Jump to content
Dogomania

DUDUŚ,trzynastoletni staruszek pojechał do hoteliku Dzika Kępa-odszedł za Tęczowy Most...żegnaj malutki...

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UBOCZE']Ewa na FB: "Cudowne wieści z hoteliku!!!!
Dudusiowa socjalizacja przebiegła bardzo szybko
Cieszy się na panią Magdę machając ogonkiem, domaga się pieszczot, tuli do jej ręki i czeka na drapanie za uszkiem
Pani Magda mówi o nim ,,moja starowinka kochana''
Czyż to nie piękna wiadomość????"[/QUOTE]

Super,piękna!!!:lol:Magda z hoteliku dzwoniła też do mnie,Mówiła też,że przestał już drżeć i przestał się bać.:lol:

Posted

Ewa na FB: "[B]Nasz Dudulek ma się dobrze
Szczeka na Magdę kiedy chce jeść lub pić albo wyjść na spacer!!!
Z czystością w domu bywa różnie!!!
Na koty szczeka ale nie robi im krzywdy!!!
Uwielbia chodzić na spacery i jest bardzo na nich aktywny!!!
To bieżące informacje od Madzi
Ps.Apetyt niesamowity[/B]."

Posted

Kostek na FB: [B]"Bylem dzis w hoteliku Dzika Kepa odwiedzic swoje psy i przy okazji poznalem maluszka,to taki maly szczekus,jakbyscie z nim mieszkali to na bank odbieralibyscie wszystkie polaczenia bo Dudus alarmuje szczekaniem ze komorka dzwoni,jak chce na dworek to tez szczeka,w pierwszym kontakcie boi sie reki i ucieka przed glaskaniem ale gdy juz sam podejdzie mozna go poglaskac,teraz za ciocia Magda drepcza dwa staruszki jej adoptowany spanielek i nasz Dudus"[/B]

Posted

Magda z hoteliku: "W końcu śpi,,,dzisiaj dostał fiksum dyrdum,podążał za mną krok w krok a jak się zatrzymałam to szczekał,jakby mówił: NO STARA RUSZAJ SIĘ RUSZAJ BO MI SIĘ NUDZI!!!!"

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj rozmawiałam telefonicznie z Ewą,opiekunką Dudusia.Duduś tak bardzo zżył się z Magdą z hoteliku "Dzika Kępa",że postanowiono nie szukać małemu domu stałego tylko pozostawić go u Magdy w hoteliku.Co cieszy bardzo wszystkich:Magdę,mnie oraz samego zainteresowanego ,Dudusia.:lol:
Bardzo się cieszę ,uważam,że to najlepsze wyjście dla naszego malucha.:lol:
Teraz czekamy tylko na zdjęcia szczęśliwego Dudulka.:lol:

• 4 weeks later...