Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może by przygotować nową kartkę.... :oops:

chyba że dopóki ktoś drugi raz nie kupi posłużyć się starą ?????

nowa aukcja [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=277737958[/url]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w DT Prestusia,ponieważ zawoziłam tam psiaka-Kulfonka. Presto czuje się i wygląda o wiele lepiej niż w schrosnisku. Widać,że przestrzeń,opieka i ciepły kat robia swoje:) Szukajmy mu rownie wspanialego stalego domku!!I duzo zdrowka Prestusiu:*

Posted

słuchajcie... odezwał się do mnie facet który chciałby Presta wziąć ale do pilnowania domu , nie będzie w kojcu ani na łańcuchu.. będzie mieszkał w ciepłej komórce przy kotłowni... wymaga tego aby nie był strachliwy... tylko ja nie wiem czy Presto się do tego nadaje :roll: poza tym on chyba te leki musi brać do końca życia , nie ?

komu mogę przekazać namiar do tego Pana ? może by z nim pomailował ? :roll:

Posted

hahahaha, Presciak do pilnowania? :D
przykro mi, ale to dowcip roku ;)
on chodzi bardzo wolno, czasem sie potyka o wlasne nozki.
nie jest typem psa pilnujacego - szczeka tylko wtedy, kiedy chce, zeby go wpuscic do domu/wypuscic z domu.
mysle, ze salony to nie jest to, czego on najbardziej potrzebuje, jemu wystarczy faktycznie byle jakie cieple pomieszczenie, ale domaga sie tez wiele uwagi ze strony czlowieka.

Posted

Skoro zainteresowal się starszym Prestem...polec mu Mora!Starszego mix ONKA także z Zabrzańskiego schroniska:)zaraz przesle tu link do watku Mora:)Moruś nadaje się do pilnowania...duzo szczeka:)Ale jest kochany:)

Posted

Sporo nie zaglądałam do Presta, a tu Niuniek w domku tymczasowym, chociaż tyle dobrze, tym bardziej, że piszecie, że odżył troszkę.
Kochanie, trzymaj się i oby domek tymczasowy nastał.
Ja na razie przez płacenie na inne Psiaki nie mogę nic przelać, ale postaram się jak najszybciej, mam nadzieję, że po 15 się uda. choć życzę Prestowi już wtedy domku stałego i troskliwej opieki ( jednak jeśli będzie trzeba postaram się coś przelać)

Posted

[quote name='sara_rokitnica']Pianka nie wiesz może czy doszło jakieś 50 zł od Moniki (nie znam nazwiska) powinno dojść tak 29 listopada albo później...[/quote]
Poszukaj w tych co podałam, jak nie ma to nie doszło
Tak swoją drogą powinnas wszystkie wpłaty dawac na pierwszą strone, bo potem jak cos potrzeba sprawdzić to trzeba latac po całym watku.

ANNA ZOFIA HENSZEL - dla Presta z allegro Sunny_sky - 10,00
RÓŻAŃSKA-KLUZIAK AGNIESZKA DLA PRESTA Z ALLEGRO + BAMBET -10
SINICKA MARZENA ALLEGRO DLA PRESTA KATATONIA3 -20

Posted

zrobione- wszystko jest w 2 poście na pierwszej stronie :) mam nadzieję że w miarę przejrzyście ;) sorki że tak długo ale przy kompie mnie nie było :P (jak nie wierzycie to Asia mi może dać alibi przynajmniej od godziny ok. 20 :eviltong: )