Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 To jest SINDI- ta śliczna, brązowa jamniczka trafiła do schroniska 7 maja. Jest bardzo wystraszona , nie wie gdzie sie znajduje. Ma ok. 2- 3 lat. Biedna została przekazana z powodu wyjazdu za granice jakiemuś krewnemu,ale biedulka uciekała ciagle pod klatkę swojego dawnego domku:(Jej niby nowy właściciel miał to głęboko w powazaniu i ważniejszy był alkohol...:angryy: Sindi jest bardzo przymilna i grzeczna-śpi w biurze w schronisku. Dogaduje sie ładnie z kotami a nawet się ich troche boi. Pilnie potrzebny nowy własciciel -to psiak , który nadaje sie do dzieci, może mieszkac z innymi zwierzakami-chce miec tylko przy sobie człowieka i ciepły kąt.... Reszta zdjęc wieczorem z dzisiejszego spacerku.... Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzisiaj widzialam na forum, przygarne psa i o ile dobrze pamietam, chodzilo wlasnie o jamniczke. Poszukaj moze znajdziesz to ogloszenie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Tak znalazłam:) Juz przekopiowałam:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 No i w poniedziałek jamniorka pewnie pojedzie do domku:)!!!!!!!! Quote
Iskra73 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A ja jej tyle zdjec natrzaskalam :) cala sesja dzisiaj byla. Quote
folkemon Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):No i w poniedziałek jamniorka pewnie pojedzie do domku:)!!!!!!!! No ba jasne, że pojedzie!!! :lol: Już czeka na nią obróżka (czerwona - akurat dla małej jamniczej damy), smyczka, pyszne jedzonko i koszyczek wiklinowy, w którym suńcia będzie spać :) No i czeka na nią kochająca rodzinka - to przede wszystkim :evil_lol:!!! Quote
folkemon Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A o zdjątka proszę - chętnie obejrzę ślicznotkę przed poniedziałkiem - zresztą będą ozdobą rodzinnego albumu :cool3: Quote
israel Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witam, folkemon gratulacje :) Bardzo sie ciesze ze Sindi pojedzie wlasnie do Ciebie :) - bylas naszym wymarzonym Czarusiowym domkiem ;) - mam strasznego moralnego kaca ze nam sie nie udalo - moze to przeznaczenie - i Czarus i Sindi maja wspaniale domki :) pozdrawiam Quote
Iskra73 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 SUCZKI do adopcji PEJA PEJA- ta śliczna, brązowa jamniczka trafiła do schroniska 7 maja. Jest bardzo wystraszona , nie wie gdzie sie znajduje. Ma ok. 3 lat. Pilnie potrzebny nowy własciciel-to psiak , który nadaje sie do mieszkania...zreszta pewnie tam przebywała do tego czasu. Z karty wynika, ze ma na imie peja. Mysmy ja nazwaly Sindi, ale chyba poprzedni wlasciciele nazywali ja Peja:) Eh alez ona zgrabna jest , mysle, ze kawaler sie ucieszy.:evil_lol: :diabloti: Quote
folkemon Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A powiem Wam coś :) Dzisiaj miałam jechać po jamniorka pod Częstochowę, ale przed wyjazdem zadzwoniłam do właścicielki schroniska no i niestety ktoś psiurka wziął, smutno mi się zrobiło, ale przecież to dobrze, że ktoś tą schroniskową bidę wziął do domku :roll: W sumie wiedziałam, że chcę go wziąść od tygodnia i wiedziałam, że to będzie piesek... Ale wczoraj miałam taki dziwny sen, że wzięłam oczywiście jamniorka ze schroniska, ale to... była sunia :crazyeye:! Heh chyba jakiś to był proroczy sen :lol: Bo w poniedziałek jadę po SINDI - jamnisiową suńkę ;) Jak myślicie ;) ? Quote
folkemon Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ONA JEST BOSKA!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się normalnie :lol: Przepiękna, cudowna, zgrabniutka ach i och :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 To my się cieszymy,ze bedzie miała wspaniały dom!!!!!!!!:) A sen na pewno proroczy:) Quote
Iskra73 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 folkemon a nie przysnilo Ci sie ze wzielas 2 pieski ?:) Przypomnij sobie dobrze ten sen :) Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wspaniala i szybka akcja! :loveu: Moje gratulacje!:loveu: Brawo!:loveu: Tak sie ciesze ze jedna bidulka znow domek znalazla. :multi: :multi: :multi: Quote
dariaopole Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ale się cieszę dopiero co wątek znalazłam a tu już takie wieści. Aniu i Iskro idziecie jak burza, niedługo psiaków Wam zabraknie w schronie:loveu: Quote
Iskra73 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 oj nie zabraknie:shake: dzis przyszedl piekny podhalan , eh, mlody bialy , tylko zaniedbany Quote
folkemon Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Już się nie mogę doczekać poniedziałku :loveu: No normalnie z wrażenia to nie mogę spać w nocy :roll: Quote
Iskra73 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No my tez nie. Jutro rano zabieram Sindi juz na zawsze ze schroniska , chwilke po 8-ej.:loveu: Juz bedzie u mnie czeakac. Mam nadzieje ze Tola jej nie pozre:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No i dobry obiadek też:) Nasza kochana folkemon-czy jesteś wegetarianką? Quote
folkemon Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 hehe... no jestem wegetarianką - od jakiś 3-tygodni i dzielnie się trzymam :evil_lol: i jest mi z tym bardzo dobrze :cool3: !! Pozdrawiam dziewczyny i do jutra :p!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 :smilecol::thumbs::sweetCyb::laugh2_2::angel::jumpie::laola::cunao: Pojechała nasza piekna sunieczka!!!! Co to za grzeczny psiak!!! Dostałam smsa od Irminy, że suńka drzemie sobie w autobusie :loveu: Ach na pewno sama zda relację jak dotrze do domu:p Quote
Iskra73 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No czekamy , czekamy... Quote
elainfo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 wow!! to faktycznie szybka akcja..;-)) irmina gratulacje i kochaj malenka najbardziej na swiecie..!! noi o czewiscie zaglądaj tu co by czasem zdac relacje.. dogociotkom..;-)) Quote
Recommended Posts