Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxx52 dostałam twojego priva - do ciebie nie udało mi się wysłać. ja mam tel do pani izy ale ona kazała kontaktowac sie z osobami pod tel które mi podała - pod jednym nikt nic nie wie a drugi nie odpowiada...:shake:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze o konto na które trzeba wpłacić, i jakby było wiadomo który to bank to też, bo jak wpłace bezpośrednio w placówce to będą szybciej pieniądze, powinnam jutro móc wpłacic popołudniu, lub w środe, zależy kiedy sama bede mieć przelew ( deklarowane wcześniej 50 zł)

Posted

wiem juz wszystko a propos transportu Norki. Norka ma byc dostarczona do Oleśnicy na 7 czerwca. Wszystko opisze w privie do Beamichy bo to ona musi zdecydowac jak ma jechac.

Posted

Bardzo boje sie o Norke :( tyle musi się "pniewierać'...:placz:

Zeby tylko grubasek nie zginąl po drodze... Jola płacze, żosia płacze tylko ja jakos forme zachowuje:oops: ...

Posted

Wysłałam na konto Neris 50,00 zł na transport dla Norci i trzymam kciuki za sunie, już najwyzszy czas żeby w końcu mieszkała w swoim domeczku! ;)

Posted

Neris koniecznie załóż jej adresatkę bo nie każdemu przyjdzie do głowy sprawdzać czy ma czip - adresatka kosztuje jakieś 3 zł

Czy jest jeszcze ktoś kto się nie spłukał doszczętnie i może wpłacić choć 20 zł?

Posted

[quote name='BasiaD']Wysłałam na konto Neris 50,00 zł na transport dla Norci i trzymam kciuki za sunie, już najwyzszy czas żeby w końcu mieszkała w swoim domeczku! ;)[/quote]

Dzięki Basiu kochana:calus:

Posted

Ale adresatka w Niemczech? Jaki numer podawać, co i jak?

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MUSZĘ do jutra do 10 otrzymać dane które zostaną wpisane do paszportu. Bez tego paszportu wyrobić się nie da!