Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xmartix']Monika, masz zapchaną skrzynkę i nie mogę wtysłać Tobie pw...
zdradzę tylko, że domek dla tej suni rewelacyjny, nchyba się Fibi nazywa.. rozinka czeka z na suńk ę :razz:[/quote]

Oj to wspaniale!!!

Dzięki serdeczne za wiadomość:loveu::loveu::multi:

Amstafko - nie wiem czy kontaktowała sie z Tobą Pfrubka, która ma Fibi zawieźć do Domu.

tu do Niej kontakt
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=showpm&pmid=3029581[/URL]

Pisała, że wyjeżdża w niedzielę z Katowić ok. 18, a we Wrocławiu będize ok. 20

Przydałby się kontakt do nowego Domu

A jeśłi chodzi o Biankę, to jak tylko będą zdjęcia - zrobię Jej wątek i ogłoszenia.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mogę pojechać z Wami do nowego domku, mam namiary, z umową bądźcie

Monika też będzie we Wro chyba to może sama będzie chciała zająć się adopcją, nie wiem, poczekajcie aż się odezwie

Posted

OK, umowę wydrukuję i wezmę ze sobą.

Mnie juz dziś na necie nie będzie - no chyba, że późnym wieczorem. Jak coś ustalicie, to zostawcie mi info na PW lub cokolwiek.

Posted

Cioteczki, jeśli to jakiś kłopot, to ja mogę w razie czego do niedzieli zostać w K-ce, choć wolałabym w sobotę popołudniu wyruszyć i jeszcze do naszego Itusia zajrzeć, czy wszystko gra.

Posted

jestem na moment z kafejki ,jestem we wrocku ale tylko na 3 dni przyjechalam ,tu jest numer do p.Sylwi -inny bo jej komorka sie popsula : 793788490

amartix jak mozesz to dopilnuj tej adopcji -podpisania umowy itd,ja nie dam rady ,zreszta w niedziele rano juz jade spowrotem,

Posted

[quote name='xmartix']ok, już dzwoniłam, Pani Sylwia będzie czekać w nd na nas :multi::multi:

Frubko Ty przywieziesz umowę?[/quote]

tak, już wydrukowałam :)

Posted

U piesków dobrze:) troszkę łobuzowata jest FIBI nieźle broi!!! Ostatnio pokój zamieniła w cyklon:) ale to szczeniak to zrozumiałe... Na łóżko już je nie wpuszczam bo któraś mi się zlała na łóżko a potem na pościel!!! Źle im było w łóżku to teraz na posłaniu muszą leżeć:) Co do terminu odbioru każdej z suczek to jak najbardziej mi odpowiada... Ja tam się dostosuje do każdego terminu i godziny i tak przeważnie w domu siedzę:) coraz lepiej idzie im na spacerkach już się nie boją:D no nic jaby co piszcie bo ostatnio mało na necie siedzę:) pozdrawiam

Posted

Frfrubko, z Katowic będziesz wiozła Fibi czy z okolic Częstochowy?
bo szukam transportu dla szczeniaka też do Wrocławia, mogłabyś wziąć i jego?? on teraz jest w Ostrowcu, ale może uda nam się podrzucić go do Katowic lub Częstochowy (nie wiem skąd jedziesz) :oops: PLIS!!!

Posted

Melduję dojechanie do celu :p Resztę, jak kultura nakazuje pozostawiam do zraportowania głównej koordynatorce - Xmartix :cool3:

Od siebie powiem tylo, że Fibulec to przeurocza, maleńka psinka.Była bardzo grzeczna w czasie podróży, tuliła się do mojej szyjki i zaczepiała łapką, a potem zasnęła zwinięta w kłębuszek.

Posted

Fantastycznie!!!!

[URL="http://www.picturesanimations.com/smileys/26/smiliey.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/s/smileys/smiliey.gif[/IMG][/URL]

Serdeczne dzieki dla wszystkich za przechowanie malutkiej, znalezienie Domku, przewiezienie - jesteście wspaniałe!!!:loveu::multi: