sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tak grupowo muszę, bo pogubiona troche jestem: otóż Pomorska Fundacja ROTTKA [URL="http://www.rottka.pl"]www.rottka.pl[/URL] poprosiła mnie o przesłanie im paru zdjęć z zawodów z Zuzą w roli głównej:) coby pokazać, że jednak nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja od zeszłego roku mam zdjęcia Mokki, Krzyśka, ŁukaszaK, Marysi, dog_mastera, Rauni, WIND (jak kogoś pominęłam to sorka) I pytanio -prośba jest taka: czy zgadzacie się cobym Wasze zdjęcia posłała i żeby zostały one umieszczone na powyższej stronie?? Quote
dog_master Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja of kors sie zgadzam :) [SIZE=1][COLOR=white][podpisac byloby milo...][/COLOR][/SIZE] Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zgadzam się, proszę tylko o podpisanie moich zdjęć "Fot. Olga Maniewska". Quote
Marysia_i_gończy Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja też się zgadzam - byle bez zmian i z podpisikiem :) Quote
ŁukaszK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bierz co chcesz... ale z tych malych podpisanych... ;) Quote
sic! Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='ŁukaszK']bierz co chcesz... [/quote] chłe chłe będę pamiętać :diabloti: dzięki Wam bardzo za zgodę jak juz se to wszystko pukładam itd to linka zapodam :) Quote
Recommended Posts