ale zroslo sie? Lunka ma to super ubranko, az jej zdjecie zrobie, to chyba nie beddzie miala jak lizac.. chyba:p Quote
ronja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Siuńcia była w kołnierzu, po 7 dniach od sterylki zdjęłam kołnierz i wyszłam na 2 godziny... zostały tylko supełki. dziurka podeszła ropka, ale smarowałam antybiotykiem i ładnie się zarosło. w ogóle moja Siuńcia strasznie przeżyła sterylkę. miała wybroczynkę 9krew się lała, potem zapalenie szwu, cały czas ją bolałao, tydzień była na przeciwbólowych - trzęsła się z bólu, ziajała bidulka. a na koniec dostała ciązy urojonej:-( ale wszystko przeszłysmy dzielnie i teraz sladu nie ma:p Quote
LittleMy Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 no to rzeczywiscie mialyscie przezycia ! dobrze, ze sie wszystko dobrze skonczylo :) Quote
Recommended Posts