dari8 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Krajowa Wystawa Psów Rasowych 2. Grupy FCI, Zielona Góra 21.09.2013 [B] Termin zgłoszeń: 1.09.2013 Obsada Sędziowska: [/B] Anna Kochan -Sekcja 1- sznaucery i pinczery Iwona Matuszewska -Sekcja 2- Molosy (2.2 Psy Górskie) Sekcja 3-Szwajcarskie Psy górskie i do bydła Karolina Szymanek-Sekcja 2 Molosy (2.1 Mastify) Informacje dla wystawców [URL]http://zkwp.zgora.pl/?informacje,548[/URL] Quote
Dioranne Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Zgłoszenie wysłane, teraz pozostaje tylko opłacić i ze spokojem czekamy na dzień debiutu. ;) Quote
Dioranne Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 My już opłaceni, ale żadne potwierdzenie jak dotąd nie przyszło ze strony oddziału w ZG. Przelew został zrobiony 04.09, więc pieniądze z pewnością znalazły się u nich w terminie. Następnego dnia napisałam z prośbą o jakiekolwiek potwierdzenie, że wpłata wpłynęła na konto, a tu zero odzewu. Mam nadzieję, że pieniądze dotarły na ich konto, bo na darmo do ZG nie za bardzo chce mi się jechać. Quote
Recommended Posts