Meissa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Witam serdecznie. Czy ktoś z Was stosował tę karmę, jest godna polecenia Dokładnie chodzi mi o TRAINER NATURAL PUPPY MAXI 1-8 miesięcy. Jezeli ktoś spotkał się z tą karmą bardzo proszę o opinię bo zastanawiam sie nad kupnem... Quote
Meissa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Tutaj jest link do tej karmy: [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/nova_foods_trainer_fitness/maxi/302148#more[/url] Chodzi o to, że nie mieszkam w Polsce i nie mam dostępu do wszystkich znanych mi karm a ostatnio nawiązałam kontakt z dystrybutorem tej karmy... Quote
andromeda Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Karmiłam ale wersją dla dorosłych z jagnięciną. Nie było źle. Rewelacji też nie było - tak sobie :) Ale ja mam bardzo wrażliwego psa. Quote
Meissa Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 andromeda a mogłabyś dokładniej opisać co było nie tak po tej karmie? Jaką karmą teraz karmisz? Quote
andromeda Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Włos był matowy i sztywny. W którymś momencie zaczął wypadać. Obecnie karmie Acaną z jagnięciną. Ale i tu nie jest dobrze - taki przypadek. Jak na złość z włosem jest wszystko w porządku. Dla odmiany wylizuje łapy i ma problemy z uszami. Quote
Rufus_Łódź Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 NIE POLECAM TEJ KARMY, jak dla mnie jest przereklamowana :-( słaba jakość, kupy luźne i śmierdzące, bąki etc. pozdrawiam Quote
Recommended Posts