fizia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='xmartix']Monika, masz zapchaną skrzynkę i nie mogę wtysłać Tobie pw... zdradzę tylko, że domek dla tej suni rewelacyjny, nchyba się Fibi nazywa.. rozinka czeka z na suńk ę :razz:[/quote] Oj to wspaniale!!! Dzięki serdeczne za wiadomość:loveu::loveu::multi: Amstafko - nie wiem czy kontaktowała sie z Tobą Pfrubka, która ma Fibi zawieźć do Domu. tu do Niej kontakt [URL]http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=showpm&pmid=3029581[/URL] Pisała, że wyjeżdża w niedzielę z Katowić ok. 18, a we Wrocławiu będize ok. 20 Przydałby się kontakt do nowego Domu A jeśłi chodzi o Biankę, to jak tylko będą zdjęcia - zrobię Jej wątek i ogłoszenia. Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ja mogę pojechać z Wami do nowego domku, mam namiary, z umową bądźcie Monika też będzie we Wro chyba to może sama będzie chciała zająć się adopcją, nie wiem, poczekajcie aż się odezwie Quote
fizia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja niestety nie potrafię nic powiedzieć, bo to nie ode mnie zależy.. Quote
truskawa144 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Nasza umowa adopcyjna: [url]http://www.schronisko.klomnice.pl/dokumenty/adopcja.pdf[/url] Trzeba wydrukować,wypełnić (BEZ DATY) i wysłać do nas pocztą zwykłą. Quote
Ffrubka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 OK, umowę wydrukuję i wezmę ze sobą. Mnie juz dziś na necie nie będzie - no chyba, że późnym wieczorem. Jak coś ustalicie, to zostawcie mi info na PW lub cokolwiek. Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 czekamy na odzew Moniki jak na razie. Pani czeka na pieska. Cierpliwie. Wie ze jak cos to bedziemy dzwonic Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dla mnie nie ma problemu, a nawet lepiej jakbyśmy tego pieska w nd tam dały do domku. czekam tylko na Monikę, żeby nie mieszać się w adopcję Quote
Ffrubka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cioteczki, jeśli to jakiś kłopot, to ja mogę w razie czego do niedzieli zostać w K-ce, choć wolałabym w sobotę popołudniu wyruszyć i jeszcze do naszego Itusia zajrzeć, czy wszystko gra. Quote
monika083 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jestem na moment z kafejki ,jestem we wrocku ale tylko na 3 dni przyjechalam ,tu jest numer do p.Sylwi -inny bo jej komorka sie popsula : 793788490 amartix jak mozesz to dopilnuj tej adopcji -podpisania umowy itd,ja nie dam rady ,zreszta w niedziele rano juz jade spowrotem, Quote
xmartix Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ok, już dzwoniłam, Pani Sylwia będzie czekać w nd na nas :multi::multi: Frubko Ty przywieziesz umowę? Quote
Ffrubka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='xmartix']ok, już dzwoniłam, Pani Sylwia będzie czekać w nd na nas :multi::multi: Frubko Ty przywieziesz umowę?[/quote] tak, już wydrukowałam :) Quote
xmartix Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 tam cała rodzina czeka na Fibi, córeczki nie mogą się doczekać i Pani też!! Quote
amstafka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 U piesków dobrze:) troszkę łobuzowata jest FIBI nieźle broi!!! Ostatnio pokój zamieniła w cyklon:) ale to szczeniak to zrozumiałe... Na łóżko już je nie wpuszczam bo któraś mi się zlała na łóżko a potem na pościel!!! Źle im było w łóżku to teraz na posłaniu muszą leżeć:) Co do terminu odbioru każdej z suczek to jak najbardziej mi odpowiada... Ja tam się dostosuje do każdego terminu i godziny i tak przeważnie w domu siedzę:) coraz lepiej idzie im na spacerkach już się nie boją:D no nic jaby co piszcie bo ostatnio mało na necie siedzę:) pozdrawiam Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Frfrubko, z Katowic będziesz wiozła Fibi czy z okolic Częstochowy? bo szukam transportu dla szczeniaka też do Wrocławia, mogłabyś wziąć i jego?? on teraz jest w Ostrowcu, ale może uda nam się podrzucić go do Katowic lub Częstochowy (nie wiem skąd jedziesz) :oops: PLIS!!! Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tak, już wiem, kontaktowałam się z nią sms :):) Quote
Ffrubka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ze względu na to, że dziewczyny kombinują drugiego szczeniorka,zostaję na śląsku do jutra - może się uda zabrać obydwa :p Quote
fizia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='xmartix']Fibi jedzie jutro do Wrocławia ;)[/quote] Super!!!!:multi: Quote
amstafka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witajcie Kochane:) Fibi dzisiaj pojechała do nowego domku:) nowe foteczki Bianki porobiłam i wysłałam do fizi:) pozdrawiam:* Quote
Ffrubka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Melduję dojechanie do celu :p Resztę, jak kultura nakazuje pozostawiam do zraportowania głównej koordynatorce - Xmartix :cool3: Od siebie powiem tylo, że Fibulec to przeurocza, maleńka psinka.Była bardzo grzeczna w czasie podróży, tuliła się do mojej szyjki i zaczepiała łapką, a potem zasnęła zwinięta w kłębuszek. Quote
fizia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Fantastycznie!!!! [URL="http://www.picturesanimations.com/smileys/26/smiliey.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/s/smileys/smiliey.gif[/IMG][/URL] Serdeczne dzieki dla wszystkich za przechowanie malutkiej, znalezienie Domku, przewiezienie - jesteście wspaniałe!!!:loveu::multi: Quote
Recommended Posts