Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

_Tosia_ napisał(a):
Dziękuję Ciotki za info!! wg to na bank ta sama sunia! Co robic, jak ją złapac?..

Tosiu ona do Was też nie podchodziła tak? a ta babeczka co ją dokarmiała?

Posted

Agusia, nie podchodziła, bała się. Co do pani dokarmiającej, dziwna sprawa. Okazało się, że pani z pobliskiego sklepu zoologicznego zna tę karmicielkę. Prosiliśmy by dała do siebie kontakt. Nie chciała. TZ zostawił w sklepie namiary na siebie i prosił kilkakrotnie by ta pani sama zadzwoniła skoro nie chciała dać telefonu do siebie! Nic z tego, nie odezwala się ani razu a pies przepadł! No i proszę, zawędrował do Zgierza i ciekawe co teraz! Czy pojedzie ją tam dokarmiać, albo łapać. Nie powinnam tak pisac, ale przez głupią babę być moze pies będzie się błąkał i błąkał

Posted

Nie, z Radogoszcza do Zgierza bliziutko, daleko nie wędrowała. Szkoda, że ta babka, do której sunia podchodziła, nie odezwała się. Myślałam już, że ktoś ją przygarnął, a ona ciągle koczuje na ulicy...

Posted

Marysiu, nic się nie stało, akurat byłam na dogo i zorientowałam się w akcji.
niestety chyba nic się w sprawie suni nie zmieniło, widziałam na FB, że ktos ją widział w Zgierzu przy ul. Rembowskiego, ale nie dała do siebie podejść.
A czy istnieje opcja by Medor ją odłowił?... :roll: Może sposobem, jak próbowaliśmy złapać Pimpka- jakimś delikatnym usypiaczem w jedzeniu?.. nie wiem sama, co o tym myslicie?..

• 2 weeks later...
Posted

Ciotki, sunia znów jest na Radogoszczu. Oczywiście na widok TZ uciekła. Możemy spróbować zalatwić usypiacza i ją złapiemy. Tylko co dalej? Czy Fundacja Medor na pewno ją przyjmie?.. Nie mamy jej gdzie umieścić