Weronikaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ulaa'] Nowa pani Krysi nagle się rozmyśliła. [/quote] Taaa... Jakby dojazd był za darmo to by chcieli ! :mad: Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Goniu pojedziemy napewno, przecież na Kazana czeka nowy domek i na świnki też. A tego czego najbardziej się moja mama boi, to kolejne zwierzę u nas :evil_lol: Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ok. Dominika zaproponowała, że podwiezie mnie razem z wózkiem do Chrzanowa :) Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Super, :loveu: tak wiec wszystko dograne. :lol: Quote
dominik_a Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [B][COLOR=darkred]Dzieczyny więc z Gonią dogadałyśmy się tak, że w czwartek rano ja zawiozę ją i wózek do Chrzanowa do Ulki. Wszytsko rozbija się o to, jak ten wózek do nas wróci, bo jeśli ktoś go przywiezie spowrotem w okolice Chrzanowa, bądź Libiąża to wtedy nie pakuje wózka w wielkie pudło, ale jeśli ne bedzie miał go kto odebrać to wózek przyjedzie do nas kurierem i wtedy musi być w pudle - zresztą nawet producent mi mówił, że musi być w pudle.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Ale gadałm z wetką i powiedziała, że ma koleżankę, która jeździ do Wrocławaia na jekieś szkolenia, więc może ona mogłaby odebrać ten wózek - i przynajmniej nie płaciłybyśmy za kuriera.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Tak więc ja z mojej strony dowiem się o powrót, i czy ta koleżanka da radę go odebrać i w ogóle.[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#8b0000]Mam więc nadzieje, że pojedziecie do Wrocławia :p[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#8b0000]Ja też mocno chciałabym jechać, ale mam teraz gorący okres na studiach, w piątek egzamin, i musze posiedzieć nad książkami.[/COLOR][/B] Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dominko a nie ma takiej mozliwosci zebys pudlo jakos zlozyla, na wszelki wypadek gdyby wozek musial spowrotem wrocic kurierem? Quote
dominik_a Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ada-jeje']Dominko a nie ma takiej mozliwosci zebys pudlo jakos zlozyla, na wszelki wypadek gdyby wozek musial spowrotem wrocic kurierem?[/quote] [COLOR=darkred]Dobrze spróbuje :p[/COLOR] Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Ciekawe gdzie je włożę, chyba do bagażnika pod Kazana :roll: Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a ja nie ukrywam, że bardzo sie tej całej wyprawy obawiam Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='gonia1985']a ja nie ukrywam, że bardzo sie tej całej wyprawy obawiam[/quote] Już Ci Hanek opowiedziała o różnych możliwych przygodach? :evil_lol: Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ulaa']Już Ci Hanek opowiedziała o różnych możliwych przygodach? :evil_lol:[/QUOTE] Nie.... Teraz obawiam sie jeszcze bardziej :roll: Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Chrzest bojowy ;) przyda Ci się, bo interwencje są jeszcze ciekawsze :razz: Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Ulaa']Chrzest bojowy ;) przyda Ci się, bo interwencje są jeszcze ciekawsze :razz:[/QUOTE] Oj... Boje sie tego chrzestu. To będzie coś jak fala w wojsku? :mad: A tak całkiem serio, to jeśli chodzi o to o czym ja myśle to wiem czego spodziewać sie po psie w podróży, zwłaszcza długiej i w upalny dzień, bo podobno ma być upalnie :roll: Moje suczydło nie może dojechac nawet do Chrzanowa, mimo że aplikuję jej aviomarin a przed wyjściem prócz wody nie dostaje nic :/ Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 oj niedobrze, niedobrze :shake: Właśnie zadzwoniła mama i podałam jej wszystkie szczegóły. mama uznała że mi się w głowie poprzewracało że tak wczesnie jej chce dziecko wcisnąć, a jak się dowiedziała gdzie jade to powiedziała że nie zajmie sie dzieckiem :angryy: Ona sądziła że jade gdzieś niedaleko:placz: Normalnie sie wkurzyłam, ale jeszcze poprosze teściową :p Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Goniu jak nie dasz rady to najpozniej jutro daj znac, bo nawet do Wrocka tam i spowrotem 8 godzin ze spotkaniami trzeba liczyc. Quote
gonia1985 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Oczywiście ze dam znać. Troche się boję, lecz jednak zależy mi na tym aby jechać. Quote
Ada-jeje Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Koszty wysylki z bazarkow [B][SIZE=3]dorixx[/SIZE][/B] i bazarku [B][SIZE=3]Weroniki [/SIZE][/B]poniosly wlascielki a tym samym pieniazki te zwiekszyly limit konta fundacji. Quote
Ulaa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='gonia1985']Oj... Boje sie tego chrzestu. To będzie coś jak fala w wojsku? :mad: A tak całkiem serio, to jeśli chodzi o to o czym ja myśle to wiem czego spodziewać sie po psie w podróży, zwłaszcza długiej i w upalny dzień, bo podobno ma być upalnie :roll: Moje suczydło nie może dojechac nawet do Chrzanowa, mimo że aplikuję jej aviomarin a przed wyjściem prócz wody nie dostaje nic :/[/quote] Woziliśmy już różne psy, na każdego jest sposób ;) . Poza tym w drodze do Wrocka pojedzie z nami Anigana. Quote
gonia1985 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 strasznie mi przykro, choćby nie wiem co, to nie dam rady ;( Quote
gonia1985 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Mam nadzieję że nie namieszałam i jednak pojedzie za mnie Ada, tak jak miało być na początku. Bardzo chętnie pojadę następnym razem, ale gdzies blisko i w późniejszych porach :) Wtedy moja mama napewno zajmie się dzieckiem Quote
Ada-jeje Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Gonia nic nie namieszalas , dopiero pozniej zorientowalam sie ze masz pod opieka dziecko i faktycznie to za dlugo zeby obarczac tym tesciowa lub mame. Damy rade. Ula jaka podjelas decyzje o ktorej chcesz jechac i czy faktycznie musi jeszcze dodatkowo ktos jechac z toba jezeli w Katowicach dosiada do ciebie dziewczyna, pies jest odizolowany w bagazniku a Krysia nie jedzie. Quote
dominik_a Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [B][COLOR=darkred]No to teraz tylko kwestia wózka pozostaje, bo przez Libiąż nie pojedziecie, przywiozę Uli ten wózek dzisiaj wieczorkiem albo jutro rano przed wyjazdem jeszcze się z nią dogadam. [/COLOR][/B] Quote
Weronikaa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Ada-jeje']Koszty wysylki z bazarkow [B][SIZE=3]dorixx[/SIZE][/B] i bazarku [B][SIZE=3]Weroniki [/SIZE][/B]poniosly wlascielki a tym samym pieniazki te zwiekszyly limit konta fundacji.[/quote] Ee tam, to drobiazg ;) Zresztą zawsze będę ponosić koszty wysyłki z moich bazarków :lol: Na zdrówko pieseczkom ! :loveu: Quote
Ulaa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Ada-jeje']Gonia nic nie namieszalas , dopiero pozniej zorientowalam sie ze masz pod opieka dziecko i faktycznie to za dlugo zeby obarczac tym tesciowa lub mame. Damy rade. Ula jaka podjelas decyzje o ktorej chcesz jechac i czy faktycznie musi jeszcze dodatkowo ktos jechac z toba jezeli w Katowicach dosiada do ciebie dziewczyna, pies jest odizolowany w bagazniku a Krysia nie jedzie.[/quote] W Katowicach dosiadają się 2 świnki, żadna dziewczyna. Anigana jedzie (chyba) z nami z Chrzanowa i zostaje we Wrocku bo tam mieszka. Quote
Recommended Posts