Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki wielkie wszystkim :loveu: za pamięć i za to że coś dla Prestusia robicie :loveu: dzisiaj dzwoniłam do tego hoteliku i Pani mi powiedziała że o Presto cały czas pamiętają tylko mają mętlik w hotelu ale w środę albo w niedzielę postarają sie przyjechać i zobaczyć Presta :)

Posted

super, że coś tu ruszyło :cool3:
Martwię się troche o Presto, od jakiegoś tygodnia nie ma poprawy (a wcześniej to każdego dnia było ciut lepiej) :roll: Może to przez tą pogodę.... Pierwsze mrozy moga go ściąć z nóg :-(

Posted

ROGALA TOMASZ - Dla Presta z allegro od mleczkoz6 10,00
TEMPLIN ANNA-Dla Presto z allegro- aniatem 20,00
Danuta ROMANOWSKA-dla Presta od-SONEK 666 - 10 zl
DANIEL JACQUES STRANZ - DLA PRESTA OD OTI- 5,00
TYCHOWSKA MAŁGORZATA - nick PRESTO z dogo sati- 100,00

Na koncie Presto ma 177 zł.

Mysia jak kupujesz leki to najlepiej bedzie jak będziesz pisac ile zapłaciłas i ile ci zostało. Wtedy lepiej to kontrolować i ludzie chętniej wpłacają bo wiedzą, ze robi sie rozliczenia;)

Posted

Na dworze coraz zimniej i niestety Presto czuje się coraz gorzej :-( Domku dla niego wciąż nie widac, dlatego jesli nie chcemy , aby cierpiał to musi jak najszybciej trafić w miejsce gdzie bedzie miał sucho i ciepło....

[quote name='Pianka']prosze zajrzyjcie jeszcze tu
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87021[/URL] może by się udało Prestusiowi?:cool3:[/quote]

Kontaktowałam się z met, mogą zabrac Prestusia do siebie, ale jest to płatny tymczas, dlatego miesięcznie bedziemy musieli zebrać 200 zł + jedzenie + weterynarz i leki.... Kochani damy radę? Musimy..... To jedyna szansa dla niego :-(

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=19834"][SIZE=2]athlonea[/SIZE][/URL], dzięki :loveu: Każda pomoc się liczy... :cool3: A tu niestety znów ucichło :-(

Posted

Mysia wszyscy będziemy stawać na głowie... no i jakby ktoś miał wątpliwości co do tego czy dobrze że zrezygnowaliśmy z hotelu to po obliczeniu wszystkiego wyszło mi że musielibyśmy za sam pobyt w nim Presta musielibyśmy płacić coś koło 540 zł (razem z jedzeniem a doliczcie do tego lekarstwa... :shake: ) więc DT bez porównania tańszy... :roll: trzeba teraz kombinować co robić żeby mieć co miesiąc tą wymaganą kwotę.. ile to będzie w sumie??

Posted

Napewno będzie to 200 zł + około 50 zł za karmę.... No i do tego dochodzą leki.... Jednak co do leków to jeszcze do końca nie wiadomo, dotychczasowe leczenie wynosiło niecałe 300 zł na miesiąc, ale teraz może coś się zmienić, ponieważ niedługo Presto zacznie już czwarte opakowanie nivalinu.