Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Gacek, ups, Gacusia jest:) Uszka kochane. Trzeba faktycznie czasu, musi zaufać, wtedy może pozwoli się czytnikiem potraktować. Ręce opadają z tymi zwierzakami! Ja u rodziców kocicę z małymi odkryłam w bloku, w dziurze!!! Może ktoś chce małe kotki, są 3 plus młodziutka matka kocica...

Posted

Chyba nie Marysiu,w firmie mam 6 pyszczków do wykarmienia,rodzice i 4 malizny,takie dzikuski. Na te wolne dni,zostawiam jedzonko dla nich u portierów z odpowiednimi wskazówkami;)

Posted

[quote name='Marycha35']No właśnie, wszędzie pyszczaki kochane do wykarmienia! Nawet do schronu dzwoniłam w Bełchatowie i usłyszałam, żeby nie karmić kocicy to się problem rozwiąże...[/QUOTE]
No tak,bardzo po ludzku...

Posted

Też dokarmiam koty sąsiada a ma ich ponad 20 sztuk. Często kotki rodzą młode i nic nie można zrobić (sąsiad nie chce słuchać o sterylizacji). Szkoda mi tych kotów, które chodzą głodne, giną pod kołami samochodów i umierają na kocie choroby ....

Posted

Lubaja napisał(a):
Też dokarmiam koty sąsiada a ma ich ponad 20 sztuk. Często kotki rodzą młode i nic nie można zrobić (sąsiad nie chce słuchać o sterylizacji). Szkoda mi tych kotów, które chodzą głodne, giną pod kołami samochodów i umierają na kocie choroby ....
Bidy kochane, te "moje zdrowe", ufff:) Nawet już domek dla jednego znalazłam;) Jak podrosną będą do wzięcia.

• 2 weeks later...