hus-1 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 WAŻNE !!! Pilnie potrzebujemy surowicę na parwowirozę ( Stabgloban lub Caniserin). Proszę o pomoc , dla nas bardzo ważne i pilne. Ciężko ja znaleźć w Polsce jeśli mam ktoś jakieś inne możliwości jej zdobycia lub ją posiada , prosimy i błagamy o kontakt. Proszę udostępniajcie , może wspólnymi siłami uda nam się uratować mojego psa Jeśli kogoś pies zachorował w ostatnim czasie i wyszedł z tego prosze tym bardziej o kontakt , może uratowac życie mojego psa ... Quote
hus-1 Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 dziękujemy wszystkim za pomoc i zainteresowanie , dobrze jest wiedzieć że ma się przyjaciół .... surowicę znależliśmy dzięki pomocy waszej ( szczególne podziękowania należa sie Ewie Krężlewicz, Radkowi Szczepanik , Marioli Porębie i Ewie Drożdż - Winiarskiej) , nie ukrywam że teraz bacznie przyglądamy sie rozwojowi sytuacji i wierzymy że wspólne wysiłki nie pójdą na marne ... prosimy trzymajcie kciuki ..... Quote
Recommended Posts