bagi Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Hej chce sie podzielic swoja radoscia wlasnie przedwczoraj dojechala do nas piekna suczka vizsli . Quote
gonek Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Ooo super:-) Gratulacje! :thumbs: Tym bardziej, że mało węgierków coś w Polsce... To czekamy na fotkę ... :lol: Quote
wyzel_pl Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Bagi: zgloście ja na wystawe klubowa. szczeniaki sa za darmoche a mysle ze warto bo jest ich malo a sa sliczne! Quote
bagi Posted February 21, 2004 Author Posted February 21, 2004 Wlasnie sie nad tym zastanawiamy . Moze bedziemy . Klubowa jest w Lodzi ? Quote
wyzel_pl Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 w Piotrkowie all masz na www.klub.wyzel.pl dzien wczesniej mozesz blysnac w szczeniakach na miewdzynarodowej w łodzi, pozbierac troche medali :) 1 nocleg i 2 imprezy Quote
bagi Posted February 21, 2004 Author Posted February 21, 2004 Na pewno bedziemy duzo jezdzic z Sonia za granice tez , bo jezdzimy z chartami , wiec bedziemy ja zabierac . Quote
Arika_Dominika Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Śliczne zdjęcie Soni:) A ja mam takie tylko, że na zwykłym aparacie jak na tym łóżku leży Arika , a na jej udzie ma pysk Soniuchna :) Słodko :D Też sie ciesze, ze już ją masz :) ____________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
coztego Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Kochani fachowcy wyżłowi: Czy to jest wyżeł węgierski? Czy może jakiś inny? Quote
BalticStorm Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Wyżeł węgierski krótkowłosy Suki Klasa otwarta GYORUJFALVI MACA Wyżeł węgierski szorstkowłosy Psy Klasa championów FOREST Złota Tabakiera, (Ch.PL, Mł.Zw.Eur Quote
Recommended Posts