Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest SINDI- ta śliczna, brązowa jamniczka trafiła do schroniska 7 maja. Jest bardzo wystraszona , nie wie gdzie sie znajduje. Ma ok. 2- 3 lat.
Biedna została przekazana z powodu wyjazdu za granice jakiemuś krewnemu,ale biedulka uciekała ciagle pod klatkę swojego dawnego domku:(Jej niby nowy właściciel miał to głęboko w powazaniu i ważniejszy był alkohol...:angryy:
Sindi jest bardzo przymilna i grzeczna-śpi w biurze w schronisku. Dogaduje sie ładnie z kotami a nawet się ich troche boi.
Pilnie potrzebny nowy własciciel -to psiak , który nadaje sie do dzieci, może mieszkac z innymi zwierzakami-chce miec tylko przy sobie człowieka i ciepły kąt....

Reszta zdjęc wieczorem z dzisiejszego spacerku....

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
No i w poniedziałek jamniorka pewnie pojedzie do domku:)!!!!!!!!

No ba jasne, że pojedzie!!! :lol: Już czeka na nią obróżka (czerwona - akurat dla małej jamniczej damy), smyczka, pyszne jedzonko i koszyczek wiklinowy, w którym suńcia będzie spać :) No i czeka na nią kochająca rodzinka - to przede wszystkim :evil_lol:!!!

Posted

Witam,
folkemon gratulacje :)
Bardzo sie ciesze ze Sindi pojedzie wlasnie do Ciebie :) - bylas naszym wymarzonym Czarusiowym domkiem ;) - mam strasznego moralnego kaca ze nam sie nie udalo - moze to przeznaczenie - i Czarus i Sindi maja wspaniale domki :)
pozdrawiam

Posted

SUCZKI do adopcji

PEJA

PEJA- ta śliczna, brązowa jamniczka trafiła do schroniska 7 maja. Jest bardzo wystraszona , nie wie gdzie sie znajduje. Ma ok. 3 lat. Pilnie potrzebny nowy własciciel-to psiak , który nadaje sie do mieszkania...zreszta pewnie tam przebywała do tego czasu.

Z karty wynika, ze ma na imie peja. Mysmy ja nazwaly Sindi, ale chyba poprzedni wlasciciele nazywali ja Peja:)
Eh alez ona zgrabna jest , mysle, ze kawaler sie ucieszy.:evil_lol: :diabloti:

Posted

A powiem Wam coś :)

Dzisiaj miałam jechać po jamniorka pod Częstochowę, ale przed wyjazdem zadzwoniłam do właścicielki schroniska no i niestety ktoś psiurka wziął, smutno mi się zrobiło, ale przecież to dobrze, że ktoś tą schroniskową bidę wziął do domku :roll: W sumie wiedziałam, że chcę go wziąść od tygodnia i wiedziałam, że to będzie piesek... Ale wczoraj miałam taki dziwny sen, że wzięłam oczywiście jamniorka ze schroniska, ale to... była sunia :crazyeye:! Heh chyba jakiś to był proroczy sen :lol: Bo w poniedziałek jadę po SINDI - jamnisiową suńkę ;) Jak myślicie ;) ?

Posted

ONA JEST BOSKA!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Zakochałam się normalnie :lol:

Przepiękna, cudowna, zgrabniutka ach i och :oops:

Posted

No my tez nie. Jutro rano zabieram Sindi juz na zawsze ze schroniska , chwilke po 8-ej.:loveu: Juz bedzie u mnie czeakac. Mam nadzieje ze Tola jej nie pozre:diabloti:

Posted

hehe... no jestem wegetarianką - od jakiś 3-tygodni i dzielnie się trzymam :evil_lol: i jest mi z tym bardzo dobrze :cool3: !! Pozdrawiam dziewczyny i do jutra :p!!

Posted

:smilecol::thumbs::sweetCyb::laugh2_2::angel::jumpie::laola::cunao:

Pojechała nasza piekna sunieczka!!!!
Co to za grzeczny psiak!!!
Dostałam smsa od Irminy, że suńka drzemie sobie w autobusie :loveu:
Ach na pewno sama zda relację jak dotrze do domu:p

Posted

wow!! to faktycznie szybka akcja..;-)) irmina gratulacje i kochaj malenka najbardziej na swiecie..!! noi o czewiscie zaglądaj tu co by czasem zdac relacje.. dogociotkom..;-))