Mysia_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='sara_rokitnica']aha właśnie zapomniałabym: jak wtedy rozmawiałam z tą Panią z hoteliku przez telefon to pytała się mnie czy chcemy go tam dać tylko żeby go podleczyć i później go zabierzemy czy on tam będzie nawet jak już się go wyleczy i będziemy mu szukać domu to powiedziałam że to drugie- będziemy szukać domu... nie wiem czy dobrze powiedziałam ale jak coś to Mysia jutro możesz zmienić moje zeznania i tam najwyżej powiedzieć że mam za małą pojemność mózgu i nie wiedziałam tak do końca :eviltong:[/quote] oczywiście, że to drugie ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 o to dobrze bo już miałam stresa że zaś coś pokopałam i powiedziałam nie tak jak trzeba było :) starałam się dokładnie powiedzieć tej Pani przez telefon co jest Prestusiowi ale tego się nie da opisać więc dobrze że przyjadą go obejrzeć... oby się zgodziły go zabrać :modla: Quote
Koziczka85 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja w razie co tez sie dołożę na ten hotelik nie ma sprawy ale czy to rozwiaże problem Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Koziczka85']Ja w razie co tez sie dołożę na ten hotelik nie ma sprawy ale czy to rozwiaże problem[/quote] Sandrusiu, dzięki ;) Damy radę, musimy... Jak leczenie pomoże (oby...) to znajdziemy mu domek..... Quote
sara_rokitnica Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 tak się zastanawiam że może nawet wtedy zabrała by go ta Pani co się nim ostatnio interesowała... sąsiadka Erii... :roll: jak myślicie?? dzięki Sandra :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 nie wiem czy te schody do jej bloku byłyby dla Presta do pokonania, nawet po podleczeniu :-( Quote
sara_rokitnica Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 w sumie to fakt... nie wiadomo jak bardzo odzyska sprawność po tym... :shake: Mysia i jak?? były te Panie w schronisku?? co się dowiedziałaś?? gadaj nam tu zaraz :mad: Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='sara_rokitnica']w sumie to fakt... nie wiadomo jak bardzo odzyska sprawność po tym... :shake: Mysia i jak?? były te Panie w schronisku?? co się dowiedziałaś?? gadaj nam tu zaraz :mad:[/quote] Nikogo nie było :shake: A jak się z nimi umawiałaś? Quote
sara_rokitnica Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 noo napisały mi że będą ok.11 w schronisku u nas i to wszystko... Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='sara_rokitnica']noo napisały mi że będą ok.11 w schronisku u nas i to wszystko...[/quote] hmmm.... :roll: Skontaktuj sie z nimi najlepiej... Może chodziło o 11 październik :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 nie no mowily ze beda dzisiaj ok. 11... z tym ze na razie nie mam nawet karty do budki telefonicznej żeby do nich zadzwonić :shake: Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='sara_rokitnica']nie no mowily ze beda dzisiaj ok. 11... z tym ze na razie nie mam nawet karty do budki telefonicznej żeby do nich zadzwonić :shake:[/quote] może cos im wypadło :roll: Quote
sara_rokitnica Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 może... może jutro przyjadą... :roll: oby... Quote
madzia828 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 czyli na razie nic nie wiemy:shake: Quote
sara_rokitnica Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 dzisiaj też ich nie było... a ja qrde nawet nie mam jak do nich zadzwonić :shake: Quote
Mysia_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Prestuś w górę! Biedaku musisz znaleźć domek i oczywiście wyzdrowieć.... Quote
madzia828 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 odczarowujemy tego pecha:loveu::loveu: a kysz w górę Presto:cool3: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mam nadzieje, że leczenie mu pomoże, wydaje mi się, że już są maleńkie efekty :roll: Quote
madzia828 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 a co z tym hotelikiem? kontaktowały się te babki jeszcze czy nie:shake: Quote
sara_rokitnica Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 niestety- zero kontaktu jak na razie... :shake: Quote
madzia828 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no to co robimy? Sara możesz jeszcze raz tam przedzwonić:cool3: Quote
Patikujek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kurcze jak się wali to się wali wszystko:shake: Quote
sara_rokitnica Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 teoretycznie mogę zadzwonić ale nie bardzo mam jak- nie mam z czego :shake: tak to bym już dawno tam zadzwoniła... nikt u mnie w domu nie ma kasy na koncie a karty do budki telefonicznej też nie mam... mógłby ktoś tam zadzwonić?? podam numer i jak już będę miała kasę to oddam za to połączenie... Quote
Mysia_ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 bazarek dla Prestusia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86051[/URL] :roll: Jeszcze cos pokombinuję :roll: Quote
Recommended Posts