Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sara_rokitnica']aha właśnie zapomniałabym: jak wtedy rozmawiałam z tą Panią z hoteliku przez telefon to pytała się mnie czy chcemy go tam dać tylko żeby go podleczyć i później go zabierzemy czy on tam będzie nawet jak już się go wyleczy i będziemy mu szukać domu to powiedziałam że to drugie- będziemy szukać domu... nie wiem czy dobrze powiedziałam ale jak coś to Mysia jutro możesz zmienić moje zeznania i tam najwyżej powiedzieć że mam za małą pojemność mózgu i nie wiedziałam tak do końca :eviltong:[/quote]

oczywiście, że to drugie ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o to dobrze bo już miałam stresa że zaś coś pokopałam i powiedziałam nie tak jak trzeba było :) starałam się dokładnie powiedzieć tej Pani przez telefon co jest Prestusiowi ale tego się nie da opisać więc dobrze że przyjadą go obejrzeć... oby się zgodziły go zabrać :modla:

Posted

[quote name='Koziczka85']Ja w razie co tez sie dołożę na ten hotelik nie ma sprawy ale czy to rozwiaże problem[/quote]

Sandrusiu, dzięki ;) Damy radę, musimy... Jak leczenie pomoże (oby...) to znajdziemy mu domek.....

Posted

[quote name='sara_rokitnica']w sumie to fakt... nie wiadomo jak bardzo odzyska sprawność po tym... :shake: Mysia i jak?? były te Panie w schronisku?? co się dowiedziałaś?? gadaj nam tu zaraz :mad:[/quote]

Nikogo nie było :shake: A jak się z nimi umawiałaś?

Posted

[quote name='sara_rokitnica']noo napisały mi że będą ok.11 w schronisku u nas i to wszystko...[/quote]

hmmm.... :roll: Skontaktuj sie z nimi najlepiej... Może chodziło o 11 październik :eviltong:

Posted

[quote name='sara_rokitnica']nie no mowily ze beda dzisiaj ok. 11... z tym ze na razie nie mam nawet karty do budki telefonicznej żeby do nich zadzwonić :shake:[/quote]

może cos im wypadło :roll:

Posted

teoretycznie mogę zadzwonić ale nie bardzo mam jak- nie mam z czego :shake: tak to bym już dawno tam zadzwoniła... nikt u mnie w domu nie ma kasy na koncie a karty do budki telefonicznej też nie mam... mógłby ktoś tam zadzwonić?? podam numer i jak już będę miała kasę to oddam za to połączenie...