jamnicze Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 [SIZE=4]25.07.2013 - CAC[/SIZE] sędzia: [B]JOCHEN H.EBERHARDT[/B] (Niemcy) [CENTER] PSY [/CENTER] kl. p. [B]MOMBA TONGA BRAVO[/B] (Włochy) - dos.1, CAC kl.o. [B]SONBAR'S WESTERLY WIND[/B] (Rosja) - dysk kl.ch. [B]KARIMBA'S COLIN COCKY[/B] (Szwecja) - dos.1, CAC [CENTER] SUKI [/CENTER] kl. p. [B]SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY[/B] (Rosja) - dos.1, CAC,[B] [COLOR=#ff0000]BOB[/COLOR], BOG 3[/B] [B]KARIMBA'S BLING BLING[/B] (Szwecja) - bdb.2 kl.o. [B]DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA[/B] (Litwa) - bdb.1 kl.ch. [B]LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK[/B] (Polska) - bdb.1 [SIZE=4]26.07.2013 - CACIB[/SIZE] sędzia: [B]GERARD JIPPING[/B] (Holandia) [CENTER] PSY [/CENTER] kl. p. [B]MOMBA TONGA BRAVO[/B] (Włochy) - dos.1, CAC, r-CACIB? kl.o. [B]SONBAR'S WESTERLY WIND[/B] (Rosja) - nb kl.ch. [B]KARIMBA'S COLIN COCKY[/B] (Szwecja) - dos.1, CAC, CACIB [CENTER] SUKI [/CENTER] kl. p. [B]SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY[/B] (Rosja) - dos.1, CAC, CACIB,[B] [COLOR=#ff0000]BOB[/COLOR], BOG 1[/B] [B]KARIMBA'S BLING BLING[/B] (Szwecja) - dos.2, r-CAC kl.o. [B]DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA[/B] (Litwa) - dos.1, CAC kl.ch. [B]LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK[/B] (Polska) -dos.1, CAC, r-CACIB [SIZE=4]27.07.2013 - CAC[/SIZE] sędzia: [B]CLAUDIO DE GIULIANI[/B] (Włochy) [CENTER] PSY [/CENTER] kl. p. [B]MOMBA TONGA BRAVO[/B] (Włochy) -dos.1, CAC kl.o. [B]SONBAR'S WESTERLY WIND[/B] (Rosja) - dos.1, CAC kl.ch. [B]KARIMBA'S COLIN COCKY[/B] (Szwecja) - dos.1, CAC,[B] [COLOR=#ff0000]BOB[/COLOR], BOG 2 [/B][CENTER] SUKI [/CENTER] kl. p. [B]SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY[/B] (Rosja) - dos.1, CAC [B]KARIMBA'S BLING BLING[/B] (Szwecja) - dos.2 kl.o. [B]DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA[/B] (Litwa) - dos.1, CAC kl.ch. [B]LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK[/B] (Polska) -dos.1, CAC [SIZE=4]28.07.2013 - CACIB[/SIZE] sędzia: [B]NIKSA LEMO[/B] (Choeracja) [CENTER] PSY [/CENTER] kl. p. [B]MOMBA TONGA BRAVO[/B] (Włochy) -dos.1, CAC kl.o. [B]SONBAR'S WESTERLY WIND[/B] (Rosja) - dos.1, CAC kl.ch. [B]KARIMBA'S COLIN COCKY[/B] (Szwecja) - dos.1, CAC, CACIB,[B] [COLOR=#ff0000]BOB[/COLOR], BOG 1[/B][CENTER] SUKI [/CENTER] kl. p. [B]SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY[/B] (Rosja) - dos.1, CAC, CACIB [B]KARIMBA'S BLING BLING[/B] (Szwecja) - dos.2 kl.o. [B]DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA[/B] (Litwa) - dos.1, CAC kl.ch. [B]LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK[/B] (Polska) - dos.1, CAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Alez maraton mieliscie.... Ja po dwóch dniach w w-wie (czyli prawie na miejscu) jestem padnięta)... Gratulacje dla Sajdi; szkoda, że zabrakło tego ostatniego CAC'a,,,:( pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 CAC-Warszawa, 14-09-2013 sędzia: Oleg YANCHEV/ru psy kl.sz UPDATED JUBILEE DADDY Asiaczek FCI - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS PUPPY 1 kl.mł. COLLISTAR Ballada o wędrowaniu - dosk.1, CAJC. kl.o Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC kl.ch OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS. SUKI kl.szcz FURAHA NYOTA Ypsylon - abs. kl.mł. TORNEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior. kl.o SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, nowy Champion Polski! kl.ch LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CWC, [COLOR=#ff0000][B]BOS, BOB, BOG 1, BIS 3!!!![/B][/COLOR] kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.Weteran, BIS Weteranów 3. Grupa Hodowlana "ASiaczek" - II miejsce. pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamnicze Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 [quote name='Asiaczek']Alez maraton mieliscie.... Ja po dwóch dniach w w-wie (czyli prawie na miejscu) jestem padnięta)... Gratulacje dla Sajdi; szkoda, że zabrakło tego ostatniego CAC'a,,,:( pzdr.[/QUOTE] Maraton niesamowity fakt, Jak to TZ wytrzymał nie mam pojęcia :evil_lol: Na szczęście baski często był dość wcześnie, więc można się było zerwać po pokazie ;). Najgorzej było pierwszego dnia. Nie dość, że akurat wtedy byliśmy prawie w połowie stawki (w następnych dniach wchodziliśmy szybciej), to praktycznie nie wiedziałam jaką mam ocenę. Sędzia przed nami oceniał molosy i chyba to był jego konik ;), bo robił to długo i dokładnie. Jak przyszła kolej na V grupę, to zaczął się spieszyć oraz przestał wydawać karty ocen, kazali czekać do końca :shake:. Czasu wiele na tym nie zyskali, za to uziemili niepotrzebnie ludzi :angryy:, a przypominam, że to było w nocy! Ostatniego dnia też sędzia chciał dawać karty na końcu ale wystawcy go uprosili, machną ręką i poświęcił te 3 minuty na podpisanie ocen ;) Mi też szkoda tego jednego wniosku, ale 3 na 4, to ładny wynik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Pewnie, że ładny wynik, plusy sa w zdecydowanej większości:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts