Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, a może zebrac by pieniądze na hotelik dla Presto, ja na pewno deklaruje jeskies pieniądze, wiem, że to jest problem, z tymi deklaracjami, tym bardziej, że jak Pies trafi do hotelu to juz do schronu Go sie nie odda, moze tam lepiej byloby z leczeniem, ja na pewno bym przelewala kase co miesiąć, co myslicie?

Posted

powysyłałam dzisiaj znowu link do stronki allegro różnym firmom ktore na allegro sprzedaja swoje produkty- miejmy nadzieje że się coś ruszy bo ostatnio znów przestój :(

Posted

no właśnie ja tez o tym pomyślałam ze jak kasy braknie to co zrobimy:-(:-( a ile by kosztowała doba w takim hotelu 15-20zł? kurcze a jak nie bedzie wyjścia to chyba lepsze to niż schron, bo Dt nie wiem czy znajdziemy:shake:

Posted

ja też raczej za hotelikiem nie jestem... nie wiadomo jak długo Presto by musiał tam być a też nie wiadomo czy np. za 3 miesiące te osoby co deklarowały nadal będą miały jak płacić... z kasą na lekarstwa mieliśmy problem a co dopiero na hotel :shake: Tundra na razie się nie odezwała ale może po prostu jej nie było jeszcze na dogo od wczoraj... w niej praktycznie cała nasza nadzieja...

Posted

Wiem, że z hotelem może być problem, częśc Osób może nie wpłacić i zabraknie kasy. Musiałyby by to być najlepiej znajome Osoby, ktore nie zawiodą, ale to i tak nic nie wiadomo. Lolek ze szczecińskiego schronu trafił do hotelu i wynegocjowane zostało 450 zł za miesiąc pobytu, też zobaczymy jak to dalej będzie z wplatami na kolejne miesiące.