Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam się Sary dzisiaj spytać co z hotelikiem? :roll:
Tylko trzeba wziąść pod uwagę to, że Presto dostaje drogie leki, a nasze fundusze dla niego są skromne :-(

Posted

[quote name='sati']gdzie teraz jest piesek?? i czy jest juz jakos leczony? wplace na niego jutro 200zl[/quote]

Presto cały czas przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu... Dostaje nivalin i cocarboksylazę.... :roll:

Posted

chcemy, żeby trafił do hoteliku, ale póki co Sara chyba nic jeszcze nie załatwiła :-( Osobe na której konto zbierane sa pieniązki poleciła mi jedna z dogomaniczek, bo sama nigdy wczesniej nie zbierałam na zadnego psiaka :roll: Już 300 zł dostałam z tego konta, za część tych pieniędzy kupiłam dwa opakowania nivalinu ;) To pierwsze dostał całe, a drugie zaczełam dzisiaj :p

Posted

ok, dziekuje bardzo za wyjasnienie:loveu: wplace tez jak obiecalam i mam nadzieje ze uda sie go wyciagnac z tego schroniska i wyleczyc trzymam kciuki za pieska i uklony dla was za pomoc mu:loveu::loveu:

Posted

nic nie załatwiłam bo na prawdę nie mam nawet jak zadzwonić... :( z resztą nie wiem czy jest sens się decydować na ten hotel skoro gdy tylko pojawiła się wzmianka o tym i zaczęłam coś załatwiać wątek opustoszał... :shake: boję się że jak już będzie w tym hoteliku to zostaniemy tu we 3-4 i same będziemy musiały sobie radzić... na cegiełki nie ma co liczyć, na bazarki tak samo nie mówiąc już o "dożywotnich sponsorach" bo nawet najbogatszemu z nas pieniądze w końcu się skończą i nie będzie jak zapłacić...

Posted

Osoba, która robiła cegiełki wyjechała, więc narazie nic nie ma.

prosze zajrzyjcie jeszcze tu
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87021[/URL] może by się udało Prestusiowi?:cool3: