Monika_Lucky Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hmmm dobre pytanie.Ja startuję w zawodach pisch zaprzęgów ponieważ kocham pracę z psami i nie zamieżam nigdy zrezygnować z tego.To Moje hobby to moja pasja :) nie umiem wyrazić tego w słowach jak cieszeszę się z tego co robię.Zawsze jest to super uczucie gdy np.stanie się na podium z myślą o tych ciężko przepracowanych treningach itd. i że nasz trud który wypociliśmy został doceniony :) Pozdrawim Monika_Lucky Quote
PATIszon Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Zeby sprawdzic do czego jeszcze nadaje sie rodezjan:cool3: Quote
Alusia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 A jeszcze po to aby mój piesek nie był takim grubaskiem!!!:lol: Quote
Jola Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dla frajdy, troche rywalizacji, choc trudno o niej mowic jak sie ma slaba kondycje :p by sprawdzic psa i dla spotkan ze znajomymi na zawodach :) Quote
Baski_Kropka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A ja pojechałam z moim psiakiem w święta 2008 na trening pierwszy, żeby zobaczyć na własne oczy że hasiory to wogóle w Polsce w zaprzęgach biegają... pierwsze treningi moj pies biegał w zaprzęgu kolegi.. a potem to już załapąłam bakkcyla pokochałam ten sport pokochałam tych ludiz i zostałam ;) A Zawody to nie tylko rywalizacja to świetna forma treningu psów i samego siebie... no i ta atmosfera :) Quote
Rut Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 http://www.faunaplanet.tv/234/Syberian_Husky_tv.htm Quote
killerek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zaprzęgi to moja życiowa pasja , poświęcam psom każdą wolną chwilę i wiążę z nimi swoją przyszłość. nie wyobrażam sobie teraz życia bez kilku treningów w tygodniu z psami i kilku własnych :) wiele poświęciłam ale opłaciło się , a mam nadzieję że w tym roku trochę pojeździmy po Polsce :) Quote
Recommended Posts