Izis Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A może byście tak uszanowały spokój Dingusia co? I zapalily swieczke w jego intencji. Bo chyba teraz nikt nie ma glowy do odpisywania na Wasze niecierpliwienie się... Śpij spokojnie Dingo ['] Quote
Mysia_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Izis']A może byście tak uszanowały spokój Dingusia co? I zapalily swieczke w jego intencji. Bo chyba teraz nikt nie ma glowy do odpisywania na Wasze niecierpliwienie się... Śpij spokojnie Dingo ['][/quote] Izis, nie przesadaj z takimi tekstami, skąd mielismy wiedziec o Dingo? Bardzo mi przykro z jego powodu [*] :-( Ale nie jestesmy w stanie wiedzieć o wszystkim. A datego o Presta wszyscy pytają, bo nie mamy żadnych wieści i martwimy się czy wszystko w porządku. Quote
Mysia_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Można zmienić tytuł :multi::multi::multi: Prestuś trafił do przewspaniałego domku, lepiej poprostu nie mógł trafić :multi::multi::multi: Wszyscy są w nim zakochani :loveu: ma cudowne warunki, a nawet własnego masarzystę :evil_lol: Bardzo, bardzo dziękuję met za wszystko :loveu::loveu::loveu: Trzymaj się kochana ;) Quote
eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wreszcie :multi::multi::multi::multi: cudowne wieści !!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Święta spędzi kochany i w ciepłym domku... Quote
sara_rokitnica Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 tak jak mówi Mysia- skąd niby miałyśmy o Dingo wiedzieć? :roll: Dingo to dla Ciebie- [*] :( Ale super :multi: :multi: :multi: Prestusiu kochany wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu: ale super prezent dostałeś na Boże Narodzenie :loveu: :multi: :multi: met ogroooomne dzięki :D Quote
Mysia_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='sara_rokitnica']tak jak mówi Mysia- skąd niby miałyśmy o Dingo wiedzieć? :roll: Dingo to dla Ciebie- [*] :( Prestuś w górę![/quote] Sara, Prestusia już nie trzeba podnosić :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 no wiem wiem już zedytowałam :eviltong: po prostu za długo się guzdrałam z wysłaniem i jak wysłałam to zastałam 2 nowe posty :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Aż sie poryczalam ze szczescia!Moj ukochany Prestus:D:D:DCzekamy na foty i wiesci:DMysia powiedz wiecej co to za dom i gdzie:D Quote
Asia_Klero Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A co do Dingusia to wszystkim nam przykro ale to nie oznacza ze nie mamy sie cieszyc ze szczescia innych psiakow.Teraz Dingusiowi jest dobrze,a o Presta trzeba bylo zadbac:):) Quote
madzia828 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 nareszcie:multi::multi: powodzenia kochany:loveu::loveu: Dingo dla ciebie [*] Quote
eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 może tytuł zmienić ???????:loveu::cool3: Quote
sara_rokitnica Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 aha no faktycznie :lol: z tego wszystkiego zapomniałam :D ;) Quote
Mysia_ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Asiu, domek ten o którym Ci mówiłam w Krakowie ;) Pani weterynarz tych państwa do mnie wtedy dzwoniła ;) Quote
Pianka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Prestuś kochany, ty wielki szczęściarzu:loveu: Będziesz miał wspaniałe święta:multi: Quote
ATUmona Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hello wszystkim!!! ja wlasciwie nie z tego forum... ale miesiac temu bylam u metki i poznalam Presta. Serce mi zlamal, tymbardziej, ze jak wiekszosc z Was nie moglam zabrac go ze soba. Myslalam o nim sporo, sledzilam jego watek a tu takie cudowne wiesci!!! Brawa dla met za znalezienie mu domu :multi::multi::multi: Brawa dla Was wszystkich za tak wielkie zaangazowanie w jego sprawe. :multi::multi::multi: i brawa dla nowych wlascicieli Presta za wielkie serducho :iloveyou:to musza byc wspaniali ludzie. ta zwierzyna zasluguje na milosc napiszcie co u niego, jesli ktos z Was moze, wklejcie fotki z nowego domu Quote
Mysia_ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 napewno jak będą jakies wieści i fotki z nowego domku to się tu pojawią ;) Quote
Asia_Klero Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja juz czekam z niecierpliwoscia:D Quote
met Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 sprawa wyglada tak dostalam od Mysi 200zl dla Presciaka i od Pani, ktora miala go adoptowac, tez 200zl Prestus byl u mnie ok 1,5 miesiaca mamy do zaplacenia 2 fakturki: 1) 141,00 - za weta 2) faktura z apteki na kwotę 124,66 Quote
Mysia_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 met, co do kasy to w najbliższym czasie dostaniesz ją na konto ;) Quote
met Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dzienkowam ;) Prestusiek juz sie zaaklimatyzowal w nowej rodzince mysle, ze o takich swietach, to nawet nie snil :) na razie dam im jeszcze troche sie soba wzajemnie nacieszyc, potem bede jeczala o foteczki ;) Quote
Pianka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='met']sprawa wyglada tak dostalam od Mysi 200zl dla Presciaka i od Pani, ktora miala go adoptowac, tez 200zl Prestus byl u mnie ok 1,5 miesiaca mamy do zaplacenia 2 fakturki: 1) 141,00 - za weta 2) faktura z apteki na kwotę 124,66[/quote] Czyli wysłać ci 265,66 zł? Dobrze policzyłam? Powiedz mi jeszcze czy tej pani co go adoptowała będziesz dawać jakies pieniądze. To od razu ci wyśle więcej (moze od razu na wszelki wypadek posle 400zł?) A i podaj mi na PW dane do przelewu;) Presto ma dużo pieniędzy ponad 1000zł, wiec porponuje żebyście zdecydowali co z nimi zrobić. Na dogo jest duzo psów w potrzebie. Moze zdecydujcie gdzie przelac reszte pieniędzy? (od razu mówie, ze odpadają psy, na które płaci sie na AFN) Quote
met Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 nie, nie. pobyt Prestusia u mnie wyszedl 300zl, a dostalam 400zl, wiec tu juz jest 100zl na leczenie, czyli zostaje [B]165,66[/B] na minusie :) ja Pani obiecalam pomoc w oplacaniu lekow do kwoty ok 600zl. na razie ma nivalin na miesiac, mi sie udalo tez troche tego wyzebrac od znajomej, wiec moze uda sie reszte bezgotowkowo zalatwic. rzucilam haslo po zaprzyjaznionych aptekach - licze na odzew :) bardzo nie chcialabym nowego domku Prestusia zostawic bez pomocy, bo oni naprawde niesamowicie sie dla niego poswiecaja :) Quote
Mysia_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 słuchajcie kochani jakie macie pomysły na kasę Prestusia? :roll: Pianko czy ta kasa musi już zniknąc z tego konta skoro Presto w nowym domku? :roll: Czy przelawamy met wszystko? Czy część? Czy przelewamy na jakiegoś innego psiaka? Czekam na Wasze głosy w tej sprawie, w końcu wszyscy wspólnymi siłami pomagaliście :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 może na Kulfonka dać jakąś część? Quote
Pianka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Mysia pieniążki mogą narazie być na koncie. Ale jak na patrze na te biedne psy, które nie mają żadnego wsparcie to aż przykro sie robi. Proponuje do met wysłac 500-600 zł (w tym zapłata za Presta, na leki dla nowych ludzi Presta i dla Kulfona) a reszte na inne psy podzielić, zeby każdy po roszku dostał. A jakie psy to wy decydujcie. Quote
Recommended Posts