Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nazar to starszy ju8ż chłopak w typie ONKA. Do schroniska trafił już jakiś czas temu - dokładnej daty nie pamietam. Bardzo mi się spodobał bo lubie onkowate psiaki i zaczęłam zabierać go na spacerki:) nazar okazał się przekochanym psiakiem, już chyba od 2 spaceru chodził spuszczony ze smyczy:) idealnie się pilnuje(wręcz chodzi za nogami) i jest posłuszny. Na spacerach jest całkowicie tolerancyjny dla innych psów:D:D:D nawet kiedy któryś go natretnie zaczepia ten jedynie warknie ostrzegawczo:). Uwielbiam z nim spaceki na kazdym musze poświęcić chodź chwilę na porządne wyściskanie go i wytarmoszenie. Byłby idealnym towarzyszem dla osób szukających dużego psa do przyutulania a nie obrony:D:D:D Nazar jest zaszczepiony i odrobaczony. W jego sprawie najlepiej kontaktowac się ze mną: tel. 513 139 349 e-mail. [email protected] gg. 274 95 61 A oto i mój pupil: Quote
Mysia_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Az dziwne, że taki piękny psiak w schronisku siedzi :-( Gdyby ludzie nie przejmowali się wiekiem..... :shake: Quote
Patikujek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Przytulasku w górę!!! Kofanie ty moje:loveu: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Gdzie ten domek dla tak wspaniałego psiaka? :roll: :-( Quote
Mysia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 To taki sympatyczny i kochany psiak, naprawde - takiego to ze świecą szukać, no i w naszym schronisku ;) Quote
Mysia_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Jak to możliwe, ze taki pozytywny psiak nie może znaleźć domku? :-( W nim jest tyle dobroci, jak tu go nie pokochać? :shake: Quote
Recommended Posts