sara_rokitnica Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 a Presto nadal w potrzebie... :shake: Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 i to w wielkiej potrzebie :roll: Prestuś masz jak najdłużej zostać w górze, może ktoś Cię zauważy i pomoże.... Quote
madzia828 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dziewczyny jak same czegoś nie wymyslimy to chyba nikt nam nie pomoże:shake: Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Zapomniałam się Sary dzisiaj spytać co z hotelikiem? :roll: Tylko trzeba wziąść pod uwagę to, że Presto dostaje drogie leki, a nasze fundusze dla niego są skromne :-( Quote
sati Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 gdzie teraz jest piesek?? i czy jest juz jakos leczony? wplace na niego jutro 200zl Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='sati']gdzie teraz jest piesek?? i czy jest juz jakos leczony? wplace na niego jutro 200zl[/quote] Presto cały czas przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu... Dostaje nivalin i cocarboksylazę.... :roll: Quote
sati Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 sory ze pytam ale w takim razie numer czyj numer konta jest podany i kto zbiera pieniazki na Presto?? bo myslam ze jest on w hoteliku? Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 chcemy, żeby trafił do hoteliku, ale póki co Sara chyba nic jeszcze nie załatwiła :-( Osobe na której konto zbierane sa pieniązki poleciła mi jedna z dogomaniczek, bo sama nigdy wczesniej nie zbierałam na zadnego psiaka :roll: Już 300 zł dostałam z tego konta, za część tych pieniędzy kupiłam dwa opakowania nivalinu ;) To pierwsze dostał całe, a drugie zaczełam dzisiaj :p Quote
sati Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ok, dziekuje bardzo za wyjasnienie:loveu: wplace tez jak obiecalam i mam nadzieje ze uda sie go wyciagnac z tego schroniska i wyleczyc trzymam kciuki za pieska i uklony dla was za pomoc mu:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 sati, to my dziękujemy za zainteresowanie, bo jak widzisz to troche tu cichutko :-( Quote
sati Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 od czego zalezy czy go wyciagniecie ze schronu?? czy juz w ogole jest to postanowione ze bedzie umieszczany w hoteliku?? Quote
madzia828 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Sati cały czas szukamy mu tymczasu albo domku stałego ale nikt na razie się nie odezwał w jego sprawie:shake: więc myślimy nad hotelem to się wiąże z finansami niestety:-( Quote
sara_rokitnica Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 nic nie załatwiłam bo na prawdę nie mam nawet jak zadzwonić... :( z resztą nie wiem czy jest sens się decydować na ten hotel skoro gdy tylko pojawiła się wzmianka o tym i zaczęłam coś załatwiać wątek opustoszał... :shake: boję się że jak już będzie w tym hoteliku to zostaniemy tu we 3-4 i same będziemy musiały sobie radzić... na cegiełki nie ma co liczyć, na bazarki tak samo nie mówiąc już o "dożywotnich sponsorach" bo nawet najbogatszemu z nas pieniądze w końcu się skończą i nie będzie jak zapłacić... Quote
madzia828 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja cały czas się tego obawiam:-(:-( ze potem zostaniemy z tym same:placz: Quote
madzia828 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no i znowu cisza nikt tutaj oprócz 3 4 osób nie zagląda:-(:-( Quote
sara_rokitnica Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 no to szybka decyzja- załatwiać to dalej czy sobie darować?? bo wysępiłam dzisiaj 10zł więc będę mogła tam zadzwonić... Quote
sati Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No jasne ze dzwonic zawsze mozna sie dowiedziec co i jak chyba szkoda od razu rezygnowac Quote
madzia828 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Sara dzwoń trzeba obadać sytuację czy Panie go wezmą czy nie na hotel:cool3: Quote
sara_rokitnica Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ok to zadzwonie- dzisiaj już nie bo chyba ciut za późno ale jutro zaraz po szkole dzwonię ;) Quote
Lucy* Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Presto pamiętam o Tobie :roll: do końca mojego bazarku jeszcze dwa dni :cool3: a jak stoimy z aukcjami na allegro?? Quote
Mysia_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 też ciekawa jestem :roll: Sara, czekamy na wieści :cool3: Quote
Pianka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Osoba, która robiła cegiełki wyjechała, więc narazie nic nie ma. prosze zajrzyjcie jeszcze tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87021[/URL] może by się udało Prestusiowi?:cool3: Quote
madzia828 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 można spóbowac ta fundacja nie jest z Jastrzębia przypadkiem:cool3: to nie tak daleko Quote
Recommended Posts