miniaga Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Znów mogłeś poprzestać na pierwszym zdaniu:evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To ja tez wam pokaze swojego i czekam na ocene :) NIe ustawiam go bo uznalam ze jednek sam lepiej stoi :) to sa zdjecia probne z domku bo na polku jak jest na smyczy to przy nodze podobnie stoi a jak go zaczynam ustawiac i cos przy nim przestawiac to sie cofa na tylnie lapki i przednie sa wypychane do przodu ... [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/6292/fido126oj3.jpg[/IMG] na drugim jest blizej ale cos nie chce sie zgrac na serwer ....sprobuje pozniej... a co sadzicie o tym zdjeciu ?? Quote
Ilka21 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 mi sie wydaje,że stoi dobrze. Ja jak moją zaczynam poprawiać to wygląda jeszcej gorzej jak przed poprawianiem i się spina. Quote
miniaga Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tia.... Ilka:mad:Molly zasuwa na ringówce przepięknie. Ustawia się praktycznie sama i mówię Wam ma wręcz odblaskowy kolor. :loveu::loveu::loveu::loveu: I ten charakter....:loveu::loveu::loveu: Quote
Ilka21 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 nio i dlatego jak mi powiedziałaś niech sama się ustawia i jak stanie tak będzie. Quote
Śnieżynka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Drugie zdjecie z wczoraj udało mi sie zgrac dzisiaj :) a co sadzicie o tym ?? a prawde wyjdzie 23 czerwca w Krakowie ... mam troche obaw bo sama bede go wystawiać i zabardzo nie wiem jak mi to wyjdzie, bo co do psa to chodzic nawet chodzi na ringowce ladnie, tylko zebym ja czegos nie zepsula :shake: [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/3484/fido123dq2.jpg[/IMG] Quote
resuruss Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Sniezynko!!!Mysle ,ze mały bardzo ładnie sie pokazuje ,jesli nie wystraszy sie "wystawowego szumu" to nie powinno byc problemu. Moja rada - nie denerwuj sie ,bo psiakowi sie to bardzo udziela i wtedy moze sie zestresowac . Quote
Natalia:) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Według mnie bardzo ładnie. Ale mo ona superową sierść. :loveu: Uwielbiam takie grzywki. :loveu: Właśnie w jasnych kolorach. To wstawię jeszcze mojego Miśka. [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/4908/dsc00183lq9.jpg[/IMG] Quote
Śnieżynka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej mam pytanko jak ocenicie jego stanie (troche uciekła mu jedna przednia łapka do przodu) a co z ogonkiem ?? [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/2553/nowytarg2007033aam6.jpg[/IMG] Mam do was pytanko jakich ringówek uzywacie ?? u mnie pojawił sie problem w Nowym targu nie dojść że pies padł bo upał do tego trawa a on nie przyzwyczajony to takiej niskiej kujacej trawy i nie chciał mi wogóle chodzic, szedł z głowa równą z tułowiem, a ja nie miałam sumienia Go w takim upałe targac na ringówce i podduszać, żeby miał głowe w górze :sad: Możecie jakoś na jakiejś fotce pokazać jakich ringówek uzywacie najlepszych żeby trzymać głowe psa w górze i w jakim miejscu ja zakładać psu, żeby był efekt dobrze noszonej w górze głowy ?? Quote
Ilka21 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja mam płaską i jest bardzo fajna, bo nie skraca szyji tj z podkładką i nie dusi tj sama sznurkowa. Quote
Elitesse Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ja stoje z boku grzywek i szczerze mowiac taka prezentacja jw. mnie baaardzo razi :roll: Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Elitesse']ja stoje z boku grzywek i szczerze mowiac taka prezentacja jw. mnie baaardzo razi :roll:[/quote] Chodzi ci o moja prezentacje ?? a co byś w niej zmieniła ?? ja sie dopiero ucze więc przyjmuje każda rade co do prowadzenia psa cos nie cos juz sie od Pana od pudleków co powinnam zmienić zeby nie mialglowy rowno z tulowiem jak to wyszlo w Nowym Targu ale coż temp zrobiła swoje a do tego 13 pora drzemki mojego psa :razz: :razz:. Quote
Elitesse Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no wlasnie to trzymanie i naciaganie ogonka - dokladnie w identyczny sposob coniektorzy pokazuja naturalne sznaucery :shake: jezeli juz chcemy coby ogon byl w gorze to ja bym go po prostu dlonia ' zagiela' nad grzbiet i juz nic nie kombinowala Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 akurat tak wtedy sobie go tylko chwyciłam za wlosy :) ale dzieki za rade ja sama czesto nie wiem co z ogonem robic :( raz go zostawiam raz podnosze, teraz jak jzu podniose to zagne, bo on jak ma spuszczony to zlewa sie z lapkami i wogole go nie widac :( Quote
malaSilky Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja tam ogona malej nie ruszam tak jak go ulozy tak bedzie ;) Quote
ewelcia5 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj i proszę o poradę. W zeszłym roku w lipcu kupiłam grzywkę pp i zaraz potem ją ogoliłam (trochę tego żałuję, ale trudno) i teraz chciałabym zacząć ją wystawiać. Tylko jak długo odrasta włos? Jakiej długości musi być włos, żeby można było ją wystawić? Teraz włos mierzy około 8-9 cm. Quote
Recommended Posts