schroniskoJozefow Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 do gory laciatku.... ciocia odwiedzi cie juz w weekend! Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ciotka Reno już na miejscu i zagląda do ciebie mały :p ! Quote
schroniskoJozefow Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 nikt nie zaglada do naszego miziaczka?? do gory chlopczyku!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 do gory, pyszczku! jak tylko aura dopisze, biore roweras i jade jutro do Ciebie! Quote
Reno2001 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jedź, jedź. Choć tyle rozrywki dla małego...:placz: Quote
Reno2001 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Buuuuuuu... To się kuruj. Ciotka, co to za chorowanie :mad: ?! Psiaki czekają!!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 orkan pokazuje pysia i cialko i ogonek ;o) a ogonek merda bo w piatek spacerrros... pojdziemy z mamusi Orkana "w cywilizacje" trzeba malego hartowac ;o) Quote
schroniskoJozefow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 czy ktos milyutki moglby zrobic orkankowi allegro?? Quote
Reno2001 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ciotka Reno zrobi, ale wieczorkiem, bo teraz w pracce siedzi :roll: ! Quote
Reno2001 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Orkan na allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item203325776_orkan_mlodziutki_laciatek_odda_ci_swe_serce_.html[/URL] Powodzenia mały :p !!! Kasiu - podałam kontakt na Ciebie. Quote
schroniskoJozefow Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 piekniusie !!!! dzieki RENO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 bylam dzis u naszego ciaptaczka.... no ale niestety nie wyszlsimy na spacer... gdy podeszlam do boksu pulli i orkana, okazalo sie, ze mieszka tam jakis inny kropasek. na pytanie gdzie jest nasza dwojeczka, uslysszalam odpowiedz "pogryzly sie, zostaly przeniesione". nie wiem jaka byla kolejnosc <tzn czy orkan pogryzl sie zanim przyjechal nowy pies [malo prawdopodobne], czy dopiero "po">, w kazdym razie orkanik jest caly podziabany :placz::placz: zdaje sie, ze nie jest zbyt waleczny.... na ciele tamtego kropkowanego psa, nie zauwazylam zadnych ran, ale zachowywal sie na moj widok agresywnie... moim zdaniem po prostu chcial ustawic sobie podlotka... orkanik ma rane na szyi <dlatego nie moglam mu zalozyc obrozki, a szelek nie mam>, pogryziony nos i pyszczek.... :placz::placz: nie dosc, ze oddzielono go od Pulli <co zdaje sie troche przezywa>, to jeszcze umeiszczono go w miejscu, do ktorego nie chodzi nikt, oprocz pracownikow <potencjalni zainteresowani zatrzymuja sie raczej na pierwszych boksach>. oznacza to, ze szanse orkanka zmalaly... gdy go zobaczylam, to go nie poznalam, jakis taki sie zrobil chyba marniejszy... ale gdy weszlam do bosku <no przeciez miziania nie mozna odmowic>, cieszyl sie i skakal jak zawsze... tak wiec mam nadzieje, ze to tylko chwilowe zdezorientowanie... jak tylko mu sie wszytsko zagoi, to zrekompensuje mu to po stokroc! biedny nonio....:shake: [img]http://img456.imageshack.us/img456/2046/dscn9865sb6.jpg[/img] Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 do gory malutki!!! nikt nie zaglada?? czy bylabny mozliwosc banerku?? :* Quote
Reno2001 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 My z Dotty zaglądamy :p . I trzymamy kciuki i łapki za Orkana. Malutki wędruj po domek. LUPE robi ładne banerki, może Kasiu wyslij jej PW z prośbą o takowy :p :p ?! Quote
schroniskoJozefow Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 do gory misiaczku! wysle,wysle, dzieki reno Quote
schroniskoJozefow Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 tylko cieplo sie zrobilo i wszystkie ciotki na lezakach... a orkanek czeka... Quote
Reno2001 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 O przepraszam :mad: . Ja na żadnym leżaku się nie byczę :eviltong: . Prawda jest jednak taka, że ja Orkana nie wezmę :placz: . Ale bardzo mocno mu kibicuję w poszukiwaniu domku !!! Quote
Recommended Posts